Medic homeopat

Medic homeopat | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

As vrea si eu sa iau legatura cu un medic homeopat bun din Bucuresti.Din pacate nu stiu nici unul. N-am incercat niciodata astfel de tratamente, dar cred ca sunt ultima speranta in tratarea anxietatii mele.
Am urmat si un tratament medicamentos(cam jumatate de an), dar cum a inceput caldura, nenorocitele alea de simptome au reaparut( greata difuza, slabiciune, bufeuri).Ma gandesc ca am doar 33 de ani, un copil de crescut si nu vreau sa fiu toata viata dependenta de pastile.Poate cineva a trecut sau trece prin asa ceva si ma poate ajuta cu un sfat, pentru ca m-am saturat sa ma scol dimineata si primul gand sa fie - Oare cum o sa ma simt azi?
Astept orice raspuns! Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bia spune:

0216680072,asta e telefonul de la cabinetul d-nei doctor Ionescu Ioana,tipa are specializarea homeopatie,insa face si acupunctura impreuna cu sotul care a sta vreo 3 ani in China la specializare.Mergi cu toata increderea,sunt niste oameni deosebiti,,mai ales ea este speciala,vei combina acupunctura cu homeopatia si te vei simti cu siguranta foarte bine.Multa sanatate iti doresc!

Cabeinetul este in Piata Victoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Hai fii serioasa!

Daca ai neparat nevoie de un sarlatan macar incearca unul cu experienta!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Imi pare rau, dar chiar n-am inteles gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

quote:
Originally posted by bia

0216680072,asta e telefonul de la cabinetul d-nei doctor Ionescu Ioana,tipa are specializarea homeopatie,insa face si acupunctura impreuna cu sotul care a sta vreo 3 ani in China la specializare.Mergi cu toata increderea,sunt niste oameni deosebiti,,mai ales ea este speciala,vei combina acupunctura cu homeopatia si te vei simti cu siguranta foarte bine.Multa sanatate iti doresc!

Cabeinetul este in Piata Victoriei

dori

Si eu merg la Ioana din 2004. Acum fac al 4-lea an acupunctura.
Mie mi-a ameliorat foarte bine o nenorocita de rinita alergica.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Hai fii serioasa!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

ce buna e poanta! da poate ne dai si adresa, xeno-Acid! nu de alta da eu vreau programare! ca nu stau la coada! si sa pui in funciune masina timpului sa ne transportam acolo!!!

Noa, scuze de inoportunare, dar nu m-am putut abtine.
xenocid e foarte cunoscut pentru interventiile lui acido-comice!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Hai fii serioasa!

N-am inteles exact cine-i sarlatan, doctorita amintita sau homeopatia in general e o sarlatanie?

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Noa,activeaza-ti PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

L-am activat! Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput