Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Noi am facut Rotarix-ul. Asta pentru ca am cunoscut mamici a caror copii au facut enterocolita data de rotavirus si m-au speriat. Am auzit niste povesti de la ele....brrrr. Si nu a avut nici o reactie la el. De Prevenar nu stiu ce sa zic...Ii dau dreptate Adrei. Nu cred ca il vom face nici noi pentru ca oricum nu acopera toate tulpinile de astfel de virusi.Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
nici noi nu facem vaccine extra.... nici pt mine nu m-am incumetat la cel de cancer de col uterin ...dar la el nici atat... Asa sunt eu ..mai suspicioasa
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Ank stiu ca tu cautai la un moment dat un carucior pe care sa il poti folosi si pentru Raul si pentru bb2. Uite ce am gasit intamplator aici. Poate te ajuta!Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
multumesc de idei ...dar parca mai practic mi se para ceva in genul http://www.magazine-online.ro/voinicel/carucioare-gemeni/carucior-copii-tandem-light--142019
mi se pare mai mic putin si asa risc mai putin sa ii mai dea Raul cate una lui bb
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
vdrag spune:
Pup toate mamicile de bulgarasi si globulete de nov-dec 2007!! Sunt o graviduta care va naste in septembrie si pentru ca acum sunteti mamici cu experienta, am indraznit sa intru sa va cer sfaturi si o listuta cu ceea ce o viitoare mamica ar trebui sa fie pregatita pentru puiul ei, inclusiv carti despre ingrijirea bebelusilor si cu retete pentru preparea de hrana dupa sfarsitul perioadei de alaptare!! Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul vostru!!
29+
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
Lixa e exact cum o descria si Adra, indecent de tanara si draguta.![]()
Am pus si poze!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
super poze..ce gropite frumoase face..
daaa...si despre Lixa...eu v-am tot zis si nu m-ati crezut!!!!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Lixa

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by popbianca
ma duc sa beau si eu o bere fara alcol, sa pip o tigare...am niste nervi...naiba sa-l ia de mesaj
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
daca ai nervi ...mai bine una cu alcool

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by popbianca
nu a vrut decat cateva guri de ceai!
ies si eu... ca v-am ametit destul cu monologul meupt.
Serban de Totulli
Lucas de jasmin012
sa aveti o zi placuta !!!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
pupici la fetita ...

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
cristi07 spune:
Roxxy, felicitari lui MAtei...sa te tii de acum inainte ![]()
Draga cuscra...nici eu nu cred ca e inca, cazul sa iti faci griji..de exemplu Eva, dragi mamici, face cu mana PAAA...si e vorbareata!...asa ca unii fac ceva altii altceva!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by pussi
fetelor la voi cat a durat nebunia cu dintisorii? la noi nu se mai termina... nopti nedormite, urlat cat incape... asta la Elena. A iesit incisivul de jos stanga... altceva nu simt, dar ea tot agitata e! dau si Nurofen, Dentinoc, Calgel, Pansoral.... nu mai stiu ce sa-i fac!
Ellis mersi de lamuririel cu vaccinurile suplimentare, o sa intreb si eu pediatra!
Bianca aseara le-am lasat si eu sa-si rontaie biscuitii singure, dar am scos la fiecare din gurita cate 2 bucati mai mari!
iar sunt in dileme? cat vorbescvostri? Elena zice si mama si tata, mama cand o doare sau cand e la altcineva.. sau e nervoasa si tata cand il vede pe tati. Dar Ana nu zice nimic..
va las ca am vreo 8 sticle de bibi de spalat... o sa intru cand pot!
Raul zice destule...dar nu cred ca face mereu legatura.... A zis si MAMA in sfarsit clar si raspicat
... si a uitat sa zica TATA
...Si tu stai linistita... Ai doua fetite diferite...Una asculta si cealalta comunica..
.Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
ancuta felicitari pt. vorbitul Mariei.. noi nu avem asa vocabular vast
Desi, iar ma stresez eu aiurea ca citisem undeva ca gemenii vorbesc mai tarziu pe limba noastra... totcmai din cauza ca au cu cine comunica pe bebeleasca lor![]()
[/quote]
Vezi ca sunt raspunsuri la intrebarile tale
....Lasa fata ...poate inca nu are asa multe de povestit.... Si cand vor incepe amandoaua sa evzi atunci.
Uite eu am observat o chestie la raul...desi vorbeste foarte mult...tata, mama , baba, babu... gata...si alte silabe care doar el le intelege...cand vorbeste alt copil langa sta si se uita... Bine e adevarat ca dupa ce termina celalalt incepe si el sa zica si sa se "certe" cu el
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Aralia spune:
'Na seara!
Azi n-am prea avut timp de calculator, i-am facut lu' sotu' o oala de chiftele sa crape-n el pana nu mai poate...
Acu' si-a gasit sa pofteasca la chiftele, cand eu incerc sa tin cura de slabit...![]()
Cati, ti-am vazut minunea mica si umblatoare! De acu' o sa fii si tu cu mopul mereu in brate, ce, numai io?
Ma si vedeam ca la curling, cum freaca aia gheata inaintea pietrei asa frec io podeaua inaintea Piului...
Am vazut si baiat mare de Roxxy, cum se ridica el in picioruse!
Am vazut si o "tipatoare mica" (Maria de Alina) am vazut si idila ce se infiripa intre ea si Catalin de Lixa, am vazut si intalnirea dintre Raducu si Eva, am vazut tot, ce mai!
Daca nu am mentionat pe cineva, e din cauza mirosului de chiftele care pluteste in toata casa...
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

pt.