Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
creem spune:
Eu stiu ca nici porumbul si nici orezul nu contin gluten.
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Roxxy80 spune:
Eu doar ascult meciul pt ca stau cu spatele la televizor. Dinainte sa inceapa campionatul, am spus ca o sa castige Germania si tare mi-as dori sa se intample asa, ca sa ma laud la prieteni ce intuitie am avut
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag
Sunt baiat mare
creem spune:
Vocaliza n-a prea facut azi..chiar m-am mirat oare de la ce o fi ragusit...ca doar nu i-am dat sa pape decat tzatzi si cateva lingurite de mar cu biscuite dimineata.
Cu papa...la fel![]()
Maine o sa ii cumpar niste sortimente noi de cereale..poate poate or sa ii placa.
Voi ce cereale papati?..din astea care se fac cu apa si sa se dizolve repede..alea de la Nestle nu prea imi plac...fac cocoloase si nu mai vreau sa tot bag blenderul in ele![]()
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Roxxy80 spune:
Ma gandeam sa-i fac mamaliguta si sa i-o dau cu iaurt Tnuva (care contine smantana), cu branzica de vaci si putintel galbenus. prca as vrea sa-i mai schimb putintel meniul ca pana acum i-am dat tot felul de combinatii de legume.
ma gandeam, de asemenea, sa-i fac un pilaf cu legume. oricum nu vor avea nici un gust pt ca eu nu-i pun sare sau alte condimente, dar poate simte si el o schimbare. De cateva zile mananca iar binisor.
Creem, s-ar putea ca vara asta sa vin prin Constanta (o sa aiba sotul meu delegatie acolo). tare frumos ar fi sa ne inalnim. ce zici?
quote:
Originally posted by creem
Eu stiu ca nici porumbul si nici orezul nu contin gluten.
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puisorul meu drag
Sunt baiat mare
Roxxy80 spune:
Noi mancam cereale de la Humana si de la Milupa. Am incercat aproape toate cerealele care nu contin gluten, zahar si orez. cele de la nestle le dau doar in bibele de seara (pun cam 2 masuri la 210 ml de laptic). I-am dat o singura data facute cum scria pe cutie si intr-adevar s efaceau numai cocoloase. Insa lui Matei ii place sa manance pireuri mai ca de oameni mari si chiar le-a mancat asa. I-am adaugat si jumatate de iaurt in ele si a fost incantat. Matei e fan iaurt Tnuva. Mie nu mi-a placut aspectul lor.
quote:
Vocaliza n-a prea facut azi..chiar m-am mirat oare de la ce o fi ragusit...ca doar nu i-am dat sa pape decat tzatzi si cateva lingurite de mar cu biscuite dimineata.
Cu papa...la fel
Maine o sa ii cumpar niste sortimente noi de cereale..poate poate or sa ii placa.
Voi ce cereale papati?..din astea care se fac cu apa si sa se dizolve repede..alea de la Nestle nu prea imi plac...fac cocoloase si nu mai vreau sa tot bag blenderul in ele
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Roxxy si
Sunt baiat mare
creem spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Eu doar ascult meciul pt ca stau cu spatele la televizor. Dinainte sa inceapa campionatul, am spus ca o sa castige Germania si tare mi-as dori sa se intample asa, ca sa ma laud la prieteni ce intuitie am avut.
Roxxy siMatei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag
Sunt baiat mare
Si io tot cu spateel stau

(26.05.2008)Poze Maria Sofia
creem spune:
Si eu tot cu tnuva incerc...dar ea papa doar doua trei lingurite.
Hai sa va zic ce tocmai s-a intamplat...in timp ce scriam aici au dat spaniolii gol...astia de la tv au tipat si mi-au trezit fata care a inceput sa plnga tare
Eu am fugit speriata ca iar o fi cazut...si acum tremura carnea pe mine, desi am linistit-o deja...a adormit la loc
Maine ma infintez la metro sau carfour a iau perne sa pun de jur imprejurul patului...ca ma lasa nervii deja
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Mami Miha unde esti cu prajiturile? Sau acu' le faci?![]()
Acu vin...acu...
Avem tort si avem si inghetata...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:
Dar fetita ta nu doarme in patut?
Sa stii ca nici cu pernele nu e in siguranta. Matei le impinge cu picioarele sau chiar le escaladeaza. Am crezut ca mor de inima cand l-am vazut cand a urcat pe o ditamai perna. Bine ca eram langa el.
quote:
Si eu tot cu tnuva incerc...dar ea papa doar doua trei lingurite.
Hai sa va zic ce tocmai s-a intamplat...in timp ce scriam aici au dat spaniolii gol...astia de la tv au tipat si mi-au trezit fata care a inceput sa plnga tareEu am fugit speriata ca iar o fi cazut...si acum tremura carnea pe mine, desi am linistit-o deja...a adormit la loc
Maine ma infintez la metro sau carfour a iau perne sa pun de jur imprejurul patului...ca ma lasa nervii deja
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Roxxy si
Sunt baiat mare
Roxxy80 spune:
Vrem si noi, vrem si noi
.
Miha, sa ne traiasca puiutii!!!! Sa fie sanatosi si sa creasca mari!!!!
Hai sa o punem de o petrecere ca tocmai au facut puii 7 luni!!!!
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adyanna
Mami Miha unde esti cu prajiturile? Sau acu' le faci?![]()
Acu vin...acu...
Avem tort si avem si inghetata...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy si
Sunt baiat mare