Bucurii de sept-oct 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 12
scumpik_lui spune:
Va salut mamici!
Itzy am depus azi banutii si pt Roxana
Am vazut toate pozele cu Bucuriile...sunt adorabili toti, care mai de care...ii pupam
am si toti copilasii vorbareti. Luca tot pe chineza voerbeste, nu vrea mai nimic sa repede, doar ceea ce vrea el face.
Am fost ieri si la control sa nu fie si de la altceva febra de weekend, si nu are absolut nimic. Era de la canini.
Am citit tot ce ati scris dar sunt tare obosita si nu imi mai amintesc ce am vrut sa spun.
Revin...
Anca, mamica de
www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
lakioana spune:
Reby s-a comportat tare bine pe avion. S-a simtit ca si cum nu ar fi in el. La decolare a fost ok...i-am dat suzeta ca sa inghita in continuu...doar la aterizare i-a fost rau si era sa vomite. Am facut 3 ore jumate din Bucuresti pana in Londra, apoi escala de 3 ore si apoi iar 8 ore din Londra pana in Montreal, unde am mai stat vreo 2 ore la immigration si toate cele. Reby a dormit in avion cam 7 ore...deci a fost fresh in Montreal. Toate bune...pana la obisnuirea cu fusul orar...Dormea de nu o mai puteam trezi. Oricum asta a fost un lucru bun. Deci...a fost ok.
Mersi tuturor pt. urari...sunteti niste dragute. O sa pun azi, maine si niste poze.
Va pupam
P.S.:am uitat sa va spun care a fost greul in calatoria noastra...si care este si aici. La Reby ii e foarte rau de masina...la distante mai mari. Acasa nu am avut probleme...locuiam intr-un orasel micutz...dar aici, mai ales la stopuri i se face tare rau si nu prea putem circula cu masina.
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
lilina spune:
salutare
azi am avut mult de lucru asa ca nu mi-am mai facut veacul pe aici, cum obisnuiam in ultima vreme
am citit pe diagonala
felicit gemenii pt.guritele lor vorbarete si haioase
pupam Reby si Lakioana si ne bucuram tare mult ca au ajuns cu bine si le merge super acolo, la mai bine, Doamne ajuta, sa iasa asa cum va doriti
noi suntem in continuare bolnaviori, behaimi ca niste oite nazdravane
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
tasia spune:
Buna fetelor
Am intrat rapid sa va spun ca nu am avut timp s ava citesc, sper sa recuperez zilele astea. Am avut licenta pe care am luat-o dar care ma treminat fizic si psihic. Am stat 3 zile in pat dupa licenta, tremuram toata si imi venea sa vomit. Am avut 2 saptamani in care mancam foarte putin dormeam 3-4 ore si nu faceam altceva decat sa invat. Dar a meritat. Fimiu vine joi d elamunte, a fost plecat cu bunicii 2 saptamani jumate in delegatie
, abia astept sa vina acasa. In weekend o s aies in IOR cu el, poate ne strangem mai multe bucurii.
Era sa uit, am o mare rugaminte, daca puteti sa ma ajutati. Am nevoie pentru o prietena de un doctor bun pe probleme de fertilitate. Este tanara dar nu ramane gravida si nu stie la ce doctor sa mearga. Multumesc anticipat 
Pupici la toate bucuriile 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Aseara am picat la datorie si nu am mai apucat sa citesc nimic. Narcisa s-a trezit pe la 7, cu febra; siropel si gata, in 5 minute nu mai avea nimic. Acum a adormit la loc, dupa ce a mancat ceva inainte, sa nu cumva sa stea cu stomacul gol la nani.
Tasia, ma bucur ca ai terminat licenta, felicitari!
Lilina, multa sanatate va doresc!
Anca, si noi asteptam doi canini... Nu mai tin minte, ti-am dat reteta de zahar ars??
Ramo, e frumos la parintii tai, si mie mi-a placut peisajul.
Princess, cea mare asteapta bebele, la fel a fost si cand cu Narci; la un moment dat citea pe net tot felul de chestii legate de bebelusi
Narci e scumpa, ai dreptate, inca nu stiu daca are accent sau nu, vom vedea.
Ieri vorbeam cu taica-su despre ea si-i ziceam ceva de genul "uite la ea ce face, parca stie despre ce e vorba..." la care ea se baga in discutie: "stie!" Tare mandra a mai fost.
Adina, simpatic Fabi!!
Sandra, asteptam vesti despre Ruxa, cum a fost prima zi de gradi, cum a reactionat...
Va pup, mai stau pe net putin si dupa aia oi sta si degeaba, doar e sarbatoare azi...
Alexandrina
27+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
princess spune:
Neatza!
Tasia, felicitari pentru licenta! Bine ca ai scapat! Imi amintesc si eu cate emotii si griji mi-am facut la vremea respectiva! Parca au trecut 100 de ani de atunci...
Lakioana, sa aveti mult noroc acolo unde sunteti acum! Pupici lui Reby! ... Pentru raul de masina nu ai incercat nimic, stiu eu, un siropel ceva special pentru copii? ... Asteptam sa ne mai povestesti ce face frummoasa ta, cum va petreceti timpul in noua "locatie"... Cred ca tu deja porti conversatii serioase cu vorbareata ta!
Xandrutza, multumim de tratatie, harnicuta ca in fiecare dimineata! ... Ce dulce Narci! ... Sunt convinsa ca in ziua de azi copiii sunt foarte inteligenti!
O zi frumoasa tuturor!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
lilina spune:
buna dimi
tasia, bine ca ai terminat cu invatatul, felicitari. noi nu suntem in oras vineri si sambata dar duminica pot iesi in IOR sa ne vedem
doctor bun pt.prietena ta: recomand dr.Tutunaru
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
itzy-bitzy spune:
neatza
Mie mi-e un sooomn...casc intr-una
...am fost in priza dimineata si acum fiindca m-am relaxat...dorm pe mine...Vreau un fresh de grapefruit ...cine-mi ofera?![]()
Scumpik mersi o sa incerc s-ajung azi la banca sa verific...mersi si tie Beatrix inca o data...tu pe unde esti?
Tasia felcitari! Bine ca ai scapat! Daaa daaa ne vedem...chiar te-am intrebat pe forum dar cred ca erai studioasa
si n-ai citit. Si pt mine e ok duminica cum a propus Lilina...cred ca dimineata pe la 9-10 ar fi cel mai indicat. Abia astept![]()
Xandrutza pup dulcica creata 
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
princess spune:
Neatza, Lilina! Si astazi ai mult de lucru? Cum se mai simte Vladone? 
Tasia, am uitat sa iti raspund la intrebare...Ti-o recomand si eu pe dr. mea Magda Petrache (Polizu si Medicover Victoriei)...
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
ramomar spune:
neatza si de la mine,
Itzy iti fac eu un fresh de gref
; dar cine te-a bagat in priza asa de dimi, sotul? 
ca papusica stiu ca e cuminte si doarme dimineata.
tasia felicitari pentru licenta, ma bucur ca ai terminat cu bine!
Gata de acum nu mai ai scuze ca sa nu scrii pe forum 
xandrutza
mamica harnica care ne prepara tot timpul micul dejun si cretulina vorbareata ![]()
lakioana abia astept pozele cu frumusetea mica!
- dialog cu Patry ieri la nisip (la bunici, e acolo toata saptamana, dar ieri deja a trebuit sa-i facem o vizita ca nu mai puteam de dorul ei):
eu: ce faci puiu lu'mama?
Patry: "pece" (peste cu forma de nisip) si apoi continua: aaa,p-aci, iupi, babi si toate cuvintele sau ce o zice ea pe limab ei
eu: ce zici mama, ca nu te inteleg?
Patry: niu ?! mirata si imi trage un zambet de strengarita si iar incepe sa-i turuie gurita de nu intelegeam nimic![]()
O zi frumoasa!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)