vi se pare normal?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ba da, ANCA, si mamele fac sex oral, nu asta era ideea. Dar "actiunea" se petrece in intimitate si nu in public si numai ele si partenerii stiu.
Ce a facut ea la concertul ala eu as numi exhibitionism si da, nu mi se pare in regula ca o mama sa faca asemenea gesturi obscene. N-a fost un rol pe care a trebuit sa-l joace intr-un film - a fost alegerea ei sa se manifeste asa. Jenant!
Iar poza nu-mi place din 2 motive: primul - fetita dezbracata, in prim plan - astfel de poze nu se pun pe net, ci eventual in albumul de familie si al doilea - ca nu-mi transmite nici pe departe ideea de puritate, maternitate. In schimb poza din Tango, din hamac, este reusita - pozitia ei este decenta, copiii mai putin expusi. La inceput n-o vazusem decat pe cea din Libertatea, credeam ca-i singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by andira

quote:
Originally posted by Theiuta

Bebelusa este goala???

Doamne cum iti poti da copilul la poza, stiind ca va fi expus privirilor tuturor nesanatosilor la cap???
Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

uite vezi, eu nu gandesc deloc asa
eu ma gandesc ca la poze de copii se uita cei carora le plac copiii, care ii iubesc... nu stau niciodata sa imi imaginez ce e in mintea unui om bolnav, pt ca ar insemna (din punctul meu de vedere) sa gandesc ca el...

o conceptie complet gresita!!!!!!! daca te gandesti ca sant o multime de pedofili care navigheaza pe net si au fantezii bolnave cand privesc pozele unor copilasi,tu consideri ca esti ca ei????????

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by maraki

quote:
Originally posted by andira

quote:
Originally posted by Theiuta

Bebelusa este goala???

Doamne cum iti poti da copilul la poza, stiind ca va fi expus privirilor tuturor nesanatosilor la cap???
Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

uite vezi, eu nu gandesc deloc asa
eu ma gandesc ca la poze de copii se uita cei carora le plac copiii, care ii iubesc... nu stau niciodata sa imi imaginez ce e in mintea unui om bolnav, pt ca ar insemna (din punctul meu de vedere) sa gandesc ca el...

o conceptie complet gresita!!!!!!! daca te gandesti ca sant o multime de pedofili care navigheaza pe net si au fantezii bolnave cand privesc pozele unor copilasi,tu consideri ca esti ca ei????????

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

1. Nu cred ca e cazul sa imi spui tu daca conceptiile mele sunt gresite sau nu. Poti sa-ti exprimi o parere, dar nu da verdicte, mai ales ca nu ne cunoastem.

2. Citeste mai atent, am dat explicatii, se pare ca nu suficiente: am spus doar ca nu stau sa ma gandesc la pedofili, obsedati sexual etc, nu ma intereseaza, si nu ma incarc de trairi negative imaginandu-mi ce e in mintea bolnava a unora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Mie mi se pare non-conformista si nu cred ca a incercat sa devina vulgara, poate pozele sunt prezentate eronat
Cat despre poza cu bebelusi, poate explica revista Tango, cea care a avut ideea, ce a vrut sa exprime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

n-am nimik cu " calul" nimanui! doar ca am vrut sa spun ca ce exemplu primeste fica de la mama! sau nu mama trebuie sa fie exemplu pt copii ei???tu ce spui andira? ma gandeam ce o sa ajunga fata loredanei daca o vede pe mama ei facand gesturi obscene in fata a sute de oameni pe scene si pozand dezbracata langa niste bebelusi care nu sunt ai ei! se pare ca toti de aici am avut pareri contrare despre poza aceasta dar ...tie iti place sau ce sa inteleg ...oricum nu ma intereseaza! si am vazut si la emisiuni despre vedete ca loredana isi cara fetita dupa ea in anumite locuri(aici nu ma refer la piata cumparaturi ....locuri obisnuite!!!)ci la conceret de-ale ei unde ea se"exprima" si alte petreceri! oricum am observat (andira) ca la postarea asta nici nimeni nu te-a inteles pe tine nici tu pe .....nimeni! o zi buna! si sper ca m-am explicat pe intelesul tau!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui BeLucci

n-am nimik cu " calul" nimanui! doar ca am vrut sa spun ca ce exemplu primeste fica de la mama! sau nu mama trebuie sa fie exemplu pt copii ei???tu ce spui andira? ma gandeam ce o sa ajunga fata loredanei daca o vede pe mama ei facand gesturi obscene in fata a sute de oameni pe scene si pozand dezbracata langa niste bebelusi care nu sunt ai ei! se pare ca toti de aici am avut pareri contrare despre poza aceasta dar ...tie iti place sau ce sa inteleg ...oricum nu ma intereseaza! si am vazut si la emisiuni despre vedete ca loredana isi cara fetita dupa ea in anumite locuri(aici nu ma refer la piata cumparaturi ....locuri obisnuite!!!)ci la conceret de-ale ei unde ea se"exprima" si alte petreceri! oricum am observat (andira) ca la postarea asta nici nimeni nu te-a inteles pe tine nici tu pe .....nimeni! o zi buna! si sper ca m-am explicat pe intelesul tau!

Am spus doar ca mi se pare tare urat – si o rautate efectiv gratuita – sa pui eticheta unui copil, avand in vedere ca nu-l cunosti, si mai ales, nu stii ce educatie primeste (sau nu). Nu vad ce cauta un copil (chiar al Loredanei fiind) pe lista ta de atacuri la persoana.
Sa stii ca sunt si alte vedete care isi iau copiii cu ele la concerte / manifestari etc (vezi Nelly Furtado, vine cu fetita tocmai din Canada), si in al doilea rand, sunt convinsa ca astfel de copii fac diferenta – la un mom dat – intre comportmantul de scena si cel privat – pe care apropo, nu-l cunoastem.

In Olanda, in sex-shop-uri, revistele stau deschise, cu imagini mai mult decat explicite, in vitrina, unde pot sa le vada copii de la 1 luna la 17 ani. Asta e mentalitatea. Ti se pare o natiune de perversi, obsedati, depravati? Olandezii sunt un popor extraordinar de muncitor, inventiv, adaptabil, si ar putea da lectii si altora din vestul Europei.

Oricum, ai observat prost, pt ca nu am fost singura care n-a avut nimic cu poza, ci doar prima care a postat asta.

Multumesc, o zi la fel de buna si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

andira tu nu ai prea inteles ce vreau sa zic dar nu imi bat capul ca nu vreau sa para ca ma cert cu tine, ca nu e asa....era doar o parere de-a mea pe care tu nu ai inteles-o si nu are rost un "dialog" intre noi. nu merita nici subiectul o "cearta", si e normal ca oamenii sa aibe pareri diferite chiar daca nu toti inteleg ce vor sa zica altii. poate daca ar fi discutia face to face ar fi altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Nici nu am citit toate raspunsurile,dar sint socata! Oare femeia aceasta e lipsita total de scrupule? Oare chiar ar face orice pentru publicitate? E de neimaginat:)).

Mentalitatea noastra,a rominilor eu cred ca e(inca) destul de sanatoasa daca ne revoltam impotriva unei asemenea mizerii.Cum poti expune trupurile goale ale unor puiuti de om linga o asemenea fiinta ce pozat pe bani goala in multe reviste pt. adulti?

Fotografii artistice,da,sint ale Andreei Esca insarcinata linga primul ei copil...si nu goala total!Ele reflectau maternitatea,reflectau faptul ca e facuta sa fie mama!

Aniela

Mergi la inceput

belucci - Ok. Perfect de acord ca poate n-am inteles ce-ai vrut sa spui, si atunci nici discutia n-are rost.
Apreciez ca accepti si pareri diferite, de-aia suntem aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Mie mi se pare oribil, desgustator.

**blonda rau**

Mergi la inceput