Colectia de toamna-iarna 2005 (201)
Raspunsuri - Pagina 17
Morgano spune:
Acum amcitit putin din urma!
Mara draga, condoleante sincere si o imbratisare de sustinere de la distanta! Iti doresc multa putere pentru a fii linistita si impacata dupa pierderea recenta a tatalui si cea a mamei de acum 3 ani.
Ai grija de Flavi si burtica, mergi la dr sa te asiguri ca totul e ok, iar timpul si fericirea vor vindeca ranile sufletesti 
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
catutza spune:
Iana , Joy , exact asa ma vazut si eu in cora inaltatoarele, cred ca o sa ii iau asa si sper sa stea macar in asta ![]()
Delia , poze cu Ana tunsa nu ne arati? voi cum sunteti?
Bia a facut febra azi noapte 38,8 am stat pana la 5 sa o pazesc sa nu urce mai mult, comprese cu apa, sosete cu apa si otet, nurofen, panadool si tipete ca ii pun termometrul la axila ca cica o doare
, azi mi-a si vomat ca i-am dat saruri de rehidratare (asta ca sa fie tacamul complect a facut si diaree dimineatza)
Acum e bine, plange ca vrea afara.Sper sa nu mai faca iar febra ca o iau razna ca am fost si singura cu ea acasa si m-am speriat ingrozitor
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Noki_Lara spune:
Catutza...of, deci e o enterocolita? Tinem pumnii sa treaca repede si sa nu mai faca febra!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Catutza, sanatate maxima Biancai!
Tinem pumnii sa nu mai faca febra si sa-si revina repde-repede!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
roxisialexia spune:
Ina, felicitari!!!
Sa fie bebe sanatos, sa pape bine si sa doarma neintors.tie iti doresc recuperare usoara, multa sanatate.
Aiurea rau prin spitalele voastre, nu am inteles eu sau nu ai nascut cu dr care te-a urmarit toata sarcina?
Abia ce am pus-o pe Alexia pe picioare dupa o super raceala, ca acum matei este racit, yo sunt cobza rau abia vorbesc si de ieri oficial am si otita externa
.Ma doare, antibiotic nu pot lua asa ca fac tratament local cu betadina.
cata mergi la medic cu bia, poate trebuie antib. multa sanatate.
joy
, stiu bine prin cce treci, incercam sa te imbsrbatez.cum crezi ca e la mine? 
mimi_dumy spune:
Hello, hello 

Inutza, felicitari din suflet, sa va traiasca pufosel, sa creasca mare si voinic, sa fie sanatos si norocos. Tie refacere rapida si laptic din belsug. Va pupam si sa aveti grija de voi.

Mara si Anda, sincere condoleante pentru pierderea celor dragi.
Mimi
bb2 &
Daria (4 nov 2005)
joy04 spune:
ROXI nici eu nu am putut lua antibiotic in ultima luna de sarcina cu Vlad pt o otita externa. doare ca naiba, stiu. Pe mine ma lua mai ales noaptea, nu puteam dormi pe partea cu urechea, pe cealalta imi dadea Vlad suturi in ficat de ma scula din morti de durere....
eu ma duceam zilnic la spital si-mi facea badijonari cu rivanol (cred ca am stat 5 minute sa-mi aduc aminte cum se numeste!!!!
). apoi faceam acasa - dupa ce an nascut - dar de la atata umezeala in ureche, am facut si o ciuperca.
asa ca am lasat-o balta si a trecut de la sine, dar dupa vreo 3 luni.
sper sa nu dureze atat si la tine. sanatate si tie si lui Matei.
CATUTZA sanatate Biencutei.
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Noki_Lara spune:
Wooow...ce minune, a intrat Mimmy pe forum!!!!
La mai mare!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mandyksch spune:
Mara, sincere condoleante, putere multa iti doresc sa poti merge mai departe. Ai grija de bb din burtica si de Flaviuta. Si ai dreptate, totul are un anumit sens in viata, chiar daca noi nu intelegem din prima intotdeauna.
Anda, condoleante sincere si tie, imi pare rau, cred ca e foarte dureros mai ales ca s-a intamplat pe neasteptate.
Ina, vreau sa te felicit pentru venirea pe lume a micutului Pufosel, sa ai mult-mult laptic si sa iti revii cat mai repede. Te imbratisez.
Fetelor imi pare rau ca n-am apucat sa citesc decat absolut pe diagonala.
Am avut o saptmana crunta la serviciu, asa va fi si maine. Inca nu am facut bagajele si cred ca le voi face la noapte. Nu cred ca o sa apuc sa mai intru asa ca va imbratisez si sa ne revedem cu bine.
Ina869 spune:
Multumesc mult de tot fete dragi!

quote:
Originally posted by roxisialexia
Ina, felicitari!!!
Aiurea rau prin spitalele voastre, nu am inteles eu sau nu ai nascut cu dr care te-a urmarit toata sarcina?
roxi aici nasti la spital cu cine apuci, cine este de garda in momentul in care te duci, nu vine d-rul special ptr. tine decit daca ai programare la cezariana. D-rita mea a fost de garda, a vrut sa ma asiste dar nu a apucat fiindca a avut multe nasteri in acelasi timp si nu a stiut la care sa se imparta mai intai.
Cata sanatate Biei!
Mandy concediu placut!
avind in vedere ca pufoselul a stat pe iv si pe antibiotice din momentul in care s-a nascut, este ceva ce as putea face ca sa previn un stomacel sensibil? ce masuri sa iau de acum incolo?
stiu ca feli a avut probleme cu ili din cauza antibioticelor.

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.