Colectia de toamna-iarna 2005 (201)
Raspunsuri - Pagina 13
Noki_Lara spune:
Hi hi hi...am vorbit acum o ora cu Mitza. Deci in decurs de 2-3 ore a facut shopping de 6 kile in plus la bagaj.
Acum urma sa mearga la muzeul Gucci...

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
NOKI, si-a luat aparatul sau l-a lasat in cuier la intrare??
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Noki_Lara spune:
L-a luat....amu asteptam pozele. Asta daca in frenezia cumparaturilor o sa-si mai aduca aminte sa mai faca...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by joy04
ROXI NU m-am suparat. ce suntem copii?
pe de o parte cam asa-i cum ai zis, eu numai stiu sa fiu calma...starea mea normala este de agitatie.
TREBUIE sa invat sa ma autodisciplinez ca sa pot face fata. este f usor de zis si sunt constienta de asta, doar ca intrasem in hora nervilor din care nu reuseam sa ies.
Joyde
![]()
Joy draga, sa stii ca si eu sunt intro "hora a nervilor"... si nu numai!
Sunt fff stresata/agitata/ panicata ... ma apuca tremuratu' de la cea mai mica zgarietura a Dariei! De febra nici nu mai vorbesc!

Nu va spun ca ieri cand am venit de la serviciu si m-am intalnit cu ai mei si cu Daria in parc, am vazut ca are piciorusul umflat de la o ciupitura-ceva si imediat m-am schimbat la fata! Maica-mea s-a suparat ca asa fac eu mereu, ca o agit si pe ea ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
joy04 spune:
si eu care credeam ca-s singura CAMELIA....exact ca si tine sunt intr-o stare de agitatie, sa fiu cu ochii in patru, am in permanenta "antenele" ciulite.
si in casa. daca-s cu cineva la bucatarie si copiii in alta camera, orice zgomot ciudat/suspect ma face sa sar. asta pt ca Vlad are inca darul cazaturilor rele, de se lasa cu sange.
pe de alta parte, Alex cade destul de ok, dar cand ii face Vlad vant il i-a prin surprindere si-si cocoseaza si el spinarea.
parca sunt in priza, ca un robotel din ala de nu sta locului. dimineata, pana pleaca la servici, Cristi zice ca-l ametesc. ca nu stau locului 5 minute. nici macar sa-mi beau cafeaua. o car dupa mine ba in dormitor, ba in sugragerie, unde am treaba.
mereu zice sa stau si eu linistita 10 minute, dar io-s in febra sa fac paturile, sa scutur, sa pun prosoapele de la baia de seara la locul lor, sigur sunt ceva rufe de strans sau de intins...de spalat vase...pregatesc biberoane, lapte, suc, ceai pt iesit afara, scutur carutul, verific geanta daca am ce-mi trebuie: servetele umede, uscate, proposele pt maini, sacosa cu forme, galetuse de nisip...cu ce-l imbrac pe unu cu ce pe celalalt, daca uit sau nu am timp de cu seara sa sterg/scutur de nisip sandalele mele si ale lor....chestii mici si care nu se vad, dar pe care cu Alex in brat enu le pot face. asa ca profit pana pleaca Cristi sa stea cu amandoi si eu robotesc.
pana la 09:30 cand iesim, sunt deja lesinata.
si stau permanent intr-o stare de alerta care ma secatuieste de puteri si de rabdare
acum mi-am incercat beteriile si sper din tot sufletul sa nu ma mai las trasa in vartej.
Joy
de
camelia_daniela spune:
Joy, ai mare dreptate! Eu nu sunt chiar asa de focusata pe curatenie, dereticat prin casa , dar tot stresata sunt!
Oricum, nu ma simt bine in postura asa, dar incerc din rasputeri sa ma corectez!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
anda77 spune:
mara, condoleante, imi pare foarte rau si cred ca este groaznic. mie mi-a parut inmormantarea bunicii mele ceva infiorator, nu stiu cum o fi sa-ti pierzi parintii, cum rezisti...
numai bine si o imbratisare!
mitza este in febra inteleg...![]()
galerie pt cuscra!

poze de la mare, inainte de nenorocirea cu mamaia mea.
http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/2%20ani-3%20ani/olimp%20iunie%202008/?action=view¤t=copienic.jpg
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
CAMELIA dar tot trebuie sa strangi una alta prin casa, nu? crede-ma nici eu numai sunt ce eram odata si nu-mi prea mai pasa. dar, cand se strang, se strang, se strang si vad ca nu apuc sa le fac...mi se cam urca la cap.
Domnisoara ANDA ce anume mananci de arati asa?
bine, intrebarea asta trebuie adresata mai multor mamici asa ca toate cele care sunteti "silfide" va rog a-mi mentiona metoda prin care ati ajuns asa.
Multam mult de carusel si de jucarele, cu mingiuta aia se joaca deocamdata Cristi.
SI ASTEPT in continuare poze cu gradina de pe balcon...nu am uitat.
Joy
de
camelia_daniela spune:
Mara, sincere condoleante si o imbratisare calda de la noi!
Anda, fff frumoase pozele de la mare! Nik e simpatic foc!
Si tu arati foarte bine!
Referitor la intalnire si eu sunt mare amatoare, dar sa stiu mai din timp si cred ca as prefera vinerea, daca sambata nu se poa... Daca nu, atunci in orice zi, ca imi iau liber daca e cazul!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
madau spune:
Mara sincere condoleante, sa va dea DD putere sa mergeti mai departe si sa fiti bine!
Joy secretul silfideniei la mine e cam nasol...stiti cu toate prin ce am trecut in ultimele luni, si inca mai trec partial, nu as recomanda nici celui mai mare dusman sa slabeasca prin metoda mea

. Preferam sa fiu grasa![]()
Intalneala....ma pronunt la mom respectiv, am renuntat la a-mi mai face planul inainte
Ma duc sa termin ciorbitza, si sa spal niste rufe, Marius pleaca vineri in teambuilding, sau mai bine zis spritz-building
, la Gura Portitei, asa ca iar ne lasa singurele
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2