Alerta MENOGON!!!

Alerta MENOGON!!! | Autor: digeka

Link direct la acest mesaj

Salutare!

Cine stie unde se mai gaseste menogon?

La Giulesti au spus ca nu se mai fabrica si alte farmacii nu este.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu mai am 2 fiole pe care pot sa ti le dau. Nu se mai fabrica de mult timp, dar se inlocuieste cu menopur care are aceeasi substanta activa, dar este mai scump.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Anca, mercik, dar am nevoie de 20

Am sunat acum la o farmacie si mi-au spus ca mai au in stoc, sper ca reusesc sa gasesc acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fii atenta la termenul de garantie, mai ales daca nu le vei folosi imediat.

Bafta multa!!!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Numaidecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Digeka, la clinica Med Mew Life, stiu ca mai aveau menogon costa 550 lei cutia, insa nu stiu daca nu cumva il dadeau doar pentru pacientele care faceau FIV la ei la clinica, dar ai putea sa incerci.
Daca nu gasesti, iti va inlocui medicul sigur tratamentul cu menopur (acelasi medicament doar ca este o generatie mai noua, si alta metoda de fabricatie), insa mai scump decat menogon.
Multa bafta, sa termini aceasta aventura cu un test cu 2 liniute!

Mergi la inceput

Claudia

Dea Domnul sa se adevereasca cuvintele tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Menopurul si Menogonul sunt unul si acelasi produs- difera doar denumirea comerciala.

- furnizorul este acelasi - FERRING
- substanta activa este aceiasi- MENOTROPINUM
- concentratia este aceiasi- 75ui FSH / 75ui LH

I-au schimbat denumirea- doar pt a schimba pretul - de la 330ron (menogon*10 fiole) la 830ron (Menopur*10 fiole).

Daca gasesti Menogon in farmacii/ spitale pretul NU trebuie sa depaseasca 330 ron- ai grija sa nu te pacalesti.

Preturile sunt impuse de Ministerul Sanatatii si nu trebuie sa fie mai mari sub nicio forma- MS emite ordine de pret pt medicamente.

Ceri boni fiscal si faci reclamatie la MS- si iti recuperezi banii.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

poate nu sunt chiar pe topic dar sunt disperata...scuze
Stiti ceva de ce nu se mai gaseste pregnyl? Imi trebuie neaparat in iulie si nu stiu ce sa fac. Se poate inlocui cu altceva? Poate puteti sa imi dati un sfat...Va rog

nico
http://tt.lilypie.com/57OKp2.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Da cautare dupa nume pe site-ul farmaciei helpnet, si vei gasi farmaciile unde mai este pe stoc.
Mai exista in farmacii, insa nu in Brasov, incearca poate iti ea cineva din Bucuresti.
Ar fi chiar culmea sa dispara si asta de pe piata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Cand am cautat in stocurile farmaciilor de pe net Pregnyl, gasisem ca Sensiblu din Sinaia il are. Poti incerca, fiind mai aproape de tine.

Ana

Mergi la inceput