Buna.
Ma confrunt si eu cu o problema.
Am fost casatorita.La divort,care a fost de comun acord am hotarat sa-mi pastrez numele fostului ca nu aveam timp si resurse financiare sa-mi schimb toate actele (CI,permis,pasaport)daca imi luam numele meu de fata.
Acum vreau sa ma recasatoresc si cei de la casa casatoriilor zic ca trebuie sa-mi schimb numele in cel de fata,desi pe decizia de divort scrie ca fostul e de acord ca eu sa-i pastrez numele(stia si el ca va fi pana ma voi recasatori).Acum ce-ar insemna sa ma duc sa-mi schimb numele in cel de fata..pe decizia de divort apare numele fostului si decizia de a ramane cu numele ala...Nu inteleg de ce nu ma pot recasatori decat cu numele de fata..Ma poate lamuri cineva?In mai putin de-o luna trebuie sa facem cununia civila,cineva vine de la mii de km pt asta,si-a luat si bilet si acum sunt in ceata.CI-ul dureaza 2 sapt..si e total aiurea sa schimb acum toate actele ca apoi sa le schimb iar,dupa numele viitorului sot.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat.
POZE
my baby
11+
Insista la casa de casatorii, trebuie sa fie o neintelegere. Sora mea si-a pastrat numele primului sot si a doua oara s-a recasatorit fara probleme. Acum divorteaza iar si-a luat iar numele primului sot.
Andreea mama de Filip si Georgia