asa se poarta un PREOT?
Raspunsuri - Pagina 5
irina.c. spune:
quote:na, pai in cazul asta trebuia sa se planga staretului, nu pe forum :) Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by mamagiuliei
Daca e sa fiu sincera ... as fi vrut sa fie sanctionat respectivu` asa cum li se intampla tuturor celor care muncesc acilea, pe Terra.
Uitati cate o pt fiecare, n-am nimic cu nimeni de aici dp DC.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
am blog
szivarvany spune:
io sigur ii cautam sefu` .
In rest, sanatosi sa fim cu totii !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
denizel spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
si ce vroiai, sa ne repezim cu totii sa-l judecam, sa aruncam cu pietre, sa incepem sa generalizam ca preotii sunt asa si pe dincolo?
si daca faceam asta il indreptam cumva?
daca cineva se sminteste de fapta aproapelui, sa mearga sa vorbeasca cu duhovnicul si sa caute sfat, e cel mai bine
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Fetelor, fetelor.....
Part three cel putin, m-a doborat. Noroc ca stateam pe scaun .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
kariguld spune:
quote:
Originally posted by denizel
Part three cel putin, m-a doborat. Noroc ca stateam pe scaun .
pe mine ma luat cu ameteala, cu tot statul meu pe scaun
ce va place sa cititi printre randuri si sa dati interpretari care mai de care... pe gustul vostru!
de ce nu aveti toleranta pentru parerea celuilalt????
Kari
cosmi1975 spune:
fetelor nu va mai certati......acu e prea tarziu ptr ce ar fi tb sa i fac omului aluia,cert este ca abia astept sa merg la cernica ....ma linisteste locul ala ,n am nici cea mai mica rezerva de al lua si pe pitic cu mine.......sper sa fie ok de data asta
irina.c. spune:
quote:Cosmi,preotii si credinciosii ortodocsi sunt si ei oameni care pacatuiesc. Dar asta nu trebuie sa ne faca sa parasim Biserica lui Hristos, cum bine arati. E foarte frumos din partea ta ca ai ingaduinta si iertare fata de fratele tau, chiar daca el te-a mahnit.Si eu vreau sa merg in curand la Cernica, am auzit recent ca parintele Visarion Iugulescu, caruia ii port un respect deosebit, a trecut la Domnul recent, si e inmormantat in cimitirul manastirii. Vreau si eu sa aprind o lumanare la mormantul sau. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
citat din mesajul lui cosmi1975
fetelor nu va mai certati......acu e prea tarziu ptr ce ar fi tb sa i fac omului aluia,cert este ca abia astept sa merg la cernica ....ma linisteste locul ala ,n am nici cea mai mica rezerva de al lua si pe pitic cu mine.......sper sa fie ok de data astastef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975
am blog