Buna fetelor, am si eu o nelamurire,stiti cumva daca poate un test de sa devine negativ daca inainte de al face s-au intretinut raporturi sexuale? mentionez ca de la primul contact neprotejat au trecut 6 saptamani, in care am avut diferite stari de gravidenta,am mai avut si alte raporturi sexuale in aceasta perioada (lipsa mens) si am facut pama acum 2 teste care au iesit negativ. nu stiu ce sa mai cred.pot testele da gres? imi doresc un bb tare mult.Stie cineva ceva de acest lucru? astept raspuns cat mai repede.
N-are nici o legatura pozitivarea testului ca faptul ca ai facut sex. Testele masoara nivelul unui hormon in urina, betaHCG. In functie de valoare se pozitiveaza sau nu testul.
dar exista totus posibilitatea ca aceste teste sa dea gres? pt ca burtica mi-a crescut,si am o pofta de mancare fff mare 
Da, si eu stiam la fel, ca nu are legatura... dar stiu si ca in anumite situatii - rare, e drept - testul poate fi fals negativ... poate n-ar strica sa mergi la un control, sa fii sigura! Eu iti doresc multa bafta si sa fie cum iti doresti!
Testele de sarcina pot sa nu fie concludente: iese negativ si e posibil sa fii graviduta. Daca vrei sa stii clar starea ta, mai bine faci un test de sange, la urgenta. Te costa in jur de 100 lei la IDS Bucuresti.
Sexul nu influienteaza rezultatul testului!
Felix