Vreau bicicleta!

Vreau bicicleta! | Autor: LindaZ

Link direct la acest mesaj

Da, tocmai m-am intors din Olanda si m-am hotarat, vreau bicicleta!
Fiindca servicul meu e aproape, merg pe jos 15 minute printre blocuri, la o vila unde o pot lasa in curte. Si cum tot vreau, dar nu apuc sa merg la sala, mergand cu bicleta la servici rezolv si problema cu drumul si cu conditia mea fizica.
Dar de care ca habar n-am! Am avut una singura ... in copilarie, Pegasus parca? Ma ajuta cineva? Mirela, te pricepi?
Daca vreti sa vedeti de unde atata inspiratie ...
http://www.ski-epic.com/amsterdam_bicycles/
Voi folositi biciclete? Cum e?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Noi (eu si sotul) ne-am dus la magazinul "First Bike" si ne-am luat de acolo. De un an jumate mergem la serviciu cu bicicleta (exceptind iarna cind e f frig sau zapada) si e foarte bine. Ca sa-ti alegi o bicicleta trebuie sa ai mai multe date in calcul: cit vrei sa dai pe ea, daca trebuie sa o ridici tu si sa o cari- si atunci trebuie sa alegi una mai usoara (dar si mai scumpa), daca vrei sa se plieze, daca vrei sa o folosesti si la munte etc. Noi ne-am luat biciclete de oras, simple si ieftine (dupa principiul "si alea scumpe la fel se fura" :) ) si pina acum n-am avut niciun fel de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Merci de vestile bune.
Unde e magazinul? Sau sunt mai multe? Stii vreunul in sectorul 3? Voi cat ati dat pe o bicicleta? Da, va trebui sa o ridic si sa incapa si in lift . La ridicat am antrenament cu carucioarele de vreo 4 ani. In lift sper sa incapa cu coarnele in sus. Am sa masor liftul cand ma duc sa o cumpar.
Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Noi am cumparat-o de pe Stefan cel Mare, undeva vizavi de stadionul DInamo. Am vazut la un tirg si biciclete pliabile, foarte usoare dar si cu pretul pe masura. Oricum, ai de unde alege. Spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Am fost azi la First Bike in Titan si mi-au spus ca nu au si nici nu primesc si sa nu-i intreb de ce ca nu stiu nici ei. Sa caut in Cora, etc, dar ca voi gasi doar chinezesti care nu sunt bune. Si eu sunt mica (adica 1,55m) si imi trebuie o bicicleta mica fiindca nu ajung la pedale la alea mari si am sa am de cautat...
Asa ca ... mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Barbate-miu si-a luat din Cora si una relativ buna.
Aveau destule modele.

Mergi la inceput