Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna tuturor!
Multumim caciantoni de toate informatiile care ni le-ai dat. Am notat nr de tel daca o sa am nevoie de mai multe inf o sa te sun. Sper sa-ti dea Dumnezeu cat mai repede un bebe pt credinta ta.
Cami ma bucur ca esti bine, ca ti-ai vazut puiul si este ok. Dumnezeu are grija de fiecare numai noi sa avem credinta.
Rony nu am cuvinte pt ce ti s-a intamplat sa-ti dea Dumnezeu si Maicuta Lui sa treci cu bine si sa vina cat mai repede un copilas si sa fie bine.
Iaura imi pare rau pt tine dar daca nu a fost sa fie acum poate o sa fie luna viitoare. Asa ca ai incredere, Dumnezeu este mare.
Livsy draga mea sper sa-ti rezolvi cat mai repede problemele. A scris caciantoni o rugaciune data de parintele de la manastirea caraiman cred ca ar trebui s-o citesti si vei vedea ca o sa fie mult mai bine.
Anadomnica multumim pt tot esti o draguta ca intotdeanua si plina de optimism. Aveti o casa frumoasa sa o stapinti sanatosi si asa cum iti doresti sa fie plina de copii.
Virginia ma bucur ca ne-ai scris. Multumim ca esti alaturi de noi, sa-ti creasca mare si frumoasa fetita si sa te bucuri de ea.
Analuci bine ai venit cu noi la rugaciune! Trebuie sa scrii numele de botez si Anadomnica o sa te treaca pe lista.
Georgia imi pare rau dar nu dispera. Orice se poate cu ajutorul lui Dumnezeu.
Smoly mult succes iti doresc. Doamne ajuta sa fie bine.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuci spune:

Numele de botez: Luciana
Multumesc inca o data si Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

quote:
Originally posted by iaura21

caciantoni mersi de informatii,ma refeream mai mult dak il gasesc greu pe parinte adik daca se asteapta mult pana sa intri la el, ca sa stiu cum sa ma incadrez
din pacate vestile despre mine nu sunt bune ,am un test negativ facut ieri,CM trebuie sa-mi vina maine si eu azi plec la mare
ronysa-ti dea dumnezeu putere sa treci peste pierderea suferita ,imi inchipui doar ce greu iti este ...
fetelor macar voi haideti cu o veste buna, meda, florela si toate celelalte

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

quote:
Originally posted by iaura21

caciantoni mersi de informatii,ma refeream mai mult dak il gasesc greu pe parinte adik daca se asteapta mult pana sa intri la el, ca sa stiu cum sa ma incadrez
din pacate vestile despre mine nu sunt bune ,am un test negativ facut ieri,CM trebuie sa-mi vina maine si eu azi plec la mare
ronysa-ti dea dumnezeu putere sa treci peste pierderea suferita ,imi inchipui doar ce greu iti este ...
fetelor macar voi haideti cu o veste buna, meda, florela si toate celelalte

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

scuze... am trimis primul mesaj fara raspuns.... cred ca nu ma-ma trezit inca....

iaura21 - la Parintele se intra relatic usor... nu stai f. mult la rand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

analuci - esti binevenita!! Te regasesti si pe listuta noastra. De acum te asteptam sa ne intalnim seara de seara la rugaciune.
Fetele, salutari tuturor!!! cami mult ma bucur ca ai reusit sa-ti vezi bebele mic, Doamne, ce emotii... Doamne ajuta sa le traim cat mai multe de aici cat mai curand

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ziua1..mergem mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Cami, pupam mami frumoasa si bebe cuminte!!!
Sa va dea Domnul multa sanatate!
Gabriela, eu am fost la prima intalnire pentru FIV acum o luna.
Probabil ca joi voi merge la cabinet cu teancu de analize si poate se uita dna. doctor peste ele.
Daca vrei putem vorbi pe PM .
Georgia.
Luciana , bine ai venit la rugaciunea noastra.Va imbratisez pe toate!!
IuliaDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

bine v-am regasit, fetelor. eu am fost plecata la mare, din cauza aceasta nu am mai scris. Mi-a prins bine, ca nu m-am mai gandit non stop la rezultatul inseminarii. Din pacate, va spun ca nu am reusit nici acum; sunt ziua 2 a CM. Am fost foarte dezamagita, dar trebuie sa incerc sa-mi revin si sa ma gandesc ca o sa fie bine pana la urma. urmeaza acum o perioada de pauza si m-am hotarat sa trec la pasul urmator: fiv. din pacate la clinica unde merg eu, urmeaza o perioada de vacanta si revin de abia in septembrie. fetelor, va pup pe toate si va doresc sa vi se indeplineasca cat mai curand dorinta de a fi mame. Doamne ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

meda - imi pare tare rau pt. z1 ... insa bine ca poti fi optimista, asta e foarte important Inca putin si ne vei anunta si tu ca esti asa cum ne-a anuntat Camelia. Doamne ajuta

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

caciantoni, si eu sunt una dintre fetele care au ajuns la parintele Gherontie Puiu. Este un om minunat care iti umple sufletul se credinta si speranta. Si noua ne-a facut aceeasi rugaciune si am iesit de acolo plangand de emotie. Este un loc deosebit si el este un Om ales.

Mergi la inceput