Help - Gem ars in oala emailata

Help - Gem ars in oala emailata | Autor: Balbina

Link direct la acest mesaj

Nu-mi spuneti ca gemul nu se fierbe intr-o oala emailata, stiu, de obicei am mai multa minte. Dar acum parca mi-a fost luata, si am o ditamai arsura pe fundul oalei. Se poate face ceva sau mai bine arunc oala? Deocamdata am lasat nitel sa se inmoaie, apoi am pus oala pe foc mic, poate fierbe apa si se dizolva arsura.
Ce sugestii aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu am patit odata asa si s-a curatat in timp. Am lasat-o cu apa cat am putut, am frecat-o de-am innebunit-o dar o solutie de moment nu stiu, chiar m-ar interesa si pe mine vreun eventual raspuns, ca mai pateste omu' ...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evenstar spune:

Mama fierbea oalele emailate cu detergent de vase cand se prindea mancarea pe ele... poate merge, de stricat nu are cum sa o strice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Minunatul meu sot intr-o seara si-a facut popcorn in cratita emailata.Atat l-a dus capul ce sa-i fac....
Eu am pus-o la inmuiat.Am si fiert apa in ea.Am frecat-o de-am innebunit.O mare parte din arsura s-a dus.Restul s-a dus cu timpul.
Acum a ramas doar o memorie si doua pete mari de la popocornul lipit

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

incearca cu cif crema Natalia. pune un strat bun in oala si lasa sa se dizolve chiar pana diseara. ar trebui sa mearga, eu asa repar arsurile de la gem.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

detergent de rufe si clor.cäte o cescutä din fiecare si restul apä.o pui la fiert.atentie cä se umflä si face spumä.stiu cä sunä aiurea combinatia dar iese oala ca nouä.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Fierbe in ea putina apa cu mult Cif, la foc mic, apoi lasi apa in ea pana a doua zi sa se imbibe bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

apa cu sare pt arsuri de oale, eu asta folosesc.. Pun sare pe arsura si apa cat sa acopere arsura si las la inmuiat

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

am vazut la tv intr-o emisiune cum curatau oalele arse cu cola! Am ramas cu gura cascata si n-as fi crezut! Eu personal nu am incercat. fierbi cat mai mult posibil, o cantitate nu foarte mare si apoi se ia foarte usor! Merita sa incerci! Nu era o emisiune in gluma! Succes!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by karla32

am vazut la tv intr-o emisiune cum curatau oalele arse cu cola! Am ramas cu gura cascata si n-as fi crezut! Eu personal nu am incercat. fierbi cat mai mult posibil, o cantitate nu foarte mare si apoi se ia foarte usor! Merita sa incerci! Nu era o emisiune in gluma! Succes!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

iti dai seama ce bine ne curata cola stomacul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri! Pina la urma am folosit un spray, Sano Forte plus, daca nu ma insel, este special pentru arsurile de pe aragaz, hote, oale si tigai. Pe eticheta scrie sa lasi 2-3 minute dupa ce stropesti, or, stratul de arsura era destul de gros, asa ca am lasat peste noapte. A doua zi nu-mi venea sa cred: aproape toata arsura era umflata si desprinsa de pe fundul oalei, doar am riciit cu buretele de sirma de citeva ori si gata. Mi-au mai ramas citeva portiuni mici de tot, am mai stropit putin, cred ca pina diseara se duc si alea.

Mergi la inceput