Aspirante optimiste > 20 (326)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Neata fetili!
Dau si eu azi
.
O zi buna va doresc!
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
ruxandrab spune:
Neata!
Bafta multa Bea!
Eu mi-am facut aseara testul de ovulatie si a 2-a liniuta era mult mai slaba... deci am ratat momentul luna asta
... va astept la cotitura luna viitoare...
Asteptand un ingeras
andra_b spune:
Neataaaaaaa!
Oana multumim de cafea!
O zi buna va doresc! 

Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
ruxandrab spune:
Sarumana de cafeluta Oana!
eu incerc sa ma las... o iau cu suc de portocoale... pfffff.... tot mai buna e cafeluta...
Georgeta... ca sa te treaca Oana sau Anidaz pe listuta trebuie sa le dai si data ta de nastere...
? esti graviduta sau vrei sa fii graviduta?
? nu ne spui ceva mai multe despre tine?
Asteptand un ingeras
andra_b spune:
Am uitat sa va zic ca azi am facut analizele de LH si cortisol, dupa ce am asteptat o ora ca nu le mergea sistemul!!!
Sper sa am rezultate bune!!!
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
klaudiaG spune:
Neatza fetele!!!!!

Oana mersi de cafeluta
.
Bea bafta multa astazi la HSG.
Roxana mersi mult pt informatii imi sunt de un real folos mai ales ca tre sa ma prgatesc mental pt injectia aia in sold (imi e ofrica de injectii.....
).
Sa aveti o zi cat mai buna.
PS Weekend-ul acesta nu o sa mai pot fi alaturi de voi deoarece nu-mi mai merge pc-ul acs si cum luni sunt libera sa ma duc la HSG o sa revin cu noutati abia marti ![]()
klaudiaG spune:
quote:
Originally posted by ruxandrab
yes... confirm si eu urografin... si stiu ca nu am dat asa mult pe el... dar cum pe net vad ca e 120-130 lei/fiola...
ciudat ... tineam minte cam 12 lei...
Roxana
Asteptand un ingeras
Roxana iti aduci aminte bine de pret eu tocmai am cumparat 2 fiole in aceasta diminetza si am dat 25 lei pe ele.Si am inteles ca analiza in sine la spital mai costa 85 lei - ceea ce pare destul de rezonabil.
Tu ai mai dat ceva la doctor pe langa??
ruxandrab spune:
pe mine nu m-a costat nimic ca aveam adeverinta de salariat si trimitere de la medic... Am inteles ca 100 e super bine la Giulesti, dar eu m-am dus prin cunostinta mea asistenta care mi-a zis cat sa dau, am dat mai mult,dar asta a fost....
Asteptand un ingeras
klaudiaG spune:
quote:
Originally posted by ruxandrab
pe mine nu m-a costat nimic ca aveam adeverinta de salariat si trimitere de la medic... Am inteles ca 100 e super bine la Giulesti, dar eu m-am dus prin cunostinta mea asistenta care mi-a zis cat sa dau, am dat mai mult,dar asta a fost....
Roxana
Asteptand un ingeras
Si eu am crezut ca-mi trebuie adeverita de salariat si trimitere dar mi-a spus doctorita ca fiind o analiza de sterilitate se plateste. Eu o fac la Maternitatea Bucur (acolo este doctorita mea).O sa vad eu la fata locului cat si cui tre sa dau.
Mersi frumos ca ai rabdare sa tot raspunzi la intrebarile mele