ORADEA (31)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina22 spune:
'neata, dragilor!!
Ally-pana la urma ati fost voi de voi, doar?
Mai aveti concediu ca sa mai "navigati" pe undeva
?
Eu n-am fost la cetate, merg sa vad programul.
Marius-deci merita sa mergem
, ca sunt mici, nu?![]()
Simi-noah, pune achizitiile!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
cristina22 spune:
Daria- am cam postat deodata
.Si eu tot imi fac curaj sa gasesc fatza la casa, ca-i haos!
Spor si tie!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Daria, sa stii ca tot weekendul ramane deschisa expozitia de cactusi. E intr-o incapere chiar in capat, dupa ce treci de gangul de la biserica. Eu n-am vazut-o ca se pusese masina de pompieri in preajma, dar am intrebat.
Cactusi la expozitia din Cetate.
marius spune:
quote:
Originally posted by cristina22
'neata, dragilor!!
Ally-pana la urma ati fost voi de voi, doar?
Mai aveti concediu ca sa mai "navigati" pe undeva?
Eu n-am fost la cetate, merg sa vad programul.
Marius-deci merita sa mergem, ca sunt mici, nu?
Simi-noah, pune achizitiile!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Meerita sunt miiic foarte buni, frigarui suuuper, bere, suc ce vreti. Si ca sa pun sare pe rana, amatoarele de Phoenix au ratat aseara un concert live ( nu Phoenix ci doar Neumann ) dar a avut o trupaaa whauu Phoenix 2. Suuuper!
Diseara cred ca ma enervez iar pe 3 mici si-o bere.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Si acum sa va arat ce-am cumparat de la expozitie:
1. Primul meu lithops, de dimensiunea unui degetar. I se mai spune "piatra vie", pentru ca face o floare foarte frumoasa din "nimic". Daca dati o cautare pe google veti vedea cat de interesanti si ciudati sunt lithopsii.
2. O huernie - face parte din categoria suculentelor. Floarea are dimensiunea unei nuci. Nu are miros.
3 Ruda cu huernia e stapelia - doar ca floarea este mult mai mare (poate ajunge si la marimea unui pumn) numai ca are un singur dezavantaj - care il includ la curiozitati: floarea (nu planta) miroase a "carne stricata".
4. Un thelocactus cu floare galbena si parfum discret foarte placut care a inceput sa infloreasca de 2 ore dar inca nu s-a deschis complet.
Azi mi-a inflorit din nou hibiscusul rosu. ![]()
szivarvany spune:
Simina, am ramas
, ce frumuseti ti-ai cumparat ! Si stii, sunt sigura ca la tine vor fi tot mai frumoase !!!
Sunt superbe, asa cum sunt toate florile tale !
Noi am fost la strand, maine mergem sper iar ca a fost fain ![]()
La cetate nu stiu daca ajungem ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristina22 spune:
Ce buna e cafeaua bauta cu dc!!
Simi-frumoase!!! Dar lithops e tare ciudata
...
Daria-mergeti la municipal??
Apropo de municipal.Ati fost in parcul de acolo? E superb, plin de verdeata, umbra, liniste!! Copiii pot alerga/pedala in voie, fara riscul de a-i pierde din vedere.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by cristina22
Ce buna e cafeaua bauta cu dc!!
Simi-frumoase!!! Dar lithops e tare ciudata...
Ca sa va faceti idee cum infloresc lithopsii: www.cactusi.com/poze/img_0085.jpg" target="_blank">lithopsi infloriti Sunt multe varietati, dar am pus o poza cu unul asemanator cu ce am luat eu.
Se uda doar o data pe luna din aprilie pana in septembrie apoi pauza totala. Chiar daca se zbarcesc pe timp de iarna, nu se uda defel. Curiozitati ale naturii.
Azi va mai prezint ceva. Primele flori la passiflora citrina.
Dragele mele flori nu ma lasa o zi fara "cadouri".
marius spune:
Am plecat aseara ad hoc la Moneasa, acum m-am intors. Am mancat aseara o tona de mici si cateva beri
Am eu ce am cu micii si berea. Maine la lucru... saptamana asta am control de la fisc...
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Inseamna ca nu te-ai intors singur. Cum s-au simtit fetele in excursie?
Eu cu micii nu ma impac, anul asta am mancat de 2 ori mici si de fiecare data mi-a fost rau de la ei. Am fost si-n seara asta la cetate, preferatul e colacul secuiesc. Am trecut si pe la tasnitori, am facut cateva poze.
N-am reusit sa-mi vad nepotica de miercuri fiindca au plecati, dar recuperez saptamana viitoare.
Ce sa zic - bafta la control sau sa...plece cat mai repede.
Ei, n-ai pus pozele din Franta si azi noapte m-am visat in Turnul Eiffel. Unde mi-a zburat gandul....
Fetelor, voi cum ati petrecut duminica?