tauroaice (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Fetele pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.eu sunt singura cu ai mei balauri, tati e in delegatie, d-asta n-am mai intrat.
pupam.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Pe-aici suntem.

Mihai!

Gabitz, admirat pozele de la munte. Cum v-ati descurcat? I-a placut Elizei?

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

ruxandra - pana la urma am fost cu tati, asa ca ne-am descurcat!elizei i-a placut....
voi?in bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor nu fiti suparate pe mine, nu v-am uitat
Din pacate am avut un mare necaz in familie si tare suntem intristati Nasul nostru de cununie(si var in acelasi timp) a fost gasit mort in casa dupa 2 zile de la deces.Un infarct.Niciodata nu a avut simptome care sa-i dea de inteles ca are probleme cu inima si in plus avea multe motive sa-si doreasca sa traiasca pentru ca intr-o saptamana urma sa i se intoarca sotia acasa definitiv dupa ce a muncit in Italia timp de 6 ani.
Suntem tare mahniti, pentru ca era ca si parintii nostri.Un om cum rar intalnesti si care merita cel mai mult sa traiasca pe lumea asta, la cat bine a facut
Nu am cuvinte sa-mi exprim durerea.Au trecut aproape doua saptamani si inca nu pot sa cred Incercam sa fim tari si sa stam alaturi de familia indurerata, oferindu-le tot sprijinul si ajutorul nostru.

Mihaela imi pare rau ca n-am facut la timp urari pentru aniversarea lui Mihai, dar profit acum sa-i spun si sa-i doresc ca visele sa-i devina realitate.
Gabitz am citit si de Eliza ca a fost bolnavioara.Acum cum e?
Lexi concediu placut!
Danelutza, Jenn, Ruxandra, Silar, Gabi tuturor pupici si salutari.Ce mai faceti, ce mai spuneti?

Mergi la inceput

neatza.
carmen - condoleante.
eliza e bine,a trecut...

Mergi la inceput

Carmen - condoleante si multa putere.
Noi suntem acasa , bine, asteptam sa treaca timpul ca sa plecam mai repede la taty. Intre timp eu invat germana, cu placere chiar.
Multa sanatate si pt Edy
Fetele concediu placut care mai plecati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Vai, Carmen... pare rau. Off, off ce ti-e si cu viata asta.. azi esti, maine? Condoleante.

Gabitz, noi tot la manastire.

Silar, wie gehts?

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Ruxandra wir fliegen nach Wien, am 4 September.
week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Guten tag!
Scuzati greselile de scriere dupa ureche , dar am vrut sa fiu in ton cu voi
Multumesc ca-mi sunteti alaturi in aceste momente grele.Viata merge mai departe, dar am invatat ca trebuie sa traim clipa la intensitate maxima si sa ne iubim.
Azi suntem acasa, ne ocupam de curatenie si mancare si de copilul nostru
Mai tarziu mergem pana la nasa si poate pe la ai mei, iar maine sper sa facem o iesire departe de oras pentru a ne incarca bateriile pentru luni.
In rest, cumparam materiale pentru casa, asteptam sa ne iasa actele si urmeaza sa facem proiectul si sa demaram lucrarile, daca Dumnezeu ne+ajuta.
Voi? Pe unde mai umblati?Cu ce va mai laudati?

Mergi la inceput