Concluzie la clinica din Ucraina

Concluzie la clinica din Ucraina | Autor: isi

Link direct la acest mesaj

este bine sa mergeti cu masina la vama nu este nevoie de viza doar pasaportu sa nu expire in 6 luni verificati cartea verde sa fie valabila in ucraina (noi am dat 20 euro spaga ptr asta)vedeti ca GPS nu merge sau va trimite aiurea (noi am patito)de acasa vizualizati traseul si scrieti denumirile localitatilor si in literele lor sa aveti euro sau dolari marunti de 10 ptr politai mai opresc aiurea in clinica e bine sa ajungeti dimineata la 7 va cazeaza si va da procedurile printre primiiapoi mergeti la micul dejun 7-45 10 camerele sunt OK. este bine sa aveti o camera de filmat merita sa filmati gimnastica este un fel de bobat dar mai activ si care pune si copilul la munca cu putina abilitate poate fi reprodus acasa de parinti sau puteti cere terapeutului sa va faca este foarte divers .Ca si acumulari nu am reusit ceva extraordinar dar per general suntem multumiti se pare ca sta mai bine cu coloana acolo unde este punctul lor forte si faptul ca putem sa-i faca acasa gimnastica din UCRAINA.Este bine sa va cazati in clinica chiar daca vi se pare putin cam scump dar nu iesiti cu mult mai scump decat in chirie (in clinica 3 mese bufet suedez)va descurcati si fara engleza prea multa invatati cuvintele cheie (picior mana cap laba piciorului spate fund ridicat coborit sus jos bine rau incet tare )ebine sa aveti o prezentare a copilului in germana sau engleza eventual ceva intrebari traduse si un ghid de engl.sau germana .Parerea mea personala este ca merita sa mergi in Ucraina dar sa nu sacrifici gimnastica de acasa sunt totusi 12 zile de tratament eu personal m-am programat in 8 octombrie cand mi s-a recomandat.daca aveti alte intrebari va raspund cu placere va pup si va doresc bafta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marialuisa spune:

buna!si noi pt 8 oct ne-am progaramat,insa vom sta in gazda ca si data trecuta(am iesit mai ieftin cu aprox 500 de euro ceea ce e mult pt noi avand in vedere ca am facut imprumut in banca).poate ne intalnim!ce rezultate aveti?la noi maria sta mai bine in fund,sta pe olita si se cere uneori ,spune tata,mesteca mai bine,dar psihic face crize de afect mai des(desi nu stiu exact daca sunt din cauza tratamentului sau inaintarii in varsta).sanatate voua si copiilor vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

buna maria luisa ma bucur ca o sa ne vedem in octombrie o sa fim mai multi romani numai eu stiu 4 programati noi am facut progrese in ucraina suntem multumiti este mai relaxata la picioare sta mai bine cu coloana si este mai sigura pe ea .Noi facem in continuare vojta zi de zi +1bobat facut de mama coopereaza mai bine cu ea .Acuma are 2ani\3luni si vorbeste de toate spune o poezie numara pina la 10 toate astea cu diagnostic de tetrapareza spastica ]merge patruped dar nu diferentiaza corect picioarele intelege aproape tot noi am renuntat la toate medicamentatia ce se da in romania [cerebrolizin ,encefabol,...]si luam doar cerebrum a&b homeopat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

pe 5 noiembrie vine cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emidani spune:

Buna,
Pe 13 august mergem si noi in Ucraina, pt prima data, si as vrea sa stiu daca mai este cineva programat atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Emidani :
Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu secretarele pentru relatii externe d-na Galina sau d-na Tatiana de la Clinica (telefonic sau prin mail)si sa le intrebi daca mai sunt romani inscrisi in perioada respectiva (cu siguranta ca sunt destui) si sa le rogi sa-ti dea nr de tel a catorva dintre acestia.
In luna iulie la doua cursuri s-au inscris aproape 40 de romani asa ca si pe 13 august cu siguranta for fi destui, dar nu toti citesc asest forum, asa ca apeleaza la cei de la clinica
Succes
Ada

P.S.
Scuze pt cei care m-au sunat saptamana trecuta , am primit 75 de apeluri, dar noi am fost plecati din tara, iar tel a ramas acasa
Mai bine scrieti-mi pe PM, sau pe email, in lipsa de timp imi vine mai usor sa raspund pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marialya spune:

fiti draguti as avea si eu o intrebare.eu am un nepot 6 ani locuieste la tara,sufera de paralizie cerebrala infantila si tripareza spastica.nu cunosc foarte multe detaliidespre ce s-a intamplat am incercat sa vorbesc cu medicul de familie dar este in concediu.as vrea sa va intreb daca la clinica din ucraina se poate face vreun tratament pentru aceasta boala si as mai vrea sa stiu cam la ce suma ajunge acest tratament?cu cazare si tot ce include aceasta deplasare.va multumesc anticipat si sa cer permisiunea in cazul in care va mai fi nevoie sa mai indraznesc cu alte ntrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emidani spune:

Buna seara,
Noi plecam maine spre Ucraina, prima data, la recuperare.
Cursul de 12 zile costa 1986euro, iar cazarea daca stai in clinica, costa 47E pt adult si 35 E pt copii intre 3 si 7 ani. In acesti bani intra si masa, 3 mese pe zi.
Dar noi vom sta la o vila, vila Lidia, unde vom plati cam 120Roni pe noapte, cazarea.
Pt detalii intra pe site-ul www.reha.lviv.ua
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoras spune:

pentru eli06. sunt alina din deva. noi sunt programati tot pe 05.11.
telefonul meu e 0723613918 daca poti suna-ma sau pe mess id-ul meu este alinavioletapelin. astept raspunsul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Alina ati mai fost sau e prima oara?Am mai gasit cateva familii care vor merge pe 5 nov.Voi pe unde iesiti?Noi iesim prin vama Siret.
De fapt va merge doar sotul cu fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoras spune:

cine merge in ucraina pe 5 noimbrie si iasa prin oradea rog trimiteti-mi mesaj. noi suntem din deva

Mergi la inceput