Am o intrebare intrebatoare. Trebuia sa-mi vina CM de 2 zile si mi-am facut testul dar ....nimic . Imi doresc foarte mult un bb . Ar trebui sa renunt sa mai fac testul sau sa incerc la sfarsitul saptamanii? Adevarul este ca nici nu am simptome de nici un fel, Nici de CM si nici de pregnancy. Imi puteti da un raspuns? Multumesc.
Buna Aliki,
In primul rand bine ai venit pe forum.
Ce as putea sa-ti spun? Un test de sarcina de multe ori nu e suficient pentru a te convinge daca intradevar esti insarcinata sau nu.Da,ai putea sa mai incerci unul peste cateva zile.Iti doresc ceea ce iti doresti si tu:sa vina un bebe sanatos si frumos in viata ta.
Mult,mult succes!
Ada
de fapt azi am facut unul doar...dar am mai facut cu 2 zile in urma un test ca FIRST RESPONSE care iti spune cu 2-3-4 zile inainte de CM daca esti sau nu pregnant. Sunt si o fire foarte energica , cand imi pun ceva in cap ca si acum sa raman insarcinata, am tot timpul fluturi in stomac si poate e stresant pentru mine si ar trebui sa las sa treaca zilele pur si simplu si sa nu numar orele. Nu credeti ca si asta e problema?
Va multumesc pentru promptitudinea cu care imi raspundeti.
Pentru a te linisti poti merge la o clinica sa faci testul de sange pentru sarcina, se numeste Bhcg si este cel mai concludent.
Sper sa fie pozitiv, si sa ne spui ca ti s-a indeplinit dorinta de a deveni mamica!