Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
g24hit spune:
hello
am reusit sa citesc putin din urma pana isi face Iulia somnicul de 30 min.
va rog nu va mai plangeti ca nu mananca micutii.....sa auziti de la noi stil de a manca....dimineata=100ml lapte..ora 11=40-60g fructe(si apoi mai molfaie la cate o piersica)....ora 14=140 ml legume cu lapte din sticluta ca altfel nu vrea.....ora 18=cereale cu lapte si fructe max100g.....ora23(cand o trezesc eu)=150-170 lapte....
nu vrea iautul simplu....mai incerc si de la alte firme(i-am dat de la napolact si danone).
pupici la bebici bolnaviori.
nu ma mai lasa mamaruta mea sa sriu....ca s-a trezit.
pa.
Aralia spune:
quote:
Originally posted by SufletDInger
Buna fetelor! Sunt disperata. sa va povestesc ce patesc. Vineri am facut vaccinul de 6 luni. Noaptea a facut febra pana la 39,7 rectal, sambata am sunat med de fam si mi-a zis sa-i dau din la 2 ore si jumate asa > paracetamol un supozitor, apoi peste 2,30 ore novocalmin si dupa alte 2 jumate nurofen 1 ml si tot asa pana ii scade febra sub 38. Nu a mai fost nevoie pt ca nu a mai facut febra.
Luni si marti nu a vrut sa manance mai nimic si am crezut ca e de la vaciin, ieri mi-a trecut prin cap sa vad dc nu ii da vreun dinte de nu mananca si surpriza, am simtit ceva la deget. Am cumparat un gel de la farmacie ca ma gandeam ca de aia se maraie toata ziua si noaptea. I-am dat aseara si azi noapte si m-am dus azi la med de fam sa ma conving ca de la dinti nu mananca. Nu era el, era nevasta`sa care ii tinea locul , se uita in gatul lui Alexiss si zice ca e varza, are faringita si amigdalita si mi-a dat antibiotic. El tuseste de cateva ori pe zi, sa zic de 3-4 ori, de tuse nu mi-a dat nimic ca zice ea nu e cazul. Ma duc acu la un alt pediatru sa vad ce zice.
Intrebarea este : de unde stiu eu ca nu avea probleme cu gatul cand i-a facut vaccinul, ca boul ala de medic nu s-a uitat in gatul lui, m-a intrebat pe mine daca a tusit zilele trecute sau daca a facut febra? Imi vine sa mor ca nu i-am zis eu sa se uite in gat, dar ma gandeam ca stie el ce trebuie facut? De cate zile se poate sa aiba boala, daca o are, el de luni nu prea mai mananca? daca era bolnav cand i-a facut vaccinul cred ca o sa mor.
Am auzit ca nu se face febra asa mare de la vaccin, e adevarat?
Noi duminica am mers cam 3 min cu AC in masina, sa fi declansat asta boala?
Va rog din suflet sa nu ignorati ce am scris si sa-mi raspundeti, va rog mult.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi
Poate ca nu mai manca bine din cauza dintisorilor care ieseau, iar febra poate fi asa mare de la vaccin. Reactiile difera in functie de bebe.
Iar de la AC poate sa fie, acum nu stiu cum sunt filtrele la AC din masina, dar in general trebuie curatate f bine ca altfel e mediu de cultura pt tot soiul de microbi.
Multa sanatate la puiul tau, iar in legatura cu vaccinul peste boala( daca este cazul, nu-mi dau seama) poate ar fi bine sa mai vorbesti si cu un alt pediatru.
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Ank83quote:bauuuu!!!!!
Originally posted by adyanna
Vai,ce m-am speriat!![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
fetita flumoasa foc.... mami in schimb a luat-o pe urmele Araliei

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Ank83quote:
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
AaaadiiiIIIIIIiicaaaa?
Stiu ca-s dusa, asta e...lumea mea e mai frumoasa decat a oamenilor normali!
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA
Jasmin012 spune:
fetelor, intrebare: faceti vaccinul PREVENAR? Cat costa in Romania o doza?
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by Ank83quote:
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
AaaadiiiIIIIIIiicaaaa?Stiu ca-s dusa, asta e...lumea mea e mai frumoasa decat a oamenilor normali!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA
vorbea invidia din mine

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Jasmin si micutzulLucas Daniel (28.11.2007)
nu stiu....
..poate stiu alte fete sa iti raspunda 
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
crisstiana spune:
Ellis, cu dovleac si cu morcov am sa continui, dar dupa o scurta pauza.Asa imi dicteaza instinctul.![]()
Dana Vio, noi o luam mai usurel cu diversificarea.Conopida si broccoli nu o sa-i dau inca.Mi se pare mult prea devreme.Carnea o sa i-o introduc doar la 7 luni.Tu nu te-ai grabit putin cu galbenusul? Sau sunt eu cea care merge cu viteza melcului? Voi sunteti doar cu o sapt.mai mari decat noi.
Mihuta, 
Adyanna, asa ma gandeam sa fac, doar ca o sa las o pauza de cateva zile la fiecare leguma noua.
Jasmin, o sa intreb pediatra deseara.Pana acum nu a pomenit nimic de vaccinul asta.Am dat o cautare pe google si am gasit doar pareri bune despre prevenar.Probabil o sa-l facem si noi.Voi l-ati facut?Se gaseste usor in farmacii? Am citit ca se fac trei doze si costa in jur la 60-70 de euro.Voi ati mai facut alte vaccinuri inafara de cele de stat? Borcanase n-am incercat inca, dar o sa caut Nutriben in farmacii.Mersi de sugestie.Fructele le las pe mai incolo.

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Jasmin si micutzulLucas Daniel (28.11.2007)
Am vazut pretul la farmacie... 277 ron 1 doza..
... asta la helpnet.roAnk
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Vasari spune:
Mihuta, cum faci kefirul?
Si noua ne place mult. Eu vreau sa introduc acum la 8 luni iaurtul, inca sper sa descopar ceva care sa-i placa Mariei.
Sophia mi se pare ca s-a schimbat, parca e mai constienta... Mi se pare ca se vad schimbarile de la o zi la alta si sunt cam data peste cap. Avanseaza prea repede pentru mine. :)
Petro, eu zic sa schimbi pampersul, sa nu mai pui fetita in situatii delicate. Eeei! 
Ramonica, te invidiez! Vreau si eu in aer curat si cu piscina. :)) Neaparat sa pui poze.
SufletDInger, eu nu cunosc subiectul si decat sa-mi dau cu parerea mai bine tac. Oricum, ar fi bine sa mergi si la al doilea pediatru, poate aveti un caz similar cu al Lixei :). Va doresc multa sanatate!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.