Are cineva Rainbow? Stiti, aspiratorul cu apa care de fapt nu e doar simplu aspirator...
Eu am unul vechi de vreo 10 ani (cred ca e model Rainbow D4 din 1998) si mi l-am adus in sfirsit in Franta, insa modul de folosire l-am pierdut (daca are cineva sa mi-l scaneze si mie pe româneste sau in franceza, ca pe engleza l-am gasit).
Alta intrebare: cu ce se pot inlocui dezodorizantele, dezinfectantele, parfumurile etc care se pun in apa ca aici nu am distribuitori prin zona, dar banuiesc ca pot gasi ceva, eventual de la alt aspirator cu spalare... Sau vreun truc de genul "bunica stie tot" :D.
Multumesc
Nu te pot ajuta cu modul de folosire, eu am de la Zepter. Dar iti pot spune ce folosesc eu ca si "dezodorizant", si anume...ulei de aromaterapie.Pe alese, ce fel de mirosuri vrei, 10-15 picaturi, depinde de cat sunt de puternice.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Merci 1000 ori , la asta ma gindeam si eu, ceva uleiuri esentiale, dar oare pentru dezinfectare exista ceva? Si uleiurile astea imprastie mirosul prin casa?
Intre timp am gasit modul de folosire dar am pierdut surubul de la motor (ala de desurubezi filtrul dupa fiecare folosire ca sa-l speli), ciudat ca in atitia ani nu s-a pierdut niciodata si acum de cind am copil o data l-am folosit si gata s-a pierdut surubul!
Alta belea... In plus m-am uitat si pare sa fie un surub conic, din citre stiu era ceva gen bronz, ce ma fac acum fara surub? Unde sa gasesc altul?
Daca mai are cineva si alte idei pentru consumabile sunt interesata...
Multam!