Puiuti de Randunici 2008!! (42)
Raspunsuri - Pagina 19
natynic spune:
Ar trebui sa fac si eu un nani, nu? 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
VALENTINA C spune:
Astazi ne-am trezit si noi foarte devreme...pe la 6 si apoi...distractie, ras, conversatii..![]()
Am iesit pe la 9 afara si am stat pana la 12, in parculetul racoros de care v-am zis si ieri. Cred ca toata zona si-a dt seama ca e bine acolo, ca era full de copii+ bunici, mame, bone... Dar banca "mea" ma astepta ..![]()
Matei doarme de 2 ore ...nici nu imi aduc aminte de cand n-a mai dormit atat legat..cred ca e de la caldura..
Bubu, daca vrei sa ne intalnim, sa stii ca m-am hotarat sa ies in jur de 9, sa nu ne coacem de caldura...Super pantofii, dar n-avem poze cu rochia...![]()
Ariel ,super ideea cu uleiul bebelusului..am pus-o in aplicare si a fost fosrte biiine..
Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2179145920103382524HfHEQH
natynic spune:
quote:
Originally posted by VALENTINA C
Ariel ,super ideea cu uleiul bebelusului..am pus-o in aplicare si a fost fosrte biiine..

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Luny
Oana,am luat fluturas
-normal,apoi inca vreo 3 zornaitori si perie pt spalat bibe!
Simo-Mimo
,am vazut ca nu am baterii si nu cred ca pot descaraca pozele
!deci,nu le pot pune azi...maine !![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
VALENTINA C spune:
Am nevoie de un sfat:vrem sa cumparam o camera video cu card pt descarcare pe calculator. Sugestii????
Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2179145920103382524HfHEQH
natynic spune:
Pucca, 2 raspunsuri pt tine:
1. Menstruatia mi-a venit la 5 saptamani dupa nastere (lohii am avut 3 sapt), primele 2 dati a fost mai abundenta ca de obicei, acum e ca intotdeauna (adica tot destul de abundenta
). Diferenta -sa bat in lemn!- e ca nu mai am dureri premenstruale deloc, iar eu aveam ceva de ma tavaleam pe jos.
2. Ca sa scrii la semnatura de ex "poze" in loc de carnatul ala, intri la semnatura si scrii asa: [ url="carnatul" ]poze[ /url ]-dar fara spatiile lasate de mine in paranteze.
Naty
mamica
Iulia mea
natynic spune:
Valentina, nu stiu, noi avem camera Sony cu mini-DVD, ceea ce ne-a multumit pana acum, cand, la botez, randunoiul a facut greseala sa ia niste mini-DVD no-name si ambele cu care am filmat la botez erau stricate
. Cel mai rau mi-a parut pt baita de a doua zi, cand n-am facut nici o poza pt ca am zis lasa, e filmat totul; si nu mai am acum nimic 
Te sfatuiesc sa cauti pe www.emag.ro au multe marci, modele, comparatii, descrieri detaliate si livreaza la domiciliu-ma rog, daca vreti intai sa vedeti scula, te uiti acolo ca macar te orienteaza despre ce e vorba
Naty
mamica
Iulia mea
bubu05 spune:
Simo, bravo!
Valentina, yupiiii! Felicitari! 
Sa stii ca vroiam sa ies la 9, dar Vlad s-a trezit la 10 si fiind singura cu ei...pana a mancat Vlad si pana ii imbracam se facea 12!! asa ca n-ammai iesit!
Iar daca ies zilele astea ma duc pe-aici pe aproape pe la umbra ca mor de cald!
E super in parculetele de langa tine, dar trebuie sa merg prin soare pana acolo si e cam departe...daca se racoreste vremea putin venim si noi neaparat!
Nu stiu sa-ti zic de camera...am decat foto nu video...
Ursulica, super pozele cu ranjitul mic!
Naty, pai hai la nani!
Eu ma duc, dau drumul la AC in sufragerie si ma duc in pat pana diseara si lenevesc, cand se scoala Vlad si iesim putin afara....
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
underqueen spune:
salut! noi azi am fost la vaccin si suntem mofturosi...dar fara febra deocamdata... am renuntat la pantalonasi prin casa pt. ca e groaznic de cald!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
ariel_7000 spune:
naty, traiasca AC!!! nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar de cand i-am dat drumu' teo doarme mult mai mult si mananca ceva de speriat. azi a mancat numai cate 180-200 ml, ceea ce la el e ospat in toata regula!
valentina, sa-ti fie de bine!! lol....ai vazut cum va rezolv eu problemele? pe tine cu "uleiul", pe mimo cu edit-ul:)))...persevereaza si cred ca pe la a 10 incercare vei renunta si la el si-l vei folosi numai si numai pt matei:) numai ca, ai grija, nu stiu daca e ok daca folosesti preze. parca citisem candva, undeva, ca uleiul deterioreaza latexul...
sunt tare! am uitat nr. de telefon de la servici!!! a trebuit sa caut pe net, hahahha. sunt pe cale sa ma tratez, sa iasa microbul din mine!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO