recomandare psihoterapeut

recomandare psihoterapeut | Autor: madau

Link direct la acest mesaj

Poate sa-mi recomande cineva un psihoterapeut bun? Si care sa nu aiba cabinetul foarte departe de zona in care locuiesc (sector 3 - Titan). As avea mare nevoie si mi-e nu stiu cum sa-l aleg de pe net..fara o recomandare prealabila.

Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Nu pot sa-ti recomand un psihoterapeut anume, ca sunt departe de Bucuresti...Dar ti-as recomanda un criteriu dupa care sa-l cauti : specializarea pe care o are.
Pt ca, psihoterapeutii, ca si medicii, au diferite specializari. Specializarile se refera - in cazul psihoterapeutilor , mai degraba la tipul de terapie decat la tipul de problema (dar...pt anumite probleme se potrivesc mai bine anumite tipuri de psihoterapie).

Deci, conteaza pt ce problema cauti si, de asemenea conteaza daca e vorba de tine sau de copil ( pt ca nu orice psihoterapeut are experienta cu copiii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dracusorul spune:

eu as putea sa-ti recomand un psihoterapeut, dar as vrea totusi sa tii cont de mai multe lucruri. Cele spuse anterior de witeflower sint reale, trebuie sa vezi daca pentru adulti/copii, durata si afectiune.
Iti recomand sa te uiti la www.psihoterapie-psihanalitica.ro sectiunile adulti sau copii ca sa vezi ce se poate trata si apoi daca ti se potriveste vezi la contact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Eu sunt psiholog si psihoterapeut. Unul dintre cabinete il am la spitalul Titan.

Cheia vindecarii este in relatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Principesa ai PM

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina si Radu spune:

Buna Principesa!

Inteleg ca sunt mai multe cabinete unde poti fi gasita. Exista vreunul si in zona Dorobanti, Domenii, Aviatei?

As vrea sa ne intalnim, daca e posibil, sa ma sfatuiesc cu tine.

Multumesc,

Ina

Mergi la inceput

Ina, zona Iancului. Daca ti-e ok imi poti trimite PM ca sa iti dau nr unde te poti programa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanutza_28 spune:

Buna
Vreau si eu adresa de la cabinetele tael !
Multumesc frumos
As vrea si eu sa stau de vorba cu o persoana specializata!

Mergi la inceput

Roxanutza, pentru aceste detalii imi poti scrie pe PM sau pe adresa cezareea_xfiles@yahoo.com

Mergi la inceput