M-am hotarat.........adoptie(48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecia spune:

Tzuni-"LA MULTI ANI PENTRU MARIA"-sa-ti dea D-zeu sanatate si sa te bucuri de ea-este un ingeras.
Dalv-ceea ce ai simtit tu,simt si eu inca de pe acum fara sa-mi cunosc copilasul-mi-l imaginez deja cum se joaca in casa pe langa mine.Sa ai parte numai de bucurii alaturi de ei si sa ii aduci cat mai repede definitiv acasa.
Rozi-ai curaj si ia-o de la capat indiferent cat ar dura-gandeste-te de cat timp iti doresti un copil si ai sa vezi ca asteptarea iti va fi mai usoara.Iti marturisesc ca pentru mine si o viata intreaga daca ar dura de acum incolo si tot ar merita,numai sa-mi vad visul implinit.DOAMNE!!CE FERICIRE POATE FI MAI MARE DECAT ASTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va multumim din suflet, fetelor! I-am transmis lu' Meri urarile!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

buna dragele mele, am poze cu bebicii dar din pacate nu stiu sa le postez,daca ma ajutati voi cu cea mai mare placere o sa vi le arat

nusica << mamica de bebici gemeni>>...in curand acasa
"Daca mamele ar primi copiii in numele Domnului, ce straveziu ar fi in ei chipul lui Iisus!Abia atunci si-ar da seama pe cine au primit prin copii" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Trebuie sa iti faci album pe unul dintre site-urile unde poti pune poze webshots, picasa etc si apoi dai un copy-paste intr-un mesaj la adresa de poze si asa putem vedea pozele noi.
Sper ca am fost coerenta ca sunt cam adormita.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenul spune:

Fetelor va salut pe toate si citesc de o saptamana tot ce ati scris.Mi-au dat lacrimile nu de putine ori.Eu am 37 de ani si sunt in faza de a strange documentele necesare depunerii dosarului de adoptie.Nu am copii dar sunt de acord cu voi ca un copil crescut in inima e la fel ca si cel crescut in burtica.Eu nu am pretentii mari, nu-mi doresc un copil frumos pt ca toti copii sunt frumosi si nici foarte mic pentru ca nici eu si nici sotul meu nu mai suntem tineri.Tot ce pot sa spun este ca vazand cum sunteti voi ma simt si eu mai plina de curaj si incredere .Stiu ca drumul e lung si greu dar poate fiecare dintre noi are ceva acolo pus de o parte.Eu asa sper.As vrea sa vorbesc cu voi si sa ma alatur forumului si sa astept si eu impreuna cu voi venirea dragutul meu puisor .Va pup pe toate , felicitari pt ceea ce faceti

Mergi la inceput

Vreau si eu sa ii spun la "multi ani mariei" lui Tzuni chiar daca e cu intarziere. Asa fetita frumoasa mai rar....Sa fie sanatoasa si fericita !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
citat din mesajul lui carmenul

Vreau si eu sa ii spun la "multi ani mariei" lui Tzuni chiar daca e cu intarziere. Asa fetita frumoasa mai rar....Sa fie sanatoasa si fericita !!!!!!!

carmenul

Multumesc frumos, Carmen! Si tie, bafta multa in gasirea puiutzuluimult asteptat! In ce sector esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Aseara am venit si noi de la mare. A fost tare frumos, desi pt mine si obositor. Atata am manevrat la carut pe scarile hotelului..si spre plaja...
Sabina insa a fost incantata de tot si toate..nisip..mare..piscina..lume..zgomote...lumini...
Am pus si niste poze la album.

Tzuni, La mult ani pt Maria!!! Sa fie sanatoasa si fericita alaturi de mamica ei, 2 fete frumoase!!!..pardon...4 fete frumoase daca le pun pe pumpkin si maya

Si tot aseara am primit acasa citatia de la tribunal privind incuviintarea deschiderii procedurii adoptiei interne! Ne-am bucurat f mult!
Trebuie sa ne prezentam si noi la procesul copilului de a deveni adoptabil?..ca inteleg ca despre asta e vorba. Suntem intr-adevar citati, dar sunt un pic nedumerita ca stiam ca la procesul in care copilul devine adoptabil participa doar dpc-ul...si abia apoi se face cerere de incuviintare de adoptie.

Poze Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata tuturor!
Bun venit Carmen si drum cat mai scurt pana la copilul dorit!
Diciu acum ma uit la pozele voastre si se vede ce incantata a fost Sabina de mare! Super! In legatura cu citatia nu stiu sa spun ce intrebi, vezi si tu cei de la DPC ce iti spun?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Tzuni

quote:
citat din mesajul lui

Multumesc frumos, Carmen! Si tie, bafta multa in gasirea puiutzuluimult asteptat! In ce sector esti?

Sector 1, e bine , e rau?????? Incerc sa nu ma gandesc pesimist pt ca sunt abea la inceput.Ma bucur ca a fost frumos la mare !!!!pupici multi tie si mariei

Mergi la inceput