Bucurii de sept-oct 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 14
lilina spune:
ah, si eu am uitat floricelule sa te felicit pt.masina, m-au dat pe spate pozele cu Bucurii, iertare
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
lilina spune:
ha ha ha monique, ce tare e Cosmi in piscina, nu pot sa cred cat de mare e piscina aia de incape in tot balconul (auzi, dar nu te vad aia de pe terasa de vis-a-vis ?)...ce frumos se juca ea cu lego :)) si mi-a mai placut in poza cu scaunul balasoar
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
Monique_new spune:
Pai Lili cine era dimineata spre prinz la terasa....nimeni, asa ca am profitat si eu de o baita
(ieri am avut program scurt din cauza caldurii). Idee era ca Iulian in loc sa umfle piscina mica pt Cosmi, a gasit-o pe asta mare la care eu renuntasem anul trecut. Si cand am ajuns acasa ce era sa mai fac.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

MamiLili spune:

Briefly, am pus banii pentru buchet. Itzy, o sa-ti apara in extrasul de cont depunerea de la sucursala BP din SV.
Sper sa citesc diseara ce-ati mai scris.
itzy-bitzy spune:
neatzaaa
Floricel ...nu mai zic nimic...ca sunt siderata!...Eu oricum am ce am cu bonele...cu majoritatea...am vazut si in parc multe intamplari...Cu infectia urinara cum mai este Roxana?
Adina in sfarsit ai binevoit ![]()
Mirabela
sanatate multa si spor la bagaje![]()
Am vb si cu Sandra si Sephora ...vor contribui si ele la buchet...asa incat vom fi 18
Multumesc celor care au depus deja...insa eu nu am ajuns inca la banca sa scot extrasul de cont...va spun atunci cand il am...si oricum o sa fac iar poze cum v-am spus ![]()
Pozele anuntate ink nu le-am vazut ca am ceva urgent de facut. Cum prind o clipa libera le savurez![]()
pup
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Cristina am uitat sa scriu...ca m-am tot gandit la tine si Vladut...cum mai este? A mai facut febra? noaptea asta cum a trecut?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Floricel, am ramas socata de povestea cu bona voastra.
Bine ca ati descoperit-o! Roxana a crescut mult si e frumoasa foc!
Adina, ce frumosi sunt gemenii tai!
Nu contenesc sa-i admir de fiecare data cand pui poze cu ei!
Monique, acum ma uit si la bombonica ta. Zilele trecute a executat si Maria un spagat si mi-am amintit de Cosmi ![]()
Xandrutza, multumesc mult pentru PM 
Maria mea e in continuare neobosita, iar s-a trezit de nu stiu cate ori azi-noapte iar noi incercam sa rezistam si sa ne pastram calmul. Dar abia astept s-o vad la gradi mai repede!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
anangel_lexi spune:
Gata, am vazut si pozele cu Cosmi. O scumpa si o zambareata, ca de obicei!
Eu acum mi-am amintit ca am o restanta maaaare: Beatrix, la multi ani fericiti alaturi de sotul tau si cat mai multe clipe minunate impreuna!
Mii de scuze pentru intarziere, dar ultimul meu neuron a sucombat demult!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
ramomar spune:
Monica ce bine va merge voua in piscina pe balcon
, superrrr
Cosmi e o dulce ca de obicei, toate pozele sunt frumoase, dar in cea cu body-ul rosu cand face miscarea aceea atletica mi-a placut mult de tot, cred ca ai o mic gimnasta 
Mira bine ca ne mai dai cateva vesti despre voi. Insanatosire grabnica atat tie, cat si lui David si un concediu minunat sa aveti!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
scumpik_lui spune:
Hello!
Am fost in oras si ne-am copt, mai ales ca am mers cu Luca pe jos, pentru ca aseara ne-a prins ploaia la bunici si am lasat carutul acolo ca ne-a adus acasa cineva cu masina. Astazi pe la 11 am plecat la bunici sa iau carutul si sa merg sa depun banutzii, dar am uitat sa iau cheile de la bunici ca ei sunt plecati si abia cand am ajuns la ei mi-am amintit
si am fost nevoita sa mergem pe jos. Orcum la intoarcere am luat un taxiu ca Luca era terminat, iar in masina aproape adormise, mititetul.
Itzy am depus banutii de la Bancpost.
Plec sa hranesc copilu si sa-l pun la nani.
Anca, mamica de
www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"