Casnicute sexy (175)
Raspunsuri - Pagina 19
monica-elizabet spune:
ah ce-as face si eu ceva cu visine
dar nu ammmm 
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
atelocin74 spune:
Monica , daca eram mai aproape i-ti dadeam eu din productia proprie
, avem un visin in curte si a fost plin saracu de nu am razbit sa le culegem , siiii mai mult decit atit sint Bioo .
gyongyi
maria2mami spune:
heloo fetele
.......unde gasesc eu un magazin SPEEDO in bucuresti?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mariussimiuc spune:

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
miho, ce patiti de ce plangi/
nah sa-ti treaca
atelocin
ce dragutza esti multumesc...
mmiha...habar n-am 
eu am dormit cateva ore smuls...cica m-am pus putin in pat sa ma odihnesc si-am dormit ca o valiza...cred ca raceala asta este vina...si astia mici daca nu m-au "simtit" pe mine pe-aici au dormit si ei mai mult...sa vedem la noapte cred ca incingem o hora ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
georgi75 spune:
Helou gagici
De azi am deschis oficial sezonul de invatzat (cica :D ) si m-am gandit sa va fac o bucurie maine dimineatza la cafea si sa va delectez cu Mustatzea.Aveti grija ce comentarii faceti ca i le arat si lui ![]()
http://community.webshots.com/album/564076123XWUOBL
Hai pupici si vise placute
monica-elizabet spune:
nah ca le-am luat fatza la sexoase si ma uit acu' la cuscru
nu maine la cafea ![]()
da ce mai inveti georgico?
sa va fie de bine concediul la mare, ce bronzati sunteti toti...imi place ca ni-l arati pe musteata in combinatie ba cu tine ba cu zambareata ca sa nu uitam...am vazut totusi ca-l lasasi sa ne pupe
cu-n pahar cu bere-n mana
ni-l aratasi din toate partile
asa ca te iertam ![]()
sunteti toti 3 niste frumosi si se vede ca v-ati distrat tare fain
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
georgi75 spune:
Moamaaaaa...ce-ati sarit pe el....
Baga Miha comentariiiiii..... ![]()
Cuscra cred ca e si singur pe undeva.Io invat pt def ca-s tanara rau
si inca nu mi-am dat gradele.Am examenele la sfarsitul lui august (cred
)
Mi-am facut o gramada de nervi cu pozele...greu se mai incarca frate...dar ma bucur ca v-am facut fericite ![]()