Puiuti de Randunici 2008!! (41)
Raspunsuri - Pagina 17
Olgutzika spune:
Edit 1: ca am dat "trimite mesaj" de prea multe ori
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Edit 2: din acelasi motiv ca mai sus ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Apropo de chestia cu mancatul mai prost al copiilor acum, pe caldura, eu am alta intrebare: dar nu dorm mai mult? ca Iulia doarme si doarme, ea cu care ma luptam sa adoarma ziua...
Olgutz, asa te admir...esti asa tare! 
Eu v-am zis-o pe aia cu baba care comenta la nepot in spatele meu ca eu par nene dar de fapt sunt o tanti numai ca la tineretul din ziua de azi femeile se tund ca barbatii? ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Olgutz, de ce ai scris de 3 ori, ca sa le intre bine in cap? ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Mey Luny, dar frumos te-ai distrat tu la piscina acolo, nu? Iar Mufa e un fericit! SI cred ca esti prima randunica ,care a pus costumul de baie. Chiar nu ai de ce sa-ti faci griji, iti vine bine!
Despre ce site este vorba? Ca n-am fost pe faza...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Olgutzika spune:
Naty, 

Editez mesajele alea, m-ai prins
( vroiam sa strang puncte
)
Olga
mamica de
tuchita spune:
salut!
am treaba de nu mai poci, copchii dorm si ar trebui sa profit, in schimb forumesc!
norc ca nu e barbatul acasa ca m-ar bate daca m-ar auzi plangand ca n-am timp sa-mi fac pedichiura!
Nenea Naty, mortala faza cu baba!
Olgutza, daca prima zi a fost bine, o sa fie bine si de-acum incolo!
Curaj tie si sanatate bunicilor!
Mor de cald, pe Sebul l-am culcat in pampers si atat! Bine ca am convins-o pe Ilinca sa nu mai puna sosete, ca ma dispera cu cele sosete!!
Am fost la Z, am cheltuit 300 lei, mai aveam un pic sa fiu ucisa de barbat, mi-am luat in sfarsit costum de baie , de la Golden Point!
Din pacate cu sunci!
Am vizionat repede neste poze Mufarina razacioasa!
Unde ati fost, totusi? ca era misto piscina!
Tre' sa ma apuc de bagaje ca altefl iar o sa fac ca titirezul la noapte!
mai arunc un ochi si pe-aici, fiti fara grija!
si tot goala sunt pentru ca crap de cald!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
VALENTINA C spune:
Hello!!!Hello!!!Ne-am intors!
Ali Bia, am lipsit motivat, sa stii...Am fost la bunici la tara toata saptamana trecuta si ei n-au net...
Ma chinui din greu sa citesc din urma..dar voi reusi..candva..![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/user/valentinachelan
Olgutzika spune:
Clau, a dat Raluca acest site : www.babypoint.ro
De acolo poti comanda tot felul, direct din Germania ( excelent dpdv al calitatii ). Pe mine ma intereseaza cerealele deocamdata, preturile mi se pare ok!
Nu v-am zis ca am cumparat din Austria pampersi Pampers nr.3. EXCELENTI fata de astia de la noi. ALTCEVA!!! Pe bune! Nu vorbesc de puterea de absorbtie, ca sunt cam la fel, insa mult mai subtiri aia, si au si un elastic in talie, care impiedica scutecul sa cada sub burta ( cum i se intampla cu astia de la noi, mai ales dupa ce face un pishu in el ). Mai moi, mai frumos colorati...Lumea a treia suntem dpdv al calitatii, insa al preturilor...parca suntem elvetieni!!! Va mai zic si de sandalele de bebe vazute de mine in Mall-ul din Ploiesti, sandale de panza, roz, nimic senzational la ele, care costau numai 139RON?!?!!?
Olga
mamica de
amira_roxana spune:
da naty...ai dreptate! si amira doarme mai bine si mai mult decat de obicei!
luny sa stii ca eu nu pot sa vad filmuletzul, dar stiu ca nu ai cum sa aratzi decat f bine in costum de baie! dar eram curioasa sa-l vad pe gineri-miu in slip!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi