Puiuti de Randunici 2008!! (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

cuscra
BRB(putina trebusoara)

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna iar, pe la amiaza...
Fetelor, vreau sa va spun ca in Botanica e senzational, am stat pana la 11 DOAR in ideea ca afara e deja nasol, plus ca uitasem si sa o dau cu crema de protectie si era in cracii goi pe care si-i proiecta cu placere pe bara din fata a carutului, in plin soare! . Acolo insa e umbros si e ff placut, chiar ar fi locul ideal de intalnit saptamana asta, nu pt ca imi convine mie ci pt ca e canicula asta. Problema e CAND sa ne intalnim, pt ca se inchide la 7 seara...Eu o sa incerc deci cel putin cat dureaza caldura mare sa ma mobilizez si sa o scot dimineata devreme; daca credeti ca puteti, ar fi super. Si sa stiti ca la intrare e un chiosc cu un IMENS frigider cu inghetata
Clau, ceaiul de fenicul se pare ca e si calmant in general, nu numai in colici. Iulia a refuzat vreo 4 feluri de ceai pe vremea cand randunoiul ma sa-i dau ceai: il scuipa, se stramba, il varsa tot. Ei bine, i-am luat ceai de fenicul de la Humana (stiu ca e si la Milupa, dar am zis sa fie aceeasi gama cu laptele ei praf) si vreau sa spun ca ma lupt cu ea sa-i scot biberonul din gura, suge ca disperata. E ff putin indulcit, cu lactoza nu cu glucoza, e instant si chiar are gust bun, ca fiind fara glucoza am baut si eu.
Mimo, iti multumesc mult pt cuvintele frumoase, idem Luny . Eu chiar va rog sa ma certati cand o mai iau pe aratura, dar tot eu va rog sa intelegeti temerile unei mame care si-a nascut copilul de 1300 g, care apoi a scazut fiziologic la 1 kg! si fiind initial doar pe perfuzii a stat asa 2 saptamani...Plus, asta e, am vazut acolo si am citit multe lucruri dramatice despre prematuri (de-asta am si renuntat sa mai intru pe forum la "esentele tari", desi ma inscrisesem pe listuta lor) si nu are cum sa nu ma marcheze. Dar asa voi face, o duc la doctor sa ma linistesc si incerc sa nu mai iau mot-a-mot anumite cuvinte...o fac probabil pt ca "by default" eu o consider pe Iulia intarziata, in loc sa accept ca, de ce nu, alti copii sunt f precoce. Asa am si cand povesteati cum rad copiii vostri si Iulia nu radea, iar acum se hlizeste toata ziua...Asa va vom prinde din urma cu toate.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aa, Pucca: pana la zilele astea caniculare Iulia ajunsese sa manance cam 800-850 ml/zi, adica mult peste cat se considera normal pt greutatea ei; mananca dintotdeauna mai putin dimineata (120 la ora 6-7 si 150-170 la ora 10-11)si mai mult dupa-amiaza si seara, adica 190-200 iar noaptea nu mai mananca deloc. Ei bine, de cand cu caldura nu mai mananca 200 decat la ultima masa,cea de dupa baita, in rest papa nu rau dar intr-o mare sila deci mi se pare clar ca e de la caldura.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, acum m-am uitat pe cutia de ceai si este fenicul cu chimen! Nu stiu de ce aveam impresia ca este anason...Ce bine!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ali- e foarte buna batista bebelusului, eu o folosesc de cand l-am scos pe lucas din spital, si ii scot mucisorii zilnic, si cand vad ce scot, ii are aproape ca noi , cu pompita am incercat si eu o data dar degeaba

Clau- ceaiul care l-ai luat de la Humana, nu e dulceag deloc, si s-ar putea sa nu il vrea Rebecca, dupa ce i=ai dat Baby Drink, dar daca il refuza, amesteca si niste baby drink in el, si o sa il vrea, iar treptat ii miscorezi cantitatea de baby drink pana renunti la el

Ariel - eu am crezut ca o salteluta de pus pe apa...si nu un suport. Dar oricum e foarte frumos si ca suport, o sa cautma si noi

Pucca - ce sa iti spun, niciodata nu am numarat mesele lui bb, dar acum manaca cca 150 ml - 170 ml la o masa, dar are dati cant ii fac 5 masuri si bea numai 2, si dati cand ii fac 3 si vrea 6, au si ei apetitul lor, cand le e mai foame, cand mai putin foame, ca si noi de altfel...a, si cand mananca la 3 ore, cand la 4 sau 5, oricum el are un plans specific cand ii este foame, racneste rau de tot si baga pumnii in gura, si atunci ii servesc masa.

Amira - daca nu ii este foame, da-i mai tarziu...nu e bine sa obligi copilul sa manance daca nu ii este foame....sunt si ei niste suflete, nu mananca chiar la ora fixa... dar daca persista problema mai mult timp, atunci poate fi o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Clau - si iti mai recomand sa folosesti si humana ceai de noapte, este cu tei, cimbru, nalba si roinita, si are un efect foarte calmant asupra lui bb, iar al meu care era mereu constipat, de cand i-am dat si ceai de noapte, iese in fiecare zi afara

Eu de aici comand toate produsele de la Humana, pt ca sunt mult mai ieftine ca la noi, si sunt toate aduse din Germania :
www.babypoint.ro" target="_blank">http://www.babypoint.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Avem pozici noi de ieri din parcul din spatele blocului!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, merci , cred ca o sa ma limitez deocamdata la acesta de fenicul. Ea oricum nu are probleme cu constipatia, face zilnic de vreo 3 ori chiar de cand s-a nascut. Iar noaptea o alaptez de vreo 2-3 ori. Si nu-i dau prea mult ceiut , iau cu mine un bibe mic doar cand iesim afara in parc si-i dau de caldura. Altfel, ea in casa nu prea se omoara cu ceaiul...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor am si eu o intrebare: ce e mai indicat sa le dam apa simpla sau ceai?

Bianca Maria
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Noi duminica avem botezul....am emotii....
Pana cand nu ai voie sa pupi bebelusul? Pana la scaldatoare sau doar in ziua botezului?

Bianca Maria
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput