Puiuti de Randunici 2008!! (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fetele! clau merci de cafea!

eu tot ma lupt cu dosarul ala idiot si cu actele din el...urasc birocratia asta!! naty, stiu ca la primaria de sector, dar oare trebuie sa merg al sediul central? pt ca astia de la s.2 au 1000 de sedii....al meu tot zice ca undeva pe iancului, dar nu stie unde si sa ma car cu teo, asa la plesneala mi-e greu....vreau sa merg la fix.
plus ca nu stiu sigur daca am actele in regula.
am asa:
-adeverinta angajator (trebuie si copie???)
-CN teo + copie
-CI a mea + copie
-livret de familie + copie
-cerere si declaratie pe propria raspundere pt acordarea indemnizatiei (trebuie si copie???)
-declaratia celuilat parinte (trebuie si copie???)
-extras de banca - brd -vreau azi sa ma duc sa-l iau (trebuie copie???)

nu mi-e clar o chestie la cererea si declaratia pt acordarea indemnizatiei.
la punctul C, sub denumire angajator si cod fiscal sunt niste casute, eu bifez pe cea cu "beneficiar al indemnizatie prevazuta la oug 148/2005???

uitati aici formularul:

http://www.protectiacopilului6.ro/Files/formulare/serviciul-alocatii-indemnizatii/cerere%20declaratie%20declaratie%20celalat%20parinte/cerere-declaratie.pdf

casuta de care zic eu este la pagina 3

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, la ce banca esti tu? daca esti la brd aflu eu raspunsul la intrebarea ta pana maine seara, caci vreau s adepun dosarul maine.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty ,eu cand zic ca se joaca Rebecca se intampla astfel: ne asezam pe pat, ea pe scutecel si eu ii flutur jucarele prin fata, ea mai prinde cate una, o tine putin, ii scapa si eu i-o dau din nou si tot asa, pana se plictiseste. Deci, nu e nimic spectaculos!
Deocamdata o sa mai folosesc si celalalt carucior caci mi se pare mai potrivit momentan. Are mai mult spatiu acolo cand doarme , cred ca e mai comod pentru ea. Cel nou cred ca peste vreo luna o sa fie mai adecvat.

Luny, l-a luat randunoiul, cred ca in jur de 300-400 ron, nu e scump.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Fetelor, spuneti-mi si mie ce ceiut sa-i iau Rebeccai. Tocmai am terminat Baby Drink-ul si parca as lua acum altceva.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Fetelor, spuneti-mi si mie ce ceiut sa-i iau Rebeccai. Tocmai am terminat Baby Drink-ul si parca as lua acum altceva.

POZE

POVESTEA NASTERII

baby calm!..eu inca nu-i dau nimic...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ariel la listuta de acolo, mie cand am facut dosarul pt CIC mi-a cerut si copie dupa certificatul Alexiei + copie dupa buletinul randunoiului, care abia acum ma duc s-o duc ca m-a sunat omu'ala de o suta de ori; mi-a mai trebuit o copie dupa decizia de suspendare a activitatii de la uniatea la care lucram, decizie care s-a eliberat in urma unei cereri facute de mine.

Daca imi mai amintesc ceva va zic.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Mersi de , Clau! Voua chiar va iese dinte??
primul dinte de pe crenguta!
nasol de tine, una peste alta!
Ariel, vad ca ti-a zis si Nicol ca iti trebuie musai si actele Alexutei!
Eu am depus doar pentru stimulent, ca n-am intrat in CIC, dar cred ca sunt aceleasi acte!
ca sfat, ia toate actele din casa ca sa fii sigura!
Si cauta pe net adresa, ca tre' sa fie ceva cu Directia pentru protectie sociala si ocrotirea copilului!
Hai ca tre' sa plec sa-mi iau hainele de la Z!
Vorbim later!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Clau, eu ii iau numai ceai de la Humana, este unul de noapte, altul pt colici, altul dupa l;una a 4-a, numai de astea a baut de la inceput, iat
Baby drinkul il amestec cu ceai, pt ca la inceput il dadeam si eu simplu, si e foarte dulce, si apoi nu mai vroia ceai simplu. Asa ca la 100 ml de ceai mai adaug 50 ml si pun si un baby drink
Iar Baby Calm, nu ia placut deloc...

Mergi la inceput

Mersi Raluca, eu baby drink-ul il fac in 100 ml ca in 50 e prea dulce . STiu ca mai este si ceai de la Milupa parca..., o sa caut pe net.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata din fundul butoiului! O astept pe soacra-mea sa vina sa inceapa training-ul . Dar: NUMAPLANG NUMAPLANG NUMAPLANG .

Clau, felicitari pentru dintisor, sa creasca repede mare!!! Si sa stapaniti sanatosi caruciorul cel proaspat.

Naty, in centrul de activitati, fiimea sta pe spate si se intinde ( de vreo doua zile, ca pana atunci le lovea accidental ) dupa jucariile care sunt atarnate. Incearca sa faci cu Iulia ce povestea Clau, ca mai trebuie si stimulati un pic: zornaiei o jucarie si aratai cum o poate prinde. O sa vezi ca incet incet o sa isi creeze preferinte pentru jucarele si o sa inceapa sa intinda manutzele dupa ele. A! Si fii-mea nu intinde decat stanga .

Cam atat am avut de zis ( povestiri de la pulparti mai incolo ) , ca trebuie sa strig cam tare din fundul butoiului sa ma fac auzita. Glumesc, dar nu sunt in cea mai fericita dispozitie...Pup stolul!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput