Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by cristi07
...si acum trebuie sa ma laud si eu putin...azi dimineata, RAdu s-a ridicat singurel in fundulet!

Felicitari!
Felicitari si lui Piu pentru dintisor.

Multumim! De fapt sunt doi, ca a inceput sa iasa si celalalt incisiv...si e saraca maraita si isi tot musca buza de jos...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Buna seara!
Am vazut inotatorii! Foarte draguti!
Avem si poze, o sa le urc acum, si filmulete cu ridicatul in picioare, si nu numai, dar trebuie sa studiez intai cum se uploadeaza. Daca cineva poate sa ma ajute cu instructiuni rapide pt Picasa - Help!

La fel de rau stam cu diversificarea, fara dintisori si par. :))
Se ridica mereu in picioare, se tine de orice, canapea, masute, pat... Ia diverse lucruri de pe ele si am observat ca se si deplaseaza usor pe laterala patului. Eu nu o ajut deloc, de fapt nu o incurajez. Cert e ca nu mai pot lipsi nici 2 min de langa ea, nu stiu cum o sa ma descurc, se ridica si uita sa se mai tina. Deja avem cateva cazaturi la activ.

Multumim de complimente!
Am vazut si poze si filmuletele, e supeeeer! Si e asa de concentrata! Face ceva important, daaa? Si nu trebuie sa te bagi!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu am ramas fara rezerve la cosul de scutece aveti idee unde gasesc? ca eu n-am vazut. Asa
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=babaapolas&submenu=pelenkazas&category=vodor&empty=1&productid=143323&pageno=1&whid=9

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eladea2005

quote:

http://good-times.webshots.com/photo/2020390130103351382PeDmif

asta e f tare!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

super poza! sunt de acord!

Si eu!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Neata!

Neata!
quote:
A trebuit sa astept sa se deruleze toata reclama aia sacaitoare la mitzupishi ca sa ma pot loga.

Cand se desfasoara reclama are pe undeva in dreapta un buton cu inchide.Si nu mai sunt probleme. Daca nu inchizi astia 'or fi crezand ca vrei masina noua...
quote:
Alina, am vazut filmuletele, foarte dragalasa Maria, cum sta ea in picioruse intr-un echilibru fragil.

Si eu le-am vazut aseara,dar n-am mai scris,ca nu voiam sa vedeti pe la ce ore umblu io hai-hui pe net.
quote:
Ii cumpar si eu Evei xilofon d-ala si toba mai vreau sa-i iau, sa vedem daca o sa o distreze.

Ea sigur se va distra muuuult si bine...Acu depinde cat te tin pe tine nervii la distractia ei...
quote:
Am uitat sa va spun ca am tuns-o serios pe cretulici, avea ditamai claia in permanenta uda de transpiratie, mi-a fost mila de ea.

Vrem pozici cu tunsuleata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:

Aralia, de acum sa te tii . te-ai imprietenit mai tare cu mopul???

ce fetite avansate avem noi!

Poze Radu

De voie, de nevoie, m-am imprietenit! La 2 zile spal pe jos...la noi se si aduna mult praf ca vis-a-vis de mine se construieste nushce, de anul trecut au tot demolat (fosta Electrotehnica) si e in casa NISIP..la etajul 8...
Problema mare e cu aspiratorul, urla cand il aude de parca o omori! De cand era in burtica l-a urat... se zbatea acolo tare tare de mi-era firca sa mai dau cu aspiratorul..

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

quote:

Da. In alea de pe blog e tunsa doar la ceafa. M-am intalnit ieri cu o femeie care m-a intrebat ce am de gand cu parul copilului si daca o mai las mult sa sufere de caldura. Si m-am gandit ca are dreptate, deci azi-dimineta am tuns-o mai mult.
Vazut poze cu Alexia in piscina cum il calareste pe tati. Sa stii ca se vede in poze ca e lunguta!
quote:

neata!

Adra, ai tuns-o si mai mult decat in pozele de pe blog???

Alina
, e super dulce piticuta ta...si ce canta e la xilofon...si cum face air surfing..

Poze Radu

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

E lunga si slaba...m-am uitat pe niste grafice si intr-adevar, e mai lunga decat normalul pentru varsta ei dar e mai slaba decat ar trebui pentru lungime...asa ca o sa-i dau mai des cereale, ca o sa zica lumea ca nu hranesc cupilu'! Maine merg oricum la pediatru si o intreb daca e vreo problema...

Vroiam sa-ti spun de cand ti-ai pus la semnatura ca ascultam cu drag povestile de pe gramo.ro! Mai mult eu decat ea, dar e un inceput..

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

quote:

Ii fac poze mai incolo, doar asa temporar, ca o mai tund. Azi nu prea vroia sa stea si imi era frica ca se intoarce cu ochii in foarfeca.
A mea suporta greu caldura. a facut asa un fel de iritatie pe piept si manute, in casa este aerul pus dar afara e cald oricum, chiar si seara cand iesim noi, dupa 18.30.
Dimineata parca e mai bine, dar azi a adormit inainte sa o scot afara, deci plimbarea de dimineata e compromisa.

Printesa
Citeste o poveste

Si eu vreau sa o vad pe Eva tunsa! Asa, de invidie!
Si Alexia are iritatie pe piept, si am facut cum spusese Miha acum cateva capitole, solutie slaba de bicarbonat si e mai bine. Ea se irita si la scutec, dar sus unde e marginea aia care nu absoarbe. O tin mult pe jos in pielea goala ca sa se mai duca bubitele...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neatza!
Imi pare bine ca v-au placut filmuletele si pozele.
Ne-am trezit pe la 7, dar la 8:30 Maria s-a culcat la loc, si eu langa ea cand am vazut ca-i rost de somn. Am pierdut si noi plimbarea de dimineata...
Adra, trebuie neaparat sa o vedem pe Eva tunsulici! Cred ca-i dulce foc!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Miha, saru' mana, stiu ca se inchide reclama dar cateodata se blocheaza si tb sa o astept sa se termine.
Aralia, dar si tu ai inaltime peste medie, cum e mama asa si fiica. Asta sper sa se aplice si la Eva, tare sunt intrigata ca nu e lunguta ci grasuna mai degraba, te pomenesti ca seamana cu soacra-mea, offff!

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput