Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Scrisesem ditamai mesajul dar mi-a apasat Eva pe taste

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

nu era de acrd cu ce ai scris?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Deci:
La multi ani Mattia si Stefania!
Stefania iar iti iei o nemotivata ia intra mataluta si motiveaz-o!
Felicitari Raducu, ne bucuram din suflet de asa baiat sportiv.
Creem, asta este se intampla, a mea inca nu a cazut din pat, dar a cazut din stand in fund cu fata intr-o jucarie!
Aralia, felicitari gimnastei pentru dintisor!

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Multumesc mult fetelor care s-au gandit la mine si i-au urat sanatate mamei mele. Si eu doresc sanatate la toata lumea!!!

In legatura cu iaurtul, eu il scot din frigider cu 10 minute inainte de masa si-l bag intr-un vas cu apa calda/fierbinte sau ies cu el in parc (direct de la frigider) si pana se face ora mesei, ajunge la temperatura potrivita. Eu nu i l-as da direct de la frigider pt ca ma stiu pe mine cum ma doare gatul imediat ce mananc/beau ceva de la frigider.

Noi maine plecam iar la Pitesti si stam pana joi. O sa-mi fie dor de voi. Sper ca atunci cand voi reveni pe forum, sa o gasesc iar pe Adina printre noi .

Incerc sa mai intru azi daca ma lasa piticul

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

salut!
intram rar, va admir ca reusiti sa fiti asa active, bravo, mi-e si mie dor de stat pe forum, sper ca va veni in curand si vremea asta...
sabina e ff bine, ii iese un dintisor de jos, tot nazdravana e, merge de-a busilea cu o viteza de invidiat, se ridica sg in picioare, ieri se ridicase in fata oglinzii de la sifonier, si fascinata de ce vedea a uitat sa se mai tina de oglinda si a ramas putin in picioare, dupa care a cazut pe spate si s-a lovit un pic...aplauda de zor cand razi la ea, mananca f bine, are 8,5 kg si 70 de cm si tot nu se scoala noaptea. o alaptez inca, ii si place, nu zice nu, ma prinde cu ambele maini si ma mozoleste cume vrea ea.

nu am apucat sa citesc decat cap asta, vad ca vorbeati de iaurturi, eu stiu ca ar fi bine, daca puteti, sa evitati sa le cumparati pe cele care au lapte praf si/sau gelatina in ele, nu sunt prea grozave.

stie cineva cand sunt reducerile acelea misterioase la z, care tin vreo 3 zile? eu am card, dar cred ca scrisoarea cere anunta acest lucru s-a ratacit pe drum si anul asta n-am mai primit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucis

salut!
intram rar, va admir ca reusiti sa fiti asa active, bravo, mi-e si mie dor de stat pe forum, sper ca va veni in curand si vremea asta...
sabina e ff bine, ii iese un dintisor de jos, tot nazdravana e, merge de-a busilea cu o viteza de invidiat, se ridica sg in picioare, ieri se ridicase in fata oglinzii de la sifonier, si fascinata de ce vedea a uitat sa se mai tina de oglinda si a ramas putin in picioare, dupa care a cazut pe spate si s-a lovit un pic...aplauda de zor cand razi la ea, mananca f bine, are 8,5 kg si 70 de cm si tot nu se scoala noaptea. o alaptez inca, ii si place, nu zice nu, ma prinde cu ambele maini si ma mozoleste cume vrea ea.

nu am apucat sa citesc decat cap asta, vad ca vorbeati de iaurturi, eu stiu ca ar fi bine, daca puteti, sa evitati sa le cumparati pe cele care au lapte praf si/sau gelatina in ele, nu sunt prea grozave.

stie cineva cand sunt reducerile acelea misterioase la z, care tin vreo 3 zile? eu am card, dar cred ca scrisoarea cere anunta acest lucru s-a ratacit pe drum si anul asta n-am mai primit.

fetita activa!

eu am primit cuponul de reduceri pentru 24 iuni! banuiesc ca aia e perioada 22-25..ceva de genul asta!

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Ramonica stai linistita...la capitolul grasani suntem si noi.. Toti pediatri intreaba ce ii dau sa manance ... Le-as raspunde ca ii pun un porc cu marul in gura pe masa si il las sa se serveasca...parca nu sunt normali... cat despre faptul ca nu papa la tzitzi si doar lapte praf si de aia s-a ingrasat... dupa parerea mea sunt prostii... noi avem un nepotel de 4 luni cu 8 kg care papa numai si numai tzitzi... si mai avem la bloc o fetita hranita doar cu tzitzi care are acum un an si e o grasunaaaaaaa... deci astea sunt presupuneri

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Da, si eu imi faceam probleme ca daca nu ii dadeam formula nu era asa de gras.. si eu am vazut copii alaptati grasuni, dar al meu cred ca depaseste orice recort: mai are 200 gr si face 12 kg (cat putea sa cantareasca pampers--ul... mai mult de 100 nu cred)

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adyanna

Neata! Iau si eu o ! Multumesc!

Ramonica imi pare rau, nu am mai apucat sa iti raspund. In ziua aia in care am ajuns la Dristor am uitat sa salvez nr tau in tel. Si am ajuns eu pe acolo si atunci mi-am adus aminte... Asta e! O sa mai ajung saptamana asta, joi sau vineri. Poate ne vedem atunci. Acum am salvat nr tau!

Eu ma gandeam ca a intervenit ceva de nu ai mai ajuns... m-am tot uitat pe mesaje private si nu am vazut nici un nr de tel de la tine sa te sun eu. Nu-i nika, ne vedem joi sau vineri.

Genii in scutece

Mergi la inceput

Avem poze noi de aici incolo cu Vlad-suporterul... poze cu auto-hranire...
Aaaa si avem si un film cu Vlad in care adoarme in timp ce se juca, asemanator cu filmuletul puiului Cristinei, dar nu stiu cum sa-l mai compactez, mai caut...

P.S.:
Creem multam' de raspuns in cap. precedent.

Genii in scutece

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2020390130103351382PeDmif

asta e f tare!

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Felicitam Raducu pentru realizare!

Am reusit in sfarsit sa resize & upload poze de la balaceala. De aici incolo!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput