Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Petro, ati putea inchiria o masina in RO!
Cristina, nici eu nu ma bag la zahar. O sa incerc sa simplific pe cat pot reteta. Maria nu mananca nimic cu pofta. Ii plac merele, bananele, piersicile, la legume nu pot sa ma pronunt. Nimic. Ieri in disperare de cauza i-am dat iar de la Hipp un borcanel de legume cu mazare si rosii, a mancat rapid jumatate de borcanel. Nu stiu ce sa mai cred...
Creem, am fost si in calatorie vineri-duminica. Suntem foarte bine acum, desi cam muscate de tantari... Ce frumos trebuie sa fie la mare!
Aralia, am vazut prezentarea unui film, Chicken little. :)) M-am gandit la super piu. :))

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Petro, ce dulce e Nasturica in poza asta, sta sa ii faci "motz"

http://good-times.webshots.com/photo/2258792050099972303KjpcoZ

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani:

Adalia
Iris

Cezar

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

cristi - da, sta la motz ... inca nu protesteaza si nici nu-si smulge clamele si moatele din par ...

alina - nu stiu de inchiriat la Focsani ... nu am auzit ...

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Petro, pai unde aterizeaza avionul? Daca e aeroport, sigur gasiti si masini de inchiriat. E o solutie...

Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

alina - da, ai dreptate, nu ma gandisem asa . La Buc. aterizam, inca nu au facut aeroport la Focsani . De-acum, am decis asa insa...

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

quote:
Originally posted by SufletDInger
Folosesc biberoane care imita sanul, d`alea tesite de la nuk. Ce ma sfatuiti sa fac?

Pai mareste gaura de la tetina ... cu un ac incalzit, ca sa nu se gaureasca prea tare ... eu asa am facut, acum de cand ii bag cereale in lapte ...

Petronela si Nasturica

nu stiu ce marime folosesti la tetina, dar mar. 2 are gaura mai mare si curge bine prin ea lichidul mai gros(care are cereale, de ex.)

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Am inteles cu scaunul, merci!

Da' la intrebarea cu laptele cine imi raspunde si mie? Mellin sau Plasmon se gasesc in Ro? Daca nu, ce alte marci sunt? Si care ar fi mai indicat sa o folosesc pt. Silviuta?

Petronela si Nasturica

petro,

eu una n-am auzit de tipurile alea de lapte... aci gasesti humana, milumil, bebelac, novalac, topfer...mai ziceti voi, fetelor...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Sa va povestesc ce am patit ieri.
Maria sta in scoica dintre birourile noastre (suspendata). Nu o mai folosim prea des, dar ieri aveam amandoi ceva treaba si am asezat-o acolo 10 min. Eu strangeam lucrurile de pe canapele ca Maria le trage mereu, iar sotul meu lucra ceva la birou, deci langa ea si amandoi in aceeasi camera cu ea. La un moment dat vad cum zboara cu cochilia in spate direct spre podea. Nu stiu nici acum cum a prins-o Bogdan. De fiecare data cand ma gandesc, nu vad decat o tragedie.
Se batzaie in scoica si inainteaza incet spre margine.

Primul orice
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

anca super mingia mare.....sa o stapaneasca sanatoasa si jucausa!
vasari felicitari pt bebica care merge in picioare !!!super filmuletele!
creem imi pare tare rau de cazatura si al meu a cazut de 2 ori in 5 sapt o data din pat la 6 luni si la fix 7 luni din carut deci....stiu cum e...
adra sa ii priasca tunsoarea printesei tale...!
ank si aralia ce le mai place bebelusilor vostri in apa!!!!noi pe vremea lor nici nu stiam ce e aia piscina...lac etc

cele care fol deja AC la ce temp il dati?si il tineti pe bb in camera respectiva sau il aduceti dupa racire??

nici bb meu nu sta singur in fund decat 1-2 min iar de-a busilea stie sa se pozitioneze dar nu inainteaza...dar merge si el in picioare sustinut de manutze...nici in premergator nu inainteaza decat inapoi ...cateodata(il las cam 20 min pe zi maxim)

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput