Puiuti de Randunici 2008!! (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ali, da, dupa ce-i scoteam bine mucii cu batista bebelui ii puneam Colargol.
Telefon salvator...o antipatica matusa din Germania...venita in vizita la un var de-al ei care sta la doi pasi de mine, tot in Cotroceni dar la vila cu curte imensa si umbroasa...m-a sunat ca daca nu trec un pic cu Iulia sa ne vada.
Si am scos un pic fata la racoare, ca era mai bine ca la noi in casa; n-am stat mult ca oamenii se asezau la masa si matusa mi-a zis de 3 sau 4 ori ca m-am ingrasat considerabil (cand eu va zic!); dar Iulia s-a facut cu cadouri. Asa ca:
Nu merg eu la plaja dar sunt echipata!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Giani, pai ai bre toate motivele sa iesi din butoi! Fa-mi mie loc, ca-s grasa si nu incapem amandoua!
Gata, ma apuc de capitol nou chiar daca plecati toate...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vaaaiiii Naty, ce scumpete mica!!! de fapt care mica, e mare deja!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ei, ai vazut Naty, cum ai rezolvat problema....Bv, si acum sa nu mai intri in butoi!
Ochelarii Iuliei sunt super, dar am vazut la tv, ca e foarte important ca cei mici si chiar si noi sa purtam ochelari cu protectie pt raze, si nu cei care sunt doar colorati, pt ca atunci pupila se dilata si mai tare si soarele patrunde si mai bine la ochi si pot surveni chiar arsuri la nivelul corneei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Giani, pai ai bre toate motivele sa iesi din butoi! Fa-mi mie loc, ca-s grasa si nu incapem amandoua!
Gata, ma apuc de capitol nou chiar daca plecati toate...

Naty
Iulia mea

deci am incheiat subiectul alaptat/ne-alaptat! Revenim la subiecte mai "bune" cine-i mai grasa si cine e si mai grasa Astept continuarea discutiei

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Si nu uitati, stau cu la panda!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Pai, Cristina, daca mi-a zis si matusa ca-s grasa...ca Iulia e mica...si ca seamana cu barbata-miu numai cand plange si se stramba...

Asaa, cum spuneam:
CAPITOL NOU!!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mersi Naty, si ce scumpa ai tu cu ochelari de soare acolo , si apoi daca tu esti grasa inseamna ca eu sunt schelet....hai da-o in colo, arati perfect

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Nu e bun linkul de la capitol...ma duce la un capitol anterior....

Mergi la inceput