de unde cumpar o ie in bucuresti?
as vrea sa imi cumpar o ie
dar pentru ca nu pot explora metropola cu bb mic, va rog frumos, cine cunoaste, sa imi recomnadati un magazin in Bucuresti unde se gasesc si ii. bine ar fi sa aiba si marimi mai generoase. ma rog, si cu preturi mai ok, daca e posibil.
va multumesc frumos
Raspunsuri
MirelaV spune:
era un artizanat pe calea mosilor...aproape de intersectia cu eminescu. pe drumul catre bucur obor..pe partea stanga.
MirelaV
pupicei pe burticei
gabitzam spune:
La magazinul de la intrarea in Muzeul Satului.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Oana_B spune:
Eu am cumparat doua ii dintr-un magazin de pe Calea Victoriei sau cum se cheama strada aia de la intrarea in magazinul Victoria (sa-mi fie rusine, bucuresteanca si n-am stiut niciodata cum se cheama strada) si am intrat in magazin si-am vazut si-acolo.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
crisu79 spune:
De la parterul magazinului Unirea....e acolo un stand numai cu obiecte de artizanat si in iarna am luat de la ei o ie superba.
Crisu, mami de Alex22.07.07
vickyfilip spune:
Romartizana: www.romartizana.com.ro/index.php?pag=produse&tip=Ii%20brodate%20manual&curp=0" target="_blank">http://www.romartizana.com.ro/index.php?pag=produse&tip=Ii%20brodate%20manual&curp=0
mi_ro spune:
La Muzeul Satului sunt scumpe. Anul trecut mi-am luat de Bucur Obor ...sunt cateva standuri la parter. Mi-am luat si ie si camasa de noapte de la artizanat
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
aka spune:
in perioada 20-22 iunie se desfasoara festivalul de folclor in cismigiu. daca ai timp mergi pana acolo. sunt cativa artisti populari cu ii, rochii, aveau aseara si rochite pentru copii. poti asculta si muzica, stai cu bb la aer.
spor la cumparaturi.
www.onlinegallery.ro/etno/fest-cismigiu-2008.html" target="_blank">festivalul de folclor
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
meb spune:
fetelor, va multumesc frumos pentru sugestii.
ar fi fost foarte bine sa merg astazi la targul din cismigiu, sigur gaseam ceva, dar e prea cald deja, nu mai risc. o sa merg maine in zona magazinului victoria pt ca am drum incolo de dimineata. sper sa gasesc ce caut, daac nu, iau pe rand adresele pe care mi le-ati recomnadat voi si pana la urma tot gasesc eu o ie mishto.