doctori slab pregatiti?
ce sa poate face impotriva unui doctor care a dat un diagnostic gresit?Si nu o dat ci de 3 ori, in probleme diferite.Diagnosticul mi s-a confirmat ca e gresit de catre alti 2 doctori mai buni.
Raspunsuri
XIO spune:
Depinde. A dat doar diganosticul gresit sai a urmat pacientul si tratament gresit?
La spital , sau la cabinet?
In functie de raspunsurile la intrebarile astea poti sa faci plangere in diverse locuri.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
teodraghici spune:
Daca ai putea fi mai concreta ar fi mult mai usor de raspuns la intrebare. Ma refer la diagnosticul gresit si la cel OK.
Daca i-ai cunoscut pe acei 'doi doctori mai buni', de ce nu ai mers la ei? E dreptul tau.
aniaaisha spune:
greselile doctorului:
-a dat diagnostic de 'vezica vitelina balonizata" la 9 saptamani,cand elementul de 'vezica vitelina" apare abia intre 10-12 saptamani
-in urma analizelor pentru citomegalovirus a iesit IGM negativ si IGG pozitiv. A zis ca e o infectie activa,cand de fapt prezenta IGG-ului arata anticorpii si nu o infectie actica cu citomegalovirus.
-a zis ca e posibil sa aiba de fect de tub neural pentru ca am fost "racita".Fara febra,fara medicamente,doar pentru ca la un consult i-am spus ca ma doare capul si MI SE PARE ca am febra.Nu mi-a luat temperatura ci s-a bazat pe informaria mea.Mi-am facut DIN PROPRIE INITIATIVA tiplul test si a iesit posibilitate de defect de tub neural 1:7851.Deci, nici povesti de defect.
-dupa investigatiile mele mai amanuntite am aflat ca nu mai are voie sa asiste la nasteri in maternitatea de unde lucra.De ce?????
-dupa toate aceste patanii am aflat tot din greseala de alte 4 doamne patite la fel ca mine, din care una era sa ramana fara uter iar alta sufera la fiecare contact sexul din cauza ajutorului bunei doctorite.
Mi-a luat mult pana sa ma hotarasc sa merg la altcineva pentru ca e doctorita mea de ani de zile,a fost mereu dispusa sa ma ajute,mi-a supraveghet si prima sarcina,LA CARE MI-A DAT I SAPTAMANA 2 DE SARCINA GENTAMICINA, DESI I-AM SPUS CA SUNT INSARCINATA.Copilul nu a patit nimic.
Corecta intrebarea voastra:de ce nute-ai dus mai repede la altcineva?
PENTRU CA AM AVUT PREA MARE INCREDERE IN DIPLOMA DE DOCTOR.
RECOMANDARE;daca vi se pare ceva suspect,nu asteptati si cereti si o a doua opinie.Eu fusesem deja programata la avort de buna doctorita.Pierdeam un COPIL SANATOS si extrem de dorit.
NU DISPERATI CAND VI SE DAU DIAGNOSTICE FATALISTE SI CAUTATI MAI DEPARTE.ORICE COPIL ARE DREPTUL LA VIATA.MERITA SA LUPTATI PENTRU EL!!!
teodraghici spune:
Destul de ciudat ce spui tu, astea sunt notiuni elementare care se invata in Facultate(ce reprezinta Ig G si Ig M), pare incredibil.
In cazul asta forumul suprem care 'judeca medicii' este Colegiul Medicilor.
Ia-ti documentele(care sa justifice cele spuse de tine) si prezinta-te acolo cu ele, in speranta ca nu vor mai pati si alte viitoare mamici ce ai patit tu.
Succes!