Aspirante optimiste > 20 (325)
Raspunsuri - Pagina 8
anidaz spune:
Eu am facut unul ca nu ma putui abtine si e alb ca varul,parca sa-mi faca ciuda.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
oanaiacovita spune:
Anidaz, tu meriti bataie. Pai e inca devreme. SI daca ai avut dubla ovulatie poate a doua a fost mai tarzie.
Stai ca nu e roshu inca.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
anadomnica spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: s-a intamplat vreuneia dintre voi sa-i iasa test negativ cu 2-3 zile inainte de data CM, apoi sa-i iasa pozitiv in ziua CM sau la o zi de la intarziere?? Ca am vazut aici cazuri in care testul s-a pozitivat deja din z11-12 de la ovulatie, iar eu am un test negativ in z13 dupa ovulatie, si sunt f. trista. E posibil totusi sa se pozitiveze mai greu. Va rog sa ma ajutati
.Mi-e frica sa mai fac si azi un test, ca nu vreau sa mai vad doar liniuta de control 
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
anidaz spune:
Stiu c merit bataie,dar sufar de o boala incurabila numita testo-mania,degeaba am zis ca nu mai fac teste ,ca nu pot avea unul in casa si sa nu-l desfac .

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Anadomnica,se poate ,fiindca am citit eu aici pe forum dar nu mai stiu unde ca unei fete nici dupa confirmarea sarcinii la echo nu i se pozitivau .Depinde de organism cred ,unora li se pozitiveaza mai repede ,altora mai tarziu.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
oanaiacovita spune:
Anidaz, te inteleg prea bine!
Eu de asta nici nu iau test. Sa nu fiu ispitita.
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
ruxandrab spune:
Salutare!
Felicitari Maria ! Iti doresc un bebe sanatos si o sarcina usoara!
Oana... never say never... si La multi ani !
Anidaz... ma bucur ca esti bine pana la urma si astept testul relevant...
Eu am fost vineri la doctor si ca de obicei ma intreb daca eu sunt sanatoasa la cap...
Diagnostic dupa ten acneic, obezitate... PCOS... si asta cu 5/6 eco trans vaginale in ultimele 7 luni... si ce daca... daca ea e medic...
Astept pana la urma intalnirea cu cocei...
Asteptand un ingeras
klaudiaG spune:
Anidaz
,
Ma bucur din suflet ca esti bine si ca nu ai chist.
Iar in ce priveste testele...........atata timp cat nu iti faci rau singura cand le tot repeti nu cred ca este o problema.Poate pur si simplu asa esti mai nerabdatoare.........
Nu ca nu am fi toate, doar ca unele dintre noi (printre care si eu) evitam sa il facem pt ca nu vrem sa iasa negativ.
kitzy spune:
Avem pozici noi de ieri din parcul din spatele blocului!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
anidaz spune:
Doamne Kitzy cum trece timpul,ce marisoara e si isi tine si capusorul!!!Sa-i pap eu tzampisorii aia creti si grasunei 

poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele