Aspirante optimiste > 20 (325)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

OOOOOOO,chiar se simte miros de concediu sau iarba verde.N-a scris nimeni nimic de aseara ,nu-mi vine sa cred .
Am ajuns de la Arad si acum va dau eu cafeluta ,poate,poate apareti.

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

la toate fetele.
anidaz, e tare buna ta,saru` mana, sa ne mai faci sper sa ma trezeasca, ca de aseara de la 19 am dormit intruna pana acum.

da azi nu esti la magazin?

mitzica viitoare gravi... sper luna asta

Mergi la inceput

Am fost de dimineata dupa marfa,am venit acasa sa fac curat si mancare si merg din nou de la trei pana la sapte cand inchidem.

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput

pavalina, se pare ca ai bb in burtica, felicitari, sa dea dd sa fie bb si sa nu pleci repede de la noi, sa mai stai ca poate ne molipsesti si pe noi.

dana, inca o zi de intarziere?imi dai emotii, oricum, nu se stie niciodata, dd poate face minuni.

oana,anidaz, cand va testati?

anidaz, poate o fi de bine e-ai simtit tu in ovar acolo, cine stie ce se intampla pe-acolo...

mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetili!
Anidaz, multam de cafea...
Miha, asa mi-a zis si mie dra, ca cel mai mare obstacol in a avea un bebe e STRESUL...care din pacate e prezent din ce in ce mai tare in viata noastra.
Eu nu fac nici un test luna asta, nu are sens. Ce rost are sa ma amagesc si mai tare vazand o singura linie, cand nu am avut nici un simptom de ovulatie, iar tb-ul meu e inca fff mic. 36.6 in dimineata asta. Si nu e de la termometru, ca tot cu el am luat la inceputul lunii si era 37.1 in prima zi de cm. So, no hopes.
Le astept pe Anidaz si Dana cu vesti bune.

Oana

Un pentru noi

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor sa stiti ca nici eu nu aveam nici cel mai mic simptom....am auzito pe jasmi ca si-a facut test si mi-am facut si eu....si asta a fost...

mie mi-a fost ffffffffff rauuuuuuuuuu.....am avut frisoane....tre sa ma pazesc mai bine....

va urez o zi fruoasa si mai putin stres

6+

Camelia

Mergi la inceput

oana sa stii ca am sa-l ascult pe dr. meu
am sa uit de stres, licenta e in per 10-13, maine am ultimul examen, si de sapt viitoare, imi fac abonament la sala, sauna, masaj.....
si imediat dupa licenta, plecam in concediu....vreau la sovata

dana, ai mai cautat ceva?(am vazut ca hotelurile din sovata nu pre au paturile rezistente)

cami, ai promis ca vii la galati

mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne

Mergi la inceput

Oana nici de la mine nu prea sunt asteptari avand foliculul asa mic,deci ramane Dana.

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

buna fetele......nu am mai intat de mult pe aici dar am o scuza....am sotul in spital
week-end placut tuturor si cu cat mai putin stres si f multa relaxare

http://tt.lilypie.com/etkap1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

am si eu o intrebare....daca sotul este suspect de hepatita cronica ( inca nu i sa pus diagnosticul final) poate influenta negativ in cazul in care as ramane gravi?
am citit multe despre mama purtatoare dar daca el are si ea nu nu prea am gasit nimik
v-am pupat tb sa fug la el

http://tt.lilypie.com/etkap1.png

Mergi la inceput