Aspirante optimiste > 20 (325)
Raspunsuri - Pagina 18
YLARI spune:
quote:
Originally posted by ruxandrab
Salutare fetele!
Mi-a aparut a 2-a linuta la testul de ovulatie ! fericire mare... ce pot spune... e mai putin intensa ca cea de control... si stiu ca e totusi negativ, dar eu tot is happy... cand am vazut ca a aparut am sarit in sus de bucurie... daca era de sarcina cred ca ar fi auzit tot blocul
Roxana
Asteptand un ingeras
Dragutza, eu m-am folosit de aceste teste de ovulatie cand am ramas gravi, si m-am inarmat cu vreo 10 teste, pe care cam de cand m-a taiat pe mine capul ca ar trebui sa ovulez am inceput sa imi fac. La fel a iesit si la mine primul, mai pala liniuta de test decat cea de control, dar s-a intensificat odata cu fiecare zi care trecea! Mai fa unul, ia vezi, nu este asa? Si bineinteles ca am prestat
in fiecare zi in care am avut testele de ovulatie pozitive!Bafta maxima si pupici!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
klaudiaG spune:
Neatza fetele

!!!!!!!!!!
Nu vrea nimeni o 

???
Cami multumesc mult pt incurajari...........chiar am inceput sa ma mai linistesc pt ca la urma ........urmei ......procedura in sine e chiar simpla asa ca nici nu are cum sa fie asa de dureroasa.
Va pup si sa aveti o zi cat mai frumoasa!!!!
andra_b spune:
Neataaaaaaaaa!!! Un
pentru toate fetele!
Multumim Clau de cafeluta 
Ruxandra, felicitari pt cele 2 liniute, acum baga mare sa auzim si la tine de
!!!
Va doresc o zi frumoasa! ![]()
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
ruxandrab spune:
Neata!
am prins si eu
calda... yam... yam...
YLARI sarumana de raspuns... da s-a intensificat... am mai facut unu dimineata.... si era mai intensa... dar inca nu era pozitiv...
super ... inseamna ca alea erau pur si simplu dereglari... si ca e ok la mine... pff...
Asteptand un ingeras
oanaiacovita spune:
Neata fetili!
Prestat test...NEGATIV!!!!
Asta e...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
mihapet spune:
buna dimineata

Klaudia, ce cafeluta buna ai facut
. A trebuit sa iau o gurita ca nu mai puteam de pofta, si sa ma trezeasca un pic, ca-s adormita rau. eu sunt in concediu de o sapt. si nu ma trezesc numa dupa ora 9
![]()
sa nu ma certati, va rog, ca nu am mai intrat pe forum sapt asta si cealalta, dar a trebuit sa recuperez la licenta, in sfarsit mi-am terminat-o aseara la 12

oricum eu luna asta "sunt in plop si plopu-n aer", nu iau tratament, nu prea am
(ca n-am avut cand), dar nici nu m-am mai stresat. ce-o fi o fi!
dar vreau s-o felicit pemaria. iti doresc sa ai parte de o experienta fffff placuta si de neuitat si cand va creste bb mare, sa-ti aduci aminte de aceste clipe ce le traiesti acuma si sa-l strangi (sau s-o strangi) in brate tare tare tare!

ruxandrab spune:
Oana
si Neata!
asa cum m-a invatat o inteleapta... e cam devreme pentru test... decat daca stii cand ai ovulat, si stiu ca luna asta nu ai simtit... deci... never say never.... pls...
Asteptand un ingeras
jasmi spune:
Oana 

Chiar daca cuvintele nu-s foarte de ajutor, sa stii ca noi oricum suntem alaturi de tine sa te ajutam sa treci peste momentul asta 

Si sa ai incredere, ca bebe va veni sigur sigur 
Ruxandrab felicitari pt liniute, trebuie sa treci la atac ![]()
Jasmi
6+
way to go
ruxandrab spune:
uff... jasmi sarumana...
pentru mine testul ala de ovulatie pozitiv e doar o piesa din puzzle... din pacate sotul meu se pare ca are oligospermie (nr. mic) si trebuie sa astept acum verdictul medicului meu...
eu ma bucuram ca sunt bine pentru ca doi medici pe care i-am intalnit in ultima luna ma considerau pe mine bolnava de diverse chestii care din care mai complicate...
PS fac un apel : dc exista cineva care are problema cu oligospermia rog mult sa ma contacteze... sarumana
Asteptand un ingeras