Aspirante optimiste > 20 (325)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by ruxandrab

Salutare fetele!
Mi-a aparut a 2-a linuta la testul de ovulatie ! fericire mare... ce pot spune... e mai putin intensa ca cea de control... si stiu ca e totusi negativ, dar eu tot is happy... cand am vazut ca a aparut am sarit in sus de bucurie... daca era de sarcina cred ca ar fi auzit tot blocul

Roxana

Asteptand un ingeras

Dragutza, eu m-am folosit de aceste teste de ovulatie cand am ramas gravi, si m-am inarmat cu vreo 10 teste, pe care cam de cand m-a taiat pe mine capul ca ar trebui sa ovulez am inceput sa imi fac. La fel a iesit si la mine primul, mai pala liniuta de test decat cea de control, dar s-a intensificat odata cu fiecare zi care trecea! Mai fa unul, ia vezi, nu este asa? Si bineinteles ca am prestat in fiecare zi in care am avut testele de ovulatie pozitive!

Bafta maxima si pupici!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaudiaG spune:

Neatza fetele!!!!!!!!!!
Nu vrea nimeni o ???
Cami multumesc mult pt incurajari...........chiar am inceput sa ma mai linistesc pt ca la urma ........urmei ......procedura in sine e chiar simpla asa ca nici nu are cum sa fie asa de dureroasa.

Va pup si sa aveti o zi cat mai frumoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Neataaaaaaaaa!!! Un pentru toate fetele!

Multumim Clau de cafeluta

Ruxandra, felicitari pt cele 2 liniute, acum baga mare sa auzim si la tine de !!!

Va doresc o zi frumoasa!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Neata!

am prins si eu calda... yam... yam...

YLARI sarumana de raspuns... da s-a intensificat... am mai facut unu dimineata.... si era mai intensa... dar inca nu era pozitiv...

super ... inseamna ca alea erau pur si simplu dereglari... si ca e ok la mine... pff...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetili!
Prestat test...NEGATIV!!!!
Asta e...

Oana

Un pentru noi

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

buna dimineata
Klaudia, ce cafeluta buna ai facut. A trebuit sa iau o gurita ca nu mai puteam de pofta, si sa ma trezeasca un pic, ca-s adormita rau. eu sunt in concediu de o sapt. si nu ma trezesc numa dupa ora 9
sa nu ma certati, va rog, ca nu am mai intrat pe forum sapt asta si cealalta, dar a trebuit sa recuperez la licenta, in sfarsit mi-am terminat-o aseara la 12
oricum eu luna asta "sunt in plop si plopu-n aer", nu iau tratament, nu prea am (ca n-am avut cand), dar nici nu m-am mai stresat. ce-o fi o fi!
dar vreau s-o felicit pemaria. iti doresc sa ai parte de o experienta fffff placuta si de neuitat si cand va creste bb mare, sa-ti aduci aminte de aceste clipe ce le traiesti acuma si sa-l strangi (sau s-o strangi) in brate tare tare tare!

Mergi la inceput

Oana si Neata!

asa cum m-a invatat o inteleapta... e cam devreme pentru test... decat daca stii cand ai ovulat, si stiu ca luna asta nu ai simtit... deci... never say never.... pls...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Oana
Chiar daca cuvintele nu-s foarte de ajutor, sa stii ca noi oricum suntem alaturi de tine sa te ajutam sa treci peste momentul asta

Si sa ai incredere, ca bebe va veni sigur sigur

Ruxandrab felicitari pt liniute, trebuie sa treci la atac

Jasmi 6+

way to go

Mergi la inceput

uff... jasmi sarumana...
pentru mine testul ala de ovulatie pozitiv e doar o piesa din puzzle... din pacate sotul meu se pare ca are oligospermie (nr. mic) si trebuie sa astept acum verdictul medicului meu...
eu ma bucuram ca sunt bine pentru ca doi medici pe care i-am intalnit in ultima luna ma considerau pe mine bolnava de diverse chestii care din care mai complicate...

PS fac un apel : dc exista cineva care are problema cu oligospermia rog mult sa ma contacteze... sarumana

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

http://tt.lilypie.com/cCTRp3.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput