Aspirante optimiste > 20 (325)
Raspunsuri - Pagina 11
kitzy spune:
Anidaz merci mult, da chiar am fost foarte seriosa in majoritatea pozelor, parca mergeam la spanzuratoare, nu la maritis 
Tortul a fost foarte bun, de ciocolata, doar pe deasupra era frisca, ca no, nu dadea bine tortul miresei maro la suprafata ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
yubi spune:
quote:Bunicii mei stau pe langa Arad si o sa mergem pe la ei , iar de acolo la Lipova la apele minerale , la Baile Felix, la Moneasa si e posibil sa ajungem si pana la Budapesta ,daca mai avem timp.Pt. ca o sa plecam cam pe 20-21 iulie si pe 27 am nunta unui verisor si trebuie sa ne intoarcem.Bunicii mei stau la poalele Muntilor Zarand ,iar in apropiere este un lac imens cu insula in mijloc , unde vin si cei din Arad sa se bronzeze , sa inoate sau diverse sporturi nautice. Este un loc superb , numai bun pentru relaxare si refacere.
Originally posted by kitzy
Yubi n-o papa ca mai am nevoie de eaUnde mergi in cocediu?
andra_b spune:
Fetelor, mai puteti de calduraaaaa?
Ca eu una ma topesc, dn pacate nu sunt privilegiata cu aer conditionar si moooooooooor!!!!!!!!!! ![]()
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
pavalina spune:

Va salut din nou fetelor,
din pacate nu pot intra atat de des pe cat mi-as dori, dar de fiecare data cand am ocazia o sa va salut si o sa va fac galerie.
Va salut si sa dea Doamne Doamne sa auzim de cat mai multe teste poz.
Maria, felicitari si ne vedem in odisee :)
kitzy spune:
Yubi acuma clar ai nevoie de relaxare si sa-ti incarci bateriile. Sa profiti de fiecare minut de concediu si sa vii fresh inapoi!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
anidaz spune:
yubi ,unde stau bunicii langa Arad?Si vii si la Baile Lipova,la izvorul cu apa minerala???Neaparat sa ma anunti inainte sa pleci in concediu ,ca ne vom putea intalni ,
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
Sorvint spune:
Fetelor ce cumintele ati fost in ultima vreme. Se vede ca e perioada de vacanta.
Maria felicitari pentru bubulina din burtica si sa iti dea Doamne Doamne o sarcina usoara si un bebe sanatos. Vedeti fetelor ce buna e o vacanta? Asa ca cele care urmeaza sa plece va asteptam cu doua liniute.
Kitzy ai o fetita superba,are niste ochi minunati. Sa iti dea Dumnezeu sanatate sa te poti bucura de ea.
Flowerbee nu a mai intrat pe la noi, sper ca se simte bine. Nici cristi nu a mai intrat pe aici. ne-au uitat unele gravidute.
va puuup pe toate celelalte fete
Sorina
13 +
bebelusul meu
anidaz spune:
Flowerbee era plecata parca intr-o delegatie,poate nu s-a intors inca.
Noapte buna fetelor si vise placute.
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
cami_antonia spune:
din ce in ce mai putina lume pe aici mai ales seara.....toata lumea e la plimbare sau la o bere?????
va pupic si noapte bunaaaaaaaaaaa
6+
Camelia