Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Pai daca dati 160 de coco la inot...Oricum, nu mergea sa va luati in fiecare sambata mobila
quote:
Originally posted by lixa
noi mergem in fiecare sambata dimineata sa luam micul dejun, si, evident, sa ne mai imbogatim colectia de produse Ikea (de obicei chestii mici, asa ca pentru buget restrans)

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete si nu numai

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Si noi am vrea la piscinaaa. De unde ca la noi nu este. Acasa nu putem face ca nu avem canalizare. Nu de alta dar asa de mult ne place apa, mai ales mie

Oare cine a zis ca imi trece si mie cei 4 iepurasi? Ca nu is in lista. Pleaseeee.

Noi ne-am luat azi minge cu tepi si inca nu ne-am plictisit de ea. Ma intreb cat o tine ca de obicei se plictiseste de jucarelele noi intr-o juma de zi

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:

Uite-ma Catalin ce citesc!

Printesa
Citeste o poveste

Si noi, si noi, stim sa citim

Filmulete si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by ram0nica
Daaa, sigur la tine vazusem. si cate sedinte te costa 160 eur?
Lasa, ca reusim saptamana viitoare sa ne vedem... Si mie mi-a parut rau...

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

4 sedinte...

Saptamana viitoare atunci

Filmulete si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

si noi ne murdarim din cap pana in picioare la papa si trebuie sa ne spalam(amandoua!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:

Si Eva tot para cu banana a papat dimineata. Cum procedati cu papatul in parc? A mea se face ca un purcel cateodata si trebuie spalata dupa ce mananca.
Cat unt pui la manacarica?
quote:
Originally posted by lixa

Cata azi a papat chiar bine - nu neaparat cantitativ, ci cooperant, chiar uimitor de cooperant... Dimineata a avut para cu banana - se stramba ca i se parea acru amestecul, dar tot cerea sa-i mai dau. Pranzul l-a servit dupa inot, in parc. Ii pregatisem juma de borcanas de fasole pastai + piept de pui + unt, dar cum nu stiam daca ii place combinatia, i-am luat rezerva si legume + vitel de la Hipp. Pana la urma a papat si fasolea si jumate din celalalt borcanas, dar cel mai important e ca fara cantat, aplaudat si distras atentia Sper sa nu fi fost doar o intamplare...

Filmulete si nu numai

Printesa
Citeste o poveste

pune-o pe lixa sa iti arate poze cum il hraneste pe Cata in parc!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

quote:

Eni eu nu prea reusesc sa gatesc. Nu ma plang de lipsa prajiturilor, asta mai lipsea sa mananc prajituri...Zic mersi ca mi-a mai trecut pofta de dulciuri pe care am avut-o dupa nastere. Acum ca mi-am adus aminte parca am niste ciocolata la frigider.
Ieri a vazut si Eva niste pisici si asa s-a bucurat si a strigat la ele...
quote:
Originally posted by g24hit

salutare si de la noi

mai fetelor m-am saturat de atata treaba!!!! toata ziua tot muncesc si tot nu sunt multumita! sotul imi zice ca vreau prea multe....mai ales ca stau si pe afara muuuult cu Iulia pt ca e tare incantata de copii,catei,pasarele.....

zau daca mai stiu cum sa-mi impart timpul....reusesc sa si gatesc dar prajituri zau ca nu ajung sa mai fac...voi cum reusiti?

am citit si din urma dar nu tot...

felicitam bbii care fac primii pasi si care stau in fundulet!

Iulia sta bine in fundulet,in carucior nu se sprijina deloc,daca stam 2 ore afara ea atata sta fara sprijin in fundulet. se impinge in picioruse si daca o sustin sta bine dar nu paseste....mananca fff putin,legume 2-3 lingurite iar restul le pun in sticluta cu putin lapte si asa reuseste sa bea 120-150ml(mai subtirel-de cantarit nu am cantarit)asta e!maruntzica mea!are 7 kg , e iute ca piperul , nu sta locului nici cat mananca si o iubesc enorm! ca doar n-am stat degeaba 6 luni la pat! si cum zicea si Pussi-daca ar fi urmatoarea sarcina fara greturi, contractii....mai ca m-as baga si eu....

pupam toate mamicile harnice si grijulii si toti bbii frumosi!!!

Printesa
Citeste o poveste

pai mie nu-mi strica ceva dulciuri la cele 49 kg ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

lixa chiar te rog sa imi spui combinatia exacta de homeopate care ai luat-o.Am tot facut cercetari si pe net si am mai gasit cateva...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!
Pe noi ne mai tineti minte?
Din pacate nu mai reusesc sa tin deloc pasul cu voi. Simt ca nu-mi mai ajunge o zi intreaga. De cand Matei a inceput sa mearga ca lumea de-a busilea numai dupa funduletul lui stau. Bineinteles ca se duce numai unde nu are voie, se loveste mai tot timpul, desi stau cu ochii ca pe butelie pe el. Nici nu mai vede jucariile in fata ochilor. Mai nou il pasioneaza DVD-ul, niste bibliorafturi cu acte si revistele de sub masuta de cafea.
De stat in fund, am reusit performanta de a sta 2 minute nesustinuti, insa in majoritatea cazurilor nu sta mai mult de 10 secunde pt ca intotdeauna este ceva care ii atrage atentia si o ia de-a busilea.

La controlul de 6 luni, dr pediatru mi-a spus sa nu cumva sa-l tin in picioruse pana nu se ridica el singurel. Cica e posibil sa faca fractura de sold (parca asa a spus).

Ellis, si noi de 3 zile suntem super maraiti si stam prost cu mancarica (de la 2 borcanele de legume la pranz am ajuns la un sfert de borcanel). Eu stiu sigur ca este de la caldura pt ca gingiile lui arata la fel ca si pana acum, adica nici urma sa se vada vreun dintisor. cred ca o sa ramanem ultimii pe aici la capitolul dintisori si par in cap .

Ma gandesc ce vroiam sa mai spun si revin .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Mergi la inceput