Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Fericito! Esti o rasfatata! Eu am aspirat, am spalat pe jos si am gatit.![]()
De gatit n-am gatit,dar am aspirat,am spalat pe jos si am mutat mobile.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by eladea2005quote:
Originally posted by rodicamarza
acum am terminat de citit si va rog dati-mi un sfat, o ideee la urmatorul fapt:puiuta mea de vreo saptamana buna papa bine,as putea zice foarte bine fata de cum ne chinuiam pana acum dar ,ca tre sa fie totdeauna si un dar,are ceva dureri groaznice ca se trezeste noaptea plangand foarte tare,urlind chiar .si asta din ora in ora citeodata.sa o doara burtica de la fructe? ieri de ex. nu i-am dat fructe deloc ca sa vad de unde durerile.a fost ok toata ziua nu a dormit ca de obicei dar macar nu a mai plans.ieri a papat doar piure de legume la prinz lapte cat incape si seara laptic cu 2 masuri cereale.
voi credeti ca ar fi cazul sa merg la medic sau se poate da fie de la dinti? astia inteapa cand ies? ca parca ar injunghia-o ceva asa tresare si se pune pe urlat.please
paula mica(26.12.2007)
rodica,
sa stii ca si Eric are zile si nopti in care se trezeste tipand, chiar si lacrimile ii dau, saracutu'...acu nu stiu daca viseaza, ori e de la diversificare ori de la dinti(desi nu se arata inca nici urma de ei)....
mai ziceau unele mamici ca sunt in aceeasi situatie... deci nu te impacienta... o sa treaca, zic eu... nu e cazul de mers la medic, parerea mea....multi la mamaruta!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Daca te consoleaza... afla ca si noi patim la fel
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creem
Eu ma joc doar ceva de genul asta
Cand am chef de una mica
Mai jucam intr-o perioada Conquistador,dar n-am mai intrat demult,nu mai am timp.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Fetelor, voi cu dati iaurtul la bebei? direct din frigider? ca eu il bag vreo cateva secunde la microunde, da... se cam inmoiaie
Amirei inca nu i-am dat iaurt,dar lui Robert ii dadeam direct de la frigider.
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Ramonica, da asa este sunt 2 tipuri de pareri: sa dai ceai noaptea sau sa hranesti copilul cat are nevoie; sa ii dai sa manance la ore fixe sau sa ii dai la cerere. Eu m-am gandit cum mi-ar place mie. Pai daca m-as trezi noaptea rupta de foame in loc sa mananc un biscuite, ceva, mi s-ar interzice accesul la mancare si as avea voie numai apa, mi-ar conveni? La fel si cu mancatul la ore fixe.
Ma gandesc ca poate Vlad e si mai lungut, in plus cand o sa inceapa activitati gen mers de-a busilea sau mers in picioare o sa ia mai putin in greutate. Mie mi s-a recomandat doar sa nu ii dau cereale deocamdata, in rest copii alaptati nu au risc de obezitate, ca si eu ma ingrijorasem la un moment dat, dar in ultimele 2 luni nu a mai luat asa de mult in greutate. Imi cer scuze, nu stiu daca tu alaptezi sau ii dai bibe.
Dar desigur sfatul medicului e cel mai indicat de urmat, dar nici asa sa te invinovateasca pe tine in loc sa te invete ce sa faci.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
A avut noroc de titi doar 3 sapt-1 luna maxim. Pe de alta parte ma linistesc un pic vazand ca deja are 76 cm
(in curand nu o sa mai abe loc in patutul de 100 cm lungime). In ritmul asta o sa ajunga la 2m inainte de gradinita Eu i-am dat la ore fixe (niciodata mai devreme de 3 ore, 3.5 ore) dupa ce a implinit 2 luni pt ca m-a speriat medicul cand la vaccinul de 2 luni avea 7 kg si un pic. Poate tocmai de asta s-a ingrasat , ca manca cu pofta tinandu-l 3 ore... si se depunea tot
!Pana la 2 luni, recunosc, i-am dat la cerere (chiar la 1.5-2 ore)... desi aexplicandu-i saptamana trecuta noului pediatru cum am procedat, nu contenea sa se ia de mine ca am facut copilul obez. Imi venea sa-i zic vreo 2 si sa ies val-vartej din cabinet.
Genii in scutece
creem spune:
Ramonica...lasa-i in colo de dr....ca si daca e prea slab copilu lor nu le convine, si daca-i prea gras tot asa...pai dupa standarde nu prea se poate ca doar nu-s facuti la indigo
El are ritmul lui...probail si daca il alaptai tot asa se ingrasa...asa cum probail daca fi-mea ar fi vrut formula tot asa nu se ingrasa
O sa vezi ca n-o sa mai ia prea mult odata ce incep sa misune peste tot
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
mariussimiuc spune:
Ramona,am primit DVD-urile.Multumesc!
Inca n-am apucat sa le vad,azi am avut multa treaba,dar sper maine sa reusesc,chiar is curioasa. Multumesc inca o data. 
Cred ca ma retrag catre patut,poate prind o nebunie.
De somn! 
creem spune:
Mai...chiar nu da nimeni iaurt la bebei?
Miha..mersi pentru raspuns...banuiesc ca Robert n-a fost mai sensibil cu gatul din cauza asta
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
mariussimiuc spune:
quote:
Mai...chiar nu da nimeni iaurt la bebei?
Miha..mersi pentru raspuns...banuiesc ca Robert n-a fost mai sensibil cu gatul din cauza asta
Nu.Chiar deloc.
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare!
Sunt total de acord cu tine. Matei a renuntat la lapticul aproape de 5 luni. Daca ar mai fi vrut sa bea inca 5 luni de atunci inainte laptic noaptea, eu tot i-as fi dat. Asta e parerea mea!
[quote]Originally posted by adra_bell
In legatura cu scosul mesei de noapte, dati cu rosii la mine daca vreti, dar eu cred ca daca puiul se trezeste si vrea papa ii este fomitza, si d-aia nu e multumit cu apa sau ceai. Eu i-as da sa pape cat ar avea nevoie, cand va fi pregatit va renunta singur la masa de noapte. Rosiile, va rog!
Uite, in noaptea asta promit sa fac o incercare sa ma las de stresat puiutul cu ceai/apa. Chiar vreau sa vad ce iese daca din prima ii dau lapte, fara sa mai stresez bietul copil cu apa/ceai...
Genii in scutece

please
acu nu stiu daca viseaza, ori e de la diversificare ori de la dinti(desi nu se arata inca nici urma de ei)....