Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Am ceva nou la semnatura...
Ca vorbeati voi deunazi de joculete online mi-am adus aminte de un cont vechi de al meu si am intrat pe el si ma joc iar...e misto ca am nevoie de cateva minute zilnic, altfel nu m-ar lasa Alexia...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Araliooo...m-ai pacalit...cand ai zis ca ai ceva nou la semnatura m-am dus repede la poze...da nimic nou
Si cand am vazut......vampiri si varcolaci sau ce-or fi aia.....bleahhhh....la chestii de-astea te joci tu? Eu ma joc doar ceva de genul asta

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Am ceva nou la semnatura...
Ca vorbeati voi deunazi de joculete online mi-am adus aminte de un cont vechi de al meu si am intrat pe el si ma joc iar...e misto ca am nevoie de cateva minute zilnic, altfel nu m-ar lasa Alexia...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

araliuto, mai bine bagi poze cu fata ta...
...si i-a zi-mi si mie cum e cu sfecla rosie???

oops..am zic ca nu mai scriu!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Catus, te mai asteptam pe la noi, cu vesti si cu pozici

karina,offf, suna tare urat ce zici tu acolo Sanatate multa!

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

ma mananca mana si nu ma pot abtine sa nu scriu

fetelor voi mai avei timp sa si jucati???? (zic eu care mai bag din cand in cand un luxor!)

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by dany26
va tot intrebam de cirese fetelor ca azi i-am dat nectarina caise si banana si l-a durut burta si a facut kk de 3 ori moale iar ieri i-am dat mango para si mar si iar la durut burt...si a facut si mai moale....deci eu chiar nu inteleg cum sa ii mai amestec fructele

Da-i cate un fruct,ca sa-ti poti da seama ce nu-i prieste.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

ank, asteptam sa vedem poze cu inotatorul!

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by lixa
Miha[, ce bine arata checul ala de cioco.. care e reteta? Iar pentru * cu mere, preferabil placinta, dar poti sa-mi dai si celelalte varinate (budinca sau ce mai ziceai tu ), sa fac o surpriza sotului

Initial am facut 2 pandispanuri,unul simplu si unul cu cacao,din cate 4 oua,4 linguri de zahar si 4 de faina. Si pentru ca era prea simplu am facut crema de la Amandina,am taiat felii si le-am lipit cu aceasta crema.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Aralia, cu ce se mananca joculetul ala? Si eu ca si creem sunt cu joculete mici-mici de genul puzzle. Sau ma mai bag pe la un quest

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Fetelor, voi cu dati iaurtul la bebei? direct din frigider? ca eu il bag vreo cateva secunde la microunde, da... se cam inmoiaie

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput