Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 17
Aralia spune:
Am ceva nou la semnatura...![]()

Ca vorbeati voi deunazi de joculete online mi-am adus aminte de un cont vechi de al meu si am intrat pe el si ma joc iar...e misto ca am nevoie de cateva minute zilnic, altfel nu m-ar lasa Alexia...![]()
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
creem spune:
Araliooo...m-ai pacalit...cand ai zis ca ai ceva nou la semnatura m-am dus repede la poze...da nimic nou
Si cand am vazut......
vampiri si varcolaci sau ce-or fi aia.....bleahhhh....la chestii de-astea te joci tu? Eu ma joc doar ceva de genul asta![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Am ceva nou la semnatura...
Ca vorbeati voi deunazi de joculete online mi-am adus aminte de un cont vechi de al meu si am intrat pe el si ma joc iar...e misto ca am nevoie de cateva minute zilnic, altfel nu m-ar lasa Alexia...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
araliuto, mai bine bagi poze cu fata ta...
...si i-a zi-mi si mie cum e cu sfecla rosie???
oops..am zic ca nu mai scriu!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
lixa spune:
Catus, te mai asteptam pe la noi, cu vesti si cu pozici ![]()
karina,offf, suna tare urat ce zici tu acolo
Sanatate multa!
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
cristi07 spune:
ma mananca mana si nu ma pot abtine sa nu scriu![]()
fetelor voi mai avei timp sa si jucati???? (zic eu care mai bag din cand in cand un luxor!)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dany26
va tot intrebam de cirese fetelor ca azi i-am dat nectarina caise si banana si l-a durut burta si a facut kk de 3 ori moale iar ieri i-am dat mango para si mar si iar la durut burt...si a facut si mai moale....deci eu chiar nu inteleg cum sa ii mai amestec fructele
Da-i cate un fruct,ca sa-ti poti da seama ce nu-i prieste.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by lixa
Miha[, ce bine arata checul ala de cioco.. care e reteta? Iar pentru * cu mere, preferabil placinta, dar poti sa-mi dai si celelalte varinate (budinca sau ce mai ziceai tu), sa fac o surpriza sotului
Initial am facut 2 pandispanuri,unul simplu si unul cu cacao,din cate 4 oua,4 linguri de zahar si 4 de faina. Si pentru ca era prea simplu
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
lixa spune:
Aralia, cu ce se mananca joculetul ala? Si eu ca si creem sunt cu joculete mici-mici de genul puzzle. Sau ma mai bag pe la un quest
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
creem spune:
Fetelor, voi cu dati iaurtul la bebei? direct din frigider? ca eu il bag vreo cateva secunde la microunde, da... se cam inmoiaie![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia