Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Rodica, de cand am inceput diversificare si donsoara mea are dureri de burtica, mai exact de cand am inceput cu legumele. Eu ii dau 10 picaturi de Espumisan
In legatura cu scosul mesei de noapte, dati cu rosii la mine daca vreti, dar eu cred ca daca puiul se trezeste si vrea papa ii este fomitza, si d-aia nu e multumit cu apa sau ceai. Eu i-as da sa pape cat ar avea nevoie, cand va fi pregatit va renunta singur la masa de noapte. Rosiile, va rog!

quote:
Originally posted by rodicamarza

acum am terminat de citit si va rog dati-mi un sfat, o ideee la urmatorul fapt:puiuta mea de vreo saptamana buna papa bine,as putea zice foarte bine fata de cum ne chinuiam pana acum dar ,ca tre sa fie totdeauna si un dar,are ceva dureri groaznice ca se trezeste noaptea plangand foarte tare,urlind chiar .si asta din ora in ora citeodata.sa o doara burtica de la fructe? ieri de ex. nu i-am dat fructe deloc ca sa vad de unde durerile.a fost ok toata ziua nu a dormit ca de obicei dar macar nu a mai plans.ieri a papat doar piure de legume la prinz lapte cat incape si seara laptic cu 2 masuri cereale.
voi credeti ca ar fi cazul sa merg la medic sau se poate da fie de la dinti? astia inteapa cand ies? ca parca ar injunghia-o ceva asa tresare si se pune pe urlat.please

paula mica(26.12.2007)

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neatza ca ma luasem cu vorba!
Mercic de cafeluta Ramonica, macar mirosul si tot e bun.
Eni, ntz, ntz! Cele 49 de kile ale tale mi-au bantuit visurile de femeie cu sunculite azi-noapte!
Cuscra, wake-up! Sau ati plecat la iarba verde?

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by adra_bell
In legatura cu scosul mesei de noapte, dati cu rosii la mine daca vreti, dar eu cred ca daca puiul se trezeste si vrea papa ii este fomitza, si d-aia nu e multumit cu apa sau ceai. Eu i-as da sa pape cat ar avea nevoie, cand va fi pregatit va renunta singur la masa de noapte. Rosiile, va rog!

Nu dau cu rosii!!!!! N-am de ce... si eu ma gandeam la aceeasi faza: ca ii e foame si nu e pregatit sa lase biberonul de napte. N-ar fi o problema daca nu ar avea la 6 luni si juma' greutatea unuia de 1 an... Si ma piseaza 2 pediatrii (mai nou) ca eu sunt "principala vinovata pt ca ai supra-alimentat copilul si noaptea". Desi saracu' nici acum nu mananca portia de lapte 210ml cat e pt varsta lui, ci 120-150 ml...

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza! Multam Ramonica de cafea! Foarte buna, ai si un pic de lapte?

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lixa

adra, felicitari pentru succesul cu diversificarea! Si pentru gurita deschisa si pentru legume

Alina, si nu ne-o arati si noua pe micuta cataratoare in actiune?

Aralia, gimnasta. Am vazut prin poze ca si voi sunteti fani Ikea - noi mergem in fiecare sambata dimineata sa luam micul dejun, si, evident, sa ne mai imbogatim colectia de produse Ikea (de obicei chestii mici, asa ca pentru buget restrans)

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete si nu numai

Daca am avea masina, cred ca m-as duce si eu in fiecare sambata...
Oricum, noi avem o "retea" de fani Ikea si vorbim cand se duce cineva si se intreaba: tu ce vrei? Eu mereu vreau o punga de chiftele...

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07

Aralia, cum te simti? "Nadia Comaneci"ce mai face?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

E mai bine, dar tot nu pot sa stau la calculator mai mult de 10 min/sedinta...
Da' chiar, stie cineva un ortoped bun la care sa ma duc cu discopatia mea? Sau ce ma-sa o fi?

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Luminita, eu am zis ca pun si am pus de abia acum, ca am avut buba..

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by lixa

quote:
Originally posted by adra_bell

Si Eva tot para cu banana a papat dimineata. Cum procedati cu papatul in parc? A mea se face ca un purcel cateodata si trebuie spalata dupa ce mananca.
Cat unt pui la manacarica?

Printesa
Citeste o poveste

Si Cata tot porcusor se face cand papa, ca mananca si cu picioarele, si cu mainile, si cu nasul, si cu sprancenele. Uite aici de exemplu cum arata dupa ce a papat spanac. Azi in parc am baricadat bine carutul cu un prosop, am scos bara din fata sa nu o ia la molfait, iar pe el l-am echipat ca in poza.. adica fara haine, doar cu babetica aia portocalie.
Unt am pus cam 1 cm cub la un borcanas de mancarica.
Si noi, dupa fiecare masa facem dus. In parc, l-am sters cu servetele umede de bb. Cum i-a placut Evei para+banana?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete si nu numai

lixa,
tare dulce e piticotul tau... sa creasca mare sanatos!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

acum am terminat de citit si va rog dati-mi un sfat, o ideee la urmatorul fapt:puiuta mea de vreo saptamana buna papa bine,as putea zice foarte bine fata de cum ne chinuiam pana acum dar ,ca tre sa fie totdeauna si un dar,are ceva dureri groaznice ca se trezeste noaptea plangand foarte tare,urlind chiar .si asta din ora in ora citeodata.sa o doara burtica de la fructe? ieri de ex. nu i-am dat fructe deloc ca sa vad de unde durerile.a fost ok toata ziua nu a dormit ca de obicei dar macar nu a mai plans.ieri a papat doar piure de legume la prinz lapte cat incape si seara laptic cu 2 masuri cereale.
voi credeti ca ar fi cazul sa merg la medic sau se poate da fie de la dinti? astia inteapa cand ies? ca parca ar injunghia-o ceva asa tresare si se pune pe urlat.please

paula mica(26.12.2007)

rodica,

sa stii ca si Eric are zile si nopti in care se trezeste tipand, chiar si lacrimile ii dau, saracutu'...acu nu stiu daca viseaza, ori e de la diversificare ori de la dinti(desi nu se arata inca nici urma de ei)....

mai ziceau unele mamici ca sunt in aceeasi situatie... deci nu te impacienta... o sa treaca, zic eu... nu e cazul de mers la medic, parerea mea....

multi la mamaruta!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,
noi deja am facut plaja...

ramo cu papa de noapte parerile sunt impartite. La o luna dupa ce am nascut, mi-a venit acasa cel mai bun neunato din Tm, asa se zice, si vazand ca sunt singura mi-a zis sa nu le mai dau papa intre ora 00 si 06... ci ceiut, tin sa-ti spun ca daca lui nu ia fost frica sa scoata masa de noapte atunci, cand abia aveam peste 2,5 kg...nu vad care e problema.. din punc de vedere al greutatii, am luat bine si asa. A durat vreo luna cu Ana pana nu s-a mai trezit, elena dupa trei nopti s-a prins ca pt. ceiut nu merita intrerupt somnul. Parerea mea e ca-ti trebuie rabdare si sa nu mai cedezi.

ca vb de kg., ale noastre de data asta, eu am 55!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput