IASI - mandra cetate (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Gabriela si Carmen: vacanta placuta si sa va intoarceti sanatosi.
Lacramioara: nu am filmuletele fiindca nu ma intereseaza deocamdata. Incerc sa o tin departe de tv. momentan. In retea nu ai gasit nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Darria, multumesc pentru raspuns. Nici eu nu vreau sa stea prea mult, dar astea sunt scurte si cum sunt zilele urate, trebuie sa mai am un as in maneca...

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Va urez un week end placut si toate bune.
Ne auzim peste 2 saptamani si un pic... dupa 6 august.

Pana atunci
Adriana la multi ani! sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti tu! - hai ca sunt priam pe anul asta!!!

Ionika (Ioana) si Ralucami la multi ani si voua si tot ce va doriti!

In rest va urez sa ne regasim cu bine!

Alex &co

Mergi la inceput

Si de la noi, o urare de week-end placut. Si multa liniste.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

O intrebare-rugaminte am si eu la voi: imi recomanda cineva un medic urolog bun in Iasi (in afara de Pricop de la Parhon si Danii Sergiu de la Policlinica 1)
Mai stiu de Novac. Altcineva?
Multumesc!

A... si are cineva vreo pila la Recuperare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Chiar daca e pranzul eu va servesc cu o cafea si o inghetata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

La multi ani ! celor care poarta numele Ilie, pentru ieri.

Daca nu s-a topit, vreau si eu inghetata, Miha. Arata super.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Fetelor, credeti ca se poate ocupa una dintre voi de actele necesare pt a pune cazul unui pui mic din Iasi la umanitare?

aici gasiti informatii despre micuta Daria:
http://www.dariasarbu.net/site/

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
citat din mesajul lui bAly

Fetelor, credeti ca se poate ocupa una dintre voi de actele necesare pt a pune cazul unui pui mic din Iasi la umanitare?

aici gasiti informatii despre micuta Daria:
http://www.dariasarbu.net/site/

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Buna! Am trimis mai demult un mail tatalui fetitei si i-am spus de site. Nu am primit niciun raspuns. Ma gandeam sa-mi trimit sotul (ca tot la univ. lucreaza) sa-l caute pe tatal fetei pe la facultate.....

Alina (copiloi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

copii acest mesaj trimis de Andreea si aici, cu intarziere(tb. sa ajunga duminica):

" Dragele mele, pentru nu pot intra pe forum m'am gandit sa va trimit un mail. Va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut pentru noi.viata ne,a incercat destul de puternic si a atins ceea ce iubeam mai presus de orice,puiul meu.Dimineata am fost la biserica si ne'am rugam,am impartasit piticul si am plecat incarcata cu credinta si speranta ca ziua de maine se va termina cu bine si SEBI ne va demonstra din nou ca este un Luptator. Acum am mari emotii.astept sa vina ziua de maine.operatia va dura undeva la 3 ore,dar poate ajunge si pana la 6.Totul in functie de cat de raspandit va fi colesteatomul.medicul daca la inceput a avut mari retineri si a recunoscut ca ii vine greu sa creada ca este real acest diagnostic,avand in vedere k nu a mai fost copil atat de mic cu diagnostic asa grav ne'a dat multe sperante k va fi bine. Peste 6 luni vom veni iar,atunci va fi facuta timpano'plastie,refacerea timpanului si implantul osicular modelate in
scopul reabilitarii auzului.... Eu sunt bine,chiar daca imi este greu singura aici si oboseala incepe sa se arata voi rezista oricat va fi nevoie,numai sa stiu ca SEBI va fi bine...Inchei acesta postare imbratisandu'va pe fiecare dintre voi si fiecare bucuri care ne umple sufletele de fericire prin tot ceea ce fac ei.Andreea si Sebicu"

Micutul a fost operat ieri. Nu a fost colesteatom ci pungute cu lichid. Mai multe inf. dupa ce ajunge Andreea acasa.

Mergi la inceput