Puiuti de randunici 2008! (39)
Raspunsuri - Pagina 21
numeioana spune:
Voiam sa va spun ca la Elias e o d-na Musat care este consilier pe probleme de alaptare. Nr ei este 0744102663 si ne-a dat si o adresa http://www.attct.ro/
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Neata!
Aseara dupa ce s-a terminat filmul n-am mai fost buna de nimic.Tuchin-am vazut nici eu tot filmul, doar ultima parte, ce crezi?Dar m-am prins repede despre ce era vorba si n-am putut sa ma mai dezlipesc. Tema era fix incununarea discutiilor de ieri de aici de e forum, adica sistemul medical (american de data asta, dar da, e o lume defecta indiferent de tara!).Sarea camasa de pe mine de plans!
Eu nu codamn pe nimeni pentru nimic si cateodata chiar imi pare rau ca ma ia gura pe di'nainte varsandu-mi oful aiurea, doar ca uneori ma simt un fel de Rambo (v-am mai zis cand am povestit de pasapoarte) luptand sa supravietuiesc intr-un sistem bolnav rau.Si daca tema aici este "clubul scutecelor" atunci oful e legat de sistemul medical, de cani ruginite, de spagi la doctori.Dar altfel veti vedea peste cativa ani ca si invatamantul e un sistem la fel de bolnav si la fel de periculos pentru ca raul e inoculat "la radacina".Cat despre consilierea psihologica in scoli de care ar fi atata nevoie...Si uite asa, ma uit in fiecare seara la Mircea Badea care e destul de tarziu sa-l vad si eu linistita si dau din cap ca proasta cu ranjetul pe buze la tot ce spune dupa care adorm mai linistita.Dar din pacate ma uit numai eu si altii care stiu prea bine despre ce e vorba si fara sa se uite iar cei care ar trebui sa-si corecteze atitudinea sunt convinsa ca "lipsesc cu treburi" la ora aia.Si daca tot l-am invocat sa-l si citez:"Numai cu tupeu si nesimtire rezolvi treburile in tara asta .Asa faci bani, asa ajungi politician, vedeta,etc.Cu educatia, scoala si bunul simt mori incet si sigur"
Gata, am luat-o pe aratura nitel dis de morning ca sa explic intr-un fel de ce aseara am fost neagra-n ceru' gurii si dadui cu bata'n balta!
Azi e iar soare afara!
Claudecizia cu completarea a fost inteleapta, zic eu.Sa dormiti bine si Rebe si tu, ca si asta e f important!
Luny, data viitoare praji cu caise, ca ies samburii mai usor!![]()

Tuchice ofticoasa sunt ca plecati in vacanta asa curand! Intentionez ca plec si eu cu copii la Breaza o saptamana, dupa 1 iulie ca pina atunci suntem consemnati in Bucuresti din cauza de admitere la liceu
Alice, Belgia da, n-ai gresit! Am tot vrut sa va vad in poze dupa ce m-am praadit ieri de ras citind postarile tale, ca sa-mi imaginez mai bine filmul.Dar n-am gasit!
Ariel, niciun buhuhu nimic? te pomenesti ca ai dormit si tu o noapte!Am vazut pozele de la botez, dragut asa in cerc restrans!Mai multa caldura parca!
Olgutza, caut poza cu Merveille si n-o gasesc.Of Doamne, halal Rambo...m-am ratacit printre liane!
Cuscra Ali, ce-mi face nora?
Simoai gatat de spalat vasele?
Gecko, Delphin?Alte strainatatzuri?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
Mneata!
Mey nene,am fost sa iau alocatia si am luat doar pe mai,cand copilul s-a nascut pe 1.04 si actele au fost depuse pe 2.04...Ce ziceti?

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
neaTZA, Mimo!
a mai gandit-o cineva inaintea ta pe praji asta cu caise: randunoiul..p-asta o vrea data viitoare, numa ca mie nu-mi prea plac caisele...dar cam multe fitze fac, nu?![]()
ghiciti ce?...ma apuc iar de manichiura/pedichiura! Doamne ajuta sa doarma Mufy sa termin!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Stelade bine ce ziceam!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Luny, lasa , mai bine cu caise ca maninci mai putin.Eu d-aia nici nu fac!
Mai ramanem fara capitol nou daca nu stie nimeni sa faca in afara de Naty, ca e uichend, randunoi de Naty liber
si pina luni ajungem la pagina 100 ![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
luny spune:
si eu ma uit la Badea, in general dimineata ca e reluare de la 10...mda, zice pe bune multe lucruri, dar le si exagereaza si se cam da doct in toate cele, desi nu e...![]()
Mimo, eu nu stiu sa fac, nu am facut niciodata capitol..
LUNY
ariel_7000 spune:
buhuhu in miez de zi!!! sunt zombi, ma ustura ochii mei cei rosii si jur ca nu am sudat azi noapte!!
pe teo l-au apucat niste urlete teribile ieri dupa amiaza, la 5 minute dupa ce m-am intin si eu sa dorm putin, adica pe la 16.30 si a tinut-o asa pana pe la 23. facea partzuri si varsa ca un fel de apa...am avut mustrari de constiinta ca am mancat o felie de pepene galben si parca am auzit in mintea mea vocea asistentei dragute din spital care imi zicea:"sa nu mananici nimic care incepe cu P:pepene, pere, piersici...)...oops!!!
apoi, in timp ce ii aratam lui marcel ce oferte mi-au atras atentia, a inceput sa urle antivirusul si mi-a crapat windowsul, pe care mi l-a reanimat al meu pana....tarziu in noapte. nu stiu pana cand, dar la 4, cand a "sunat" teo si am observat ca e seceta la mine in tzitzi, ne-am luat la hartza, care din noi sa-i dea biberon. amandoi eram chiauni si nu ma stiti pe mine cum fac la somn:)) pana la urma am facut pact, eu il alimentez, el il ragaie...teo a mancat putin iar, apoi la 6 a "sunat" iar....iar nu a mancat si mi s-a parut fonfanit, plus ca a stranutat de cateva ori...si au inceput iar urletele, pana acum 5 min. cand i-am dat 80 ml din lapte muls.
bubu, clau, ramo - e posibil sa planga de foame bebeii! asa facea si teo, se trezea din ora in ora, dormea agitat, urla si se agita la san...uffff. azi m-am muls, dupa 1 noapte intreaga in care i-am dat numai lapte praf si am luat si pastile pt lactatie, m-am chinuit 2 ore si am scos 120 ml...
, din amandoi sanii, pe care ii simteam ca plesnesc...chiar nu stiu de ce plesneau!
abia astept si eu diversificarea!!! nu mai vreau sa ma stresez cu alaptarea asta! deja am inceput sa am aversiune. am facut tot ce s-a putut face ca sa o mentin, dar deja sunt super stresata, numai cand ma gandesc. fetele au vazut in parc cum se agita si cum refuza sa suga la san....ufffff!
mimo,referitor la diversificare: la sfatul pediatrei, am inceput la alex diversificarea la 5 luni, cu suc de fructe. a primit piersica bine, marul si cand am ajuns la portocala am facut-o lata! a facut fiica-mea o diaree cumplita, cu mucus si sange.am ajuns si la emilia irza si i-am facut coprocultura. facuse intoleranta la portocala. am renuntat la TOATE fructele si i-am dat legume, pe care le-a tolerat f. bine. am inceput cu suc de morcovi, supa clara, apoi cu legume pasate, in special dovlecel,morcovi, albitura, cartofi, apoi, pe la 6 luni am introdus iar fructe (fara portocala), apoi pe la 7 luni cereale si branzica de casa. pe la 8 luni m-a mancat undeva sa-i dau iar portocala si aceeasi reactie.....abia la 2 ani i-am dat iar!!!
tzuchita, merci de pontul cu marea. problema e ca noi mergem cu autocarul si nu am gasit pana la sunny beach...cei de la jeka ofera si transport? eu ma gandisem la cei care au siteul vacanteinbulgaria.ro sau eurolines, cu care am plecat si anii trecuti. noi am mai fost in albena si nisipuri. albena ne-a placut, la nisipuri nu - atat de zapacita nu am mai fost in viata mea! poate daca am fi fost fara "remorca" ne-ar fi atras cluburile si terasele...cu "remorca" am fost 1 data in discoteca, am ajuns in camera la ora 1 (parinti denaturati) si ea avea chef de joaca, asa ca ne-am culcat la 3!!! si ne-am trezit la 11 a doua zi:)).cand am ajuns acasa ne-a si parat la mama:)
am auzit ca e tare fain la S.B. ... si la Konstantin si Elena...acum sa vaz de transport.
nu-i asa ca e frumoasa scufita mea rosie?
naty, eram convinsa ca asa va face randunoiul tau cu leaganul:))) tipic masculin:)
stela, nu e asta popa!!! daca era ala nu-i faceam poze:) pe ala l-am avut la nunta si a intrerupt slujba sa-l cheme pe amicul nostru in altar sa vada cum functioneaza ap. de fotografiat si cum are zoom-ul
.
nenea popa asta e un dragut, a fost foarte pontos si simpatic. a fost si la botezul alexutzei.
clau, eu ii dau completare cu milumil si e singurul pe care l-a vrut. cred si eu!! nan si humana aveau un gust oribil! milumil e tare buuun! mie nu-mi place ca ramane ca un malai pe peretii bieronului, dar m-a invatat o prietena o smecherie. mi-a zis ca jumate din apa pe care o folosesc la preparare sa o incalzesc mai tare, sa torn peste lapte, sa agit bine si abia pe urma sa completez cu restul de apa, ca sa aduc la temperatura optima. la 1 masura trebuie in fianl sa ai 40 ml de lapte reconstituit, la 2 -70 ml, la 3 - 110 ml, la 4 - 140 ml. mai mult de atat nu am facut...si nu te mai agita ca i-ai dat completare, ca ajungi ca mine! o agitata!
alice, esti tare cu "atentia"!!! cred ca te pomeneste aia si in ziua de azi!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
luny spune:
ce spuneti de robotul asta de bucatarie pt bebe?
http://www.trei ursuleti.ro/roboti-de-bucatarie-copii/robot-de-bucatarie-203/
fara spatiu intre 'trei' si 'ursuleti'
LUNY
natynic spune:
Mimo, fac capitol, ca a plecat randunoiul, dar stai sa va prind din urma cu cititul!
Imediat!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea