Puiuti de randunici 2008! (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce parere aveti de fetita de 11 ani violata la care s-a decis sa se pastreze sarcina? Eu cred ca e corect; ca vroiau sa-i faca avort in luna a 5-a! Eu am vazut asa ceva, ca studenta; au scos o mogaldeata care misca si au aruncat-o. Am fost bolnava mult timp atunci si, in stagiu de gineco fiind, am refuzat sa vad orice chiuretaj...
Bietul copil (fetita), e super greu dar nu se stie ce remuscari sau frustrari ar putea avea peste ani...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

exact...alaptare la san pana in panzele albe, cu orice risc! pai eu zic atunci sa i se dea glucoza intravenos copilului ca sa nu mai fie cazul sa simta vreun gust, sau sa i se creeze o dependentza!
gata, eu am incheiat subiectul!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ariel imi place si mie dieta asta a ta...mai zi-mi ca ma apuc si eu! sa nu ne vada tuchi

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

exact...alaptare la san pana in panzele albe, cu orice risc! pai eu zic atunci sa i se dea glucoza intravenos copilului ca sa nu mai fie cazul sa simta vreun gust, sau sa i se creeze o dependentza!
gata, eu am incheiat subiectul!

dar nu te suparaaaaa!
Hai ca am luat-o si eu pe aratura, ce subiect sinistru am deschis, hai sa vorbium de lucruri frumoase! Dar mai bine

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Raluca, nu ne-am mutat in Austria, desi Doamne!! Cat mi-as dori!!! Am fost cu masina, cu oprire la Timisoara. Sa stii ca a fost tare cuminte pe drum, e drept ca era deja obisnuita cu mersul cu masina. Cu avionul sa stii ca a venit Adriuta in tzara, cu tot cu bebe si spunea ca a fost in regula totul. Da-i un pm, ca poate nu citeste tot cand intra, sa te aiba in vedere cu sfaturi.

Si in primul rand, FELICITARI pentru decizie de a pleca!!! Mult succes acolo, bravo!!! Eu cu Naty si cu Mimo stingem lumina .

Dana...tu chiar era sa o patesti, ce Dumnezeu! M-am gandit eu ca d-aia ai umblat din spital in spital, poate-o-i gasi vreun medic care sa iti explice ca e ok sa te si operezi si sa reiei si alaptarea! Daca imi spui ca tot la Municipal ai nascut...

Naty, am "mixed feelings" cu fetita aia....cred si eu ca trauma ar fi mult prea mare pentru mama-copil! Sper din tot sufletul ca sufletelul mic sa aiba o viata usoara si sa ii fie bine!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, felicitari pentru sinceritate !

Roxana, nu a zis, mama, nimeni sa ii dea glucoza intravenos! De acord sa incheiem subiectul, cata vreme intervin exagerari de genul celei mentionate...Si nu diferenta de gust intre laptele de mama si cel praf era in discutie...da' uite ca ii dau dreptate lu' Naty , nu te supara, ca nu ai de ce .

Edit: "i"-ul de la "celei". Si exagerarea de care vorbeam era cea cu glucoza intravenos.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

ma doare mintea!!! uitati cum fac unele bani cinstiti:)) :

http://www.youtube.com/watch?v=CjTEaq8qSzM&feature=related

ariel, aia nu-s bani cinstiti fiindca e interzis asa ceva in locuri publice. e infractiune, este atentat la pudoare.

iar Teo eu zic ca papa bine in 5 min, ca si fata mea mai nou papa la fel de repede. si alte fete de pe forum la fel au zis ca li se intampla. s-au facut ei mai mari sug mai bine.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Eu stau si ma intreb cit de nenorocit sa fii sa violezi un copil de 11 ani??? Iar ea saraca nu stie ce o asteapta, va fi un copil cu un copil, offf eu i-as omori pe nenorocitii astia, dar asa e, nu stii peste ani ce ar fi gindit!
Cit despre alaptat, eu daca mai citesc mult pe tema asta iar incep sa me depresez si nu vreau asta abia mi-a trecut. Alice, Diana e din ce in ce mai activa, bine nici nu are cu cine semana linistita, si agitata a fost de cind s-a nascut, mai nou acum 2 seri era pe burta in patut si se impingea in cap si genunchi ca si cum ar fi vrut sa plece de-a busilea iar aseara cind am fost cu ea la farmacie cind a vazut toate produsele viu colorate chiua de mama focului

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mufa a dormit azi aproape toata ziua!!
mai nou, de cateva zile, e fascinatrau cand fluiera ta-su (eu nu stiu)! se calmeaza, si rade imediat, cu ochii mari la el! Am gasit soluti pt frichineli!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by mstela
tuchi?Nici eu nu vroiam,dar parca mi-ati facut pofta,nu stiu.Mai poti?Sau chiar ai adormit in brate la bb??Eu nu vad nicio schimbare in listuta.Ce ziceai ca ai schimbat?Si cred ca ar fi bine sa scriem si ora nasterii la toata lumea..

eu eram aceea care am zis ca o sa adorm cu capul pe un pampers

si tot eu si cu listuta.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput