Fetele sexi din zodia Varsatorului (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu putin.

Da, mai Ramo, vad ca nu prea mai da nimeni pe-aici. Oare ce s-o fi intamplat. Adevarul e ca nici eu nu prea am mai fost asa activa, dar imi revin eu usor-usor.

Fetelor, va pup pe toate si revin maine, acum nu mai am prea mult timp sa stau si o sa plec la 5 de la serviciu.

Pupici la toata lumea,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ginuta iubito mii de
Am intrat sa va zic la toate un we placut

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=14" target="_blank">Votati va rog pe mar1 mar2

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Fetelor...noi avem mari probleme..............sa va explic....ca sa ma intelegeti mai bine......
Am fost la cimitir cu aproape toti din familie...printre care a fost si un frate de al meu care acum doi ani de zile l-am imbracat in mos crciun si pentru ca tot plangea ...avea un an si jumatate...am zis ca sa ii aratam cine ii mosul ca oricum uita....si acum ii zice la Adi[fratemiu] "Adi mai ti minte cand ai fost imbracat in mos craciun?" am zis ca pic jos nu alta...mi-au amurtit picioarele pe cuvantul meu...nici nu ne vine sa credem ca a tinut minte ca de fatza cu ea nu vorbim asa ceva....
Invatam deja tot mai multe poezii , cantece...incercam sa invatam culorile da nu prea vor ele...culorile sa ne intre in cap...nicicum...bine poate si din cauza ca o data le zicem in romana si o data in engleza...dar cuvinte asa stie cateva in engleza si acum invatam o poezie si stie sa intrebe si ea "cum te numesti?" nu prea o stresez dar cand vad ca are chef...zicem culorile si vreo doua trei cuvinte in engleza...sau invatam cate o poezie ...
Sa va mai zic ce a facut...avem o batrana sub noi si de cate ori ne intalnim cu ea, ba ne zice ca fata aleargas noaptea...ba ca mutam mobila prin casa....ba ca ii curge apa de la noi...si e asa de inervanta...bun...nu vb asa ceva de fatza cu fata...ca sa nu ma trezesc cu surprize dar...noi cand stam pe geam ii explic ca sa nu se palece ca o prinde baba cloanta de cap si fata acum vreo doua zile o vede pe vecina de sub noi la care zice in gura mare "mami am vazuto pe baba cloanta si are si batic " si era chiar vecina de sub noi sa vedeti ce repede am luat fata si ne-am bagat in casa ca nu stiu daca o fi auzito
Va pe toate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=14" target="_blank">Votati va rog pe mar1 mar2

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Salutare! Nu ma certati prea tare ok!?!?!
Pana azi am lucrat in secretariat si acolo n-am avut nici o sansa sa intru pe forum si nici pe mess. Si acasa... nu mai aveam chef de calculator si nici timp.
In curand o sa pun si poze de la nunta si... abia astept sa vad ce mai faceti si ce mai e pe aici
Va puuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Am pus niste poze.... Vorbim maine

Poze

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Am intrat si eu putin inainte de plecare.

Ramonel, e tare smecheruta Teo! Pup-o din partea mea!

Isa, Casa de Piatra! La multi ani si tot ce va doriti! V-am vazut pozele! Tare frumusei ati fost la nunta! Super!

Acum va pup pe toate, fara exceptie si vorbim!

Mama lui Razvan-Andrei

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Ce mai faceti?
Am intrat sa va dau o buna si sa va urez un week-end placut!

Noi in we il sarbatorim pe nepotelul nostru Mihaita si pe o colega de-a piticilor de la cresa. Abia astept! Ma bucur eu mai mult decat ei! Maine trebuie sa mergem dupa cadouri! Eu sunt innebunita dupa cadouri pentru pitici! Lui Razvan ii cumpar mereu cate ceva, adica cam de fiecare data cand merg la cumparaturi, nu stiu daca e ok, dar eu asa sunt, mai rau ca un copil!

Va pup pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Buna fetele............
Iui Isa.... bine ca te-ai intors ca ne pueam o miime de intrebari ca pe unde esti ce faci...si altele...ptiu...cat ai lipsit meiiiii....vai ca imi vine sa scot biciul mei am vazut si pozicile tare frumoase si voi la fel da auzi eu pot sa iti zic casa de kkt? Ca sa nu isi bage nimeni nasul in ea asa se zice la noi Am de dat niste explicatii nu? Sa ma scuzi ca te-am sters de acolo, sti tu....da neintentionat asa ca te asteptam cu drag

Ginuta noi transmitem la toti un calduros La multi ani !!!!!!!!! cu multa sanatate!!!!!!!!!
Da o pup si noi va trimitem mii de
Trebuie neaparat sa mai scriu la perlute ca uit si nu o sa mai scriu
VA pe toate si un we placut la toate!!!!!!!!!!!!!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Am intrat si eu o fuguta sa va salut, inainte sa plec sa-mi iau piticul de la cresa. Poate maine intru mai devreme si stau mai mult cu voi.

Ramonel, mersi mult pentru urari! Pupici multi si voua, mai ales lui Teolina scumpa!

Va pup pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Buna fetele...
Gina si voua multi multi
ISa unde esti?
Tin sa va anunt ca ficamea stie o poezie in engleza una mica si cu putin ajutor stie sa numere pana la 5 in engleza si cateva culri tot in engleza...cuvinte stie cred ca mai bine de 10 cuvinte dar stie sa intrebe cum te cheama si sa raspunda si sa multumeasca am tot zis ca am sa notez toate cuvintele ce le stie sa vad cate sunt...dar...e o mica problema ca daca i le zic in engleza le stie traduce in ro dar invers mai greut
Va pe toate

Teo
Perlute

Mergi la inceput