Fetele sexi din zodia Varsatorului (6)
Raspunsuri - Pagina 5
ramyteo spune:
Buna dimineata apai mei fete eu imi beau
singura?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu un pic, sa va salut inainte de a pleca in vacanta. Duminica plecam la mare si pe urma cateva zile la munte, la Sambata de Sus.
Ramonel, lasa ca nu sti singura la
, mai sunt si eu pe-aici! 

Va pupam pe toate, fara exceptie si abia astept sa ne revedem cu bine dupa ce ma intorc din concediu, sa va arat poze si filmulete. 

Pa, pa si concediu placut si celorlalte fete care au plecat sau pleaca in vacanta! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Gina distractie placuta 
Si mersi ca mi-ai baut din cafea.
hai fetelor ca mai am
pentru voi.
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
BUna fetelor hai ca dau
pe unde umblati?
Teo
Perlute
dana7mi spune:
acum am ramas eu singura pe aici ... cafea nu caut, ca vreau si eu sa dorm macar cateva ore. Ale, chiar si acum, imi doarme destul de rau noaptea, deja merge la nana tarziu, se mai si trezeste 
in rest, abia astept sa merg si eu in vacanta, macar cateva zile la mare as vrea. Sa vedem ce vom combina, poate, poate vedem marea undeva pe aici ca in Romania am auzit ca sunt preturi exagerat de mari.
Ale
ramyteo spune:
Dana ma bucur ca sunteti bine. Distractie placuta daca plecati la mare.
Eu nu stiu preturile de pe aici daca vine Gina de la mare are sa iti zica ea.
lui Ale
Teo
Perlute
ramyteo spune:
Buna fetele.
Am fost la nunta.
A fost frumos, pe Teo de la orele 23 am duso la Mire , a fost prima data in viata ei cand sta cu cineva si nu a zis nimic, nici macar...hai acasa sau unde e mami si tati...nimic. A dormit linistita la ea...ia facut Mire baita...ia facut freza...a cam puso pe Mire la treaba si apoi sa culcat linistita. Noi am am mers dupa ea de abia ieri la ora 12 la amiaz. La nunta a dansat una-truna. Am ras cu lacrimi de ea. Sarea ca o broscta si dupaia se scututra toata. Binenteles din cur. Cand a scos mireasa pe Teo a scoso prima ca deh era cea mai mica miresuca. Si cand a cantat muzica in fata blocului...a dat putin asa din fundulet dar...am luato ca am plecat cu masinile spre biserica si a zis pe masiba "mami...nici nu am apucat sa dau o tzar din cur la nunta" apai la biserica ne-a scos preotul afara. Fetele astea mici susoteau si sa intors preotul si a zis "va rugam sa luati copii si sa iesiti afara" ficamea sa pus pe plans ca doar vroia sa vada si ea botezul dar am intrat inapoi
Apai cand am ajuns la sala...au priso astea mici pe mireasa si au dansato...si au invartito...de i-am zis miresei ca alt dans in seara aia cred ca nu ii mai trebuie . Ficamea a realizat ea ca daca se invarte i se ridica rochita si sa invartit de vreo doua ori si numai o vad...buf in cur...
ACum va pun cateva pozici, dar trebuie sa le descarc o sa dureze putin si un filmulet.
Teo
Perlute
ramyteo spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2420076500102657667SQvZNG
de aici in colo aveti pozici, filmul pe mai tarziu ca nu e descarcat.
Teo
Perlute
ramyteo spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6878105f15a132af5ce305
filumul
Teo
Perlute
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Acum am reusit si eu sa intru. Ne-am intors din concediu duminica seara tarziu si de doua zile la serviciu nu am timp nici sa respir. Una din colege a plecat si cealalta e in concediu, asa ca am ramas singura pe baricade. Nu prea mai am timp sa intru, dar in curand ne vor veni colege noi si sper sa ne mai "relaxam" un pic.
Ramonel, v-am vazut pozele de la nunta, vad ca v-ati distrat. Filmul inca nu am apucat, ca se incarca mai greu, dar o sa-l vad, pana la urma. Ce frumusica a fost Teo in rochita aia si tu, nu mai zic! 

Fetelor, va pup pe toate, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"