Fetele sexi din zodia Varsatorului (6)
Raspunsuri - Pagina 20
ramyteo spune:
Crisa
hi hi vezi...sa nu mai lipsesti ca iti mai trimit cate un mesaj sa te sacai
Cred ca asa trebuia sa fac cu toate 
Va
si va doresc o noapte buna la toate!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Devoska ce tare esti...mi-ai luato inainte ![]()

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Ce lucri???
Eu sunt pe aici ...ficamea se joaca cu o papusa si se uita la desene si sotul doarme ![]()
Teo
Perlute
Suntem mari
sileriki spune:
MULTUMESC VA PUP DULCE PE TOATE 

SUNT ASA FERICITA
MA INTREBAU COLEGII CATI ANISORI FAC SI EU MAI RUSINOASA .....18 PE UN PICIOR ![]()

NU STIU CAND A TRECUT chiar nu simt
pa
CrisaS spune:
Gina, iti doresc La multi ani sa fii fericita , sanatoasa si iubita.
Numai bine,
Crisa
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
ramyteo spune:
Gina
multa sanatate si mult noroc!!!!!!!!!! Mii de 

Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
O mica dedicatie pentru Ginuta

Teo Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sileriki MULTUMESC VA PUP DULCE PE TOATE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SUNT ASA FERICITA MA INTREBAU COLEGII CATI ANISORI FAC SI EU MAI RUSINOASA .....18 PE UN PICIOR ![]() ![]() NU STIU CAND A TRECUT chiar nu simt pa Evi mama fericita a lui Eric 14.06.2000 |
Draga mea atat ai implinit...18 si cu asta basta..ioo ma...pai ce..daca asa te simti..atat ai
Si acum...ce tanara estiiiiii

Teo Perlute
Suntem mari