Fetele sexi din zodia Varsatorului (6)
Raspunsuri - Pagina 2
ramyteo spune:
Buna dimineata!!!
Poftiti la o cafea cu lapte![]()

Pup toti piticii
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
dana7mi spune:
Buna dimineata Ramona! grazie pentru cafea.
astazi se anunta o zi frumoasa, dupa saptamani de ploi, timp urat, in sfarsit a venit si caldura ... prea cald asa dintr-o data.
diseara, dupa ce termin munca, vreau sa merg cu Ale la parc. Pe urma, poate, la o pizza. Mai vedem noi.
O zi buna!
ramyteo spune:
Buna fetelor.
Am adus o
sa beti care puteti
ca eu...am baut
vineri dimineata si m-a luat cu tremuraturi si mi sa facut rau...nici azi nu sunt cu sclipici
dar sunt mai bine si sper sa imi revin total.
Va
pe toate
Dana
lutul
Gina
Pazvanel si ce iti mai face genunchiul?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Iartama Ginuta, am vrut sa scriu Razvanel, se vede ca nu sunt eu![]()
Teo
Perlute
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am reusit si eu sa mai intru, sa vad ce mai faceti.
Ramonel, cu genunchiul sunt mai bine acum, dar tot ma mai doare putin. 

Noi nu prea stam pe-acasa si nu am mai intrat pe forum. Suntem mai tot timpul prin parc, mai ales de cand s-a mai indreptata vremea. Ne pregatim pentru ziua lui Razvanel, mai e putin pana vineri, cand o sa-l serbam la cresa si apoi sambata la un loc de joaca cu prietenii lui.
Pupam si noi pe toata lumea, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
dana7mi spune:
trec si eu sa va salut. Abia am ajuns acasa. Astazi am fost la o gradina zoologica. Ale s-a distrat de minune, a spus Nu si somnului. Abia pe la ora 16 a adormit.
ramyteo spune:
Eu am o sensatie de foame in cintinuu...phoai...cred ca de la calciu, mai sunt ametita de cap dar cred ca si de la atata caldura, nici nu mai stiu care e hiba. Dar sper ca de maine sa ma simt mult mai bine si sa reusesc si eu sa imi fac curat in casa ca...saraca....zboara
Gina
lui Razvanel si sa iti treaca genunchiul
Dana
lui Ale si ma bucur ca va distrati
Teo
Perlute
anky spune:
Buna varsatoarele mele,ma treceti si pe mine in listutza,va rog.Merci !!!
11.02.1974
Anca, mami de Bianca
si Cris
ramyteo spune:
Buna Anky , bine ai venit printre noi. O sa te treaca Ginuta pe listuta.
O zi buna la toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teo
Perlute
dana7mi spune:
Bine ai venit Anca!
eu mor de cald, nu ma chef de nimic; maine vreau sa-mi iau o zi de concediu ... sa vedem ce zice sefu'
Safari parc
Botanic